Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Lark 50.5 HD Problem
Autor Wiadomość
rafek93
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 27 Lip 2011
Posty: 6
Wysłany: 2011-08-03, 12:25   Lark 50.5 HD Problem

Witam, zainstalowałem Automapę w pamięci flash, chciałem ją odinstalować i zainstalować nowszą wersję. Niestety instalator nie usunął wszystkich plików i teraz włączając larka zaraz pojawia się biały ekran jakby chciała automapa wystartówać. Nic nie da się z tym zrobić, ani odinstalować jeszcze raz, ani zainstalować ponownie... co robić?
 
 
inek1
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 25 Maj 2008
Posty: 126
Wysłany: 2011-08-03, 16:38   Re: Lark 50.5 HD Problem

rafek93 napisał/a:
Witam, zainstalowałem Automapę w pamięci flash, chciałem ją odinstalować i zainstalować nowszą wersję. Niestety instalator nie usunął wszystkich plików i teraz włączając larka zaraz pojawia się biały ekran jakby chciała automapa wystartówać. Nic nie da się z tym zrobić, ani odinstalować jeszcze raz, ani zainstalować ponownie... co robić?


Usuń z residentflash katalog AutoMapa a następnie wgraj na nowo.
 
 
rafek93
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 27 Lip 2011
Posty: 6
Wysłany: 2011-08-04, 12:19   

Właśnie tak się nie da ; <
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18781
Wysłany: 2011-08-04, 13:03   

Czy po połączeniu z kompem widac foldery larka?
_________________

 
 
rafek93
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 27 Lip 2011
Posty: 6
Wysłany: 2011-08-05, 08:56   

Tak, ale nie da sie usunac automapy;(
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9610
Wysłany: 2011-08-05, 11:36   

Jakie widac foldery?
Bo mozna zainstalowąc AM na SD i przewkopiować do larka. Potem wyłączyć aytostart AM i będzie OK
Albo wrzucić CeCommander ze zmienionymi nazwami.
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
rafek93
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 27 Lip 2011
Posty: 6
Wysłany: 2011-08-05, 18:32   

Automapa EU, jest taki folder, czy ktos wie jak zminimalizowac okno automapy, albo powrócić do ustawień standardowych?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18781
Wysłany: 2011-08-05, 19:20   

jestem_ktoś napisał/a:
Albo wrzucić CeCommander ze zmienionymi nazwami.
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 9