Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
LARK FreeBird 50.4 - reanimacja, backup
Autor Wiadomość
ksero5
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 28 Sie 2010
Posty: 7
Wysłany: 2013-04-23, 18:58   lark 50.4 nie podnosi się

witam czytałem wszystko ale nic nie pomaga lark wisi na starcie najpierw błąd jwupdate exe po wrzuceniu na karetę explorer exe i zmienieniu nazwy dalej to samo tylko niema już błędu cały czas ekran startowy
 
 
keeczmi 
Waypoint
Małestro GPS


Pomógł: 2 razy
Wiek: 93
Dołączył: 14 Paź 2010
Posty: 100
Wysłany: 2013-04-23, 19:42   

Nic nie napisałeś dlaczego tak się stało? Samo może coś zmieniałeś?
Ogólnie ten wątek powinien Ci pomóc http://my-navia.pl/viewto...26&start=45#top .
_________________
Manta GPS-040 | Lark 50.4BT = teXet TN-700 | GoCLever 5080
 
 
ksero5
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 28 Sie 2010
Posty: 7
Wysłany: 2013-04-23, 19:57   

ok pomogło ale wyskoczył błąd power butto2 exe wszystko sie wywaliło przy wgraniu menu blow 3.0 jak na razie ma rf2 z neta na ten model i spróbuje przezucic do navi jakieś propozycje co mam dalej robic

[ Dodano: 2013-04-24, 13:07 ]
niestety nie mogę sobie poradzić wrzuciłem kopie i dalej to samo potem usunąłem całą wrzucona kopię ale już nie mogę znaleźć rf2 wyskakuje błąd i teraz nie wiem czy usunąłem całą partycję może ktoś coś poradzi chyba że tylko serwis
 
 
keeczmi 
Waypoint
Małestro GPS


Pomógł: 2 razy
Wiek: 93
Dołączył: 14 Paź 2010
Posty: 100
Wysłany: 2013-04-24, 16:20   

Poczytaj dokładnie na forum.
A jeśli wgrywasz menu dasiora to przy okazji dokładnie wszystko co napisał jak wgrać DO TEGO MODELU.

Coś źle robisz. (Kopia twojego rf2 chyba się utworzyła na karcie i tak jak wgrywałeś Menu dasiora).
I raczej szybciej sam to zrobisz niż zanim się doczekasz na serwis. I najważniejsze jeszcze raz poczytaj wszystko z
http://www.my-navia.pl/viewforum.php?f=233
_________________
Manta GPS-040 | Lark 50.4BT = teXet TN-700 | GoCLever 5080
 
 
ksero5
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 28 Sie 2010
Posty: 7
Wysłany: 2013-04-25, 09:56   

udało mi się wgrać na nowo blow lecz jest problem z bt otóż gdy wciskam na ustawienia to navi sie wiesza próbowałem wgrywać na nowo z plikiem txt jak w poradniku od dasiora ale dalej to samo jest na to jakaś rada?

[ Dodano: 2013-04-25, 20:23 ]
dzięki za podpowiedzi wszystko już rozpracowałem występuje problem z bt na oryginale i blow zawiesza się. zaraz po wgraniu wszystko od bt chodzi po wyłączeniu navi i zał.jest już problem z zawieszeniem wrócę chyba do oryginału i serwis podobno jest dwa lata gwarancji został jeszcze rok chyba że są jeszcze jakieś sugestie co zrobić
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 10