My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
3535 i nowa automapa, nie wstaje
Autor Wiadomość
imar42 
guru
GC 5066FMBT



Pomógł: 61 razy
Wiek: 54
Dołączył: 05 Maj 2009
Posty: 1051
Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2011-08-08, 14:00   

Przygotowane na szybko, będzie może mało eleganckie - ale na pewno skuteczne ;-)
Pobierz ten plik archiwum:
:arrow: http://chomikuj.pl/imar42...5,940734327.rar
rozpakuj na PC. Otrzymasz dwa foldery RF i SD.
Ze swojego urządzenia usuń folder ResidentFlash\MobileNavigator.
Teraz do ResidentFlash wklej całą zawartość rozpakowanego folderu RF (nie folder RF do folderu ResidentFlash, tylko zawartość RF do ResidentFlash!)
Całą zawartość folderu SD skopiuj na sformatowaną kartę SD.
Teraz po włożeniu karty do wyłączonego urządzenia, włączeniu i kliknięciu na fabrycznym menu "Nawigacja" pokaże się moje menu używane dawniej jeszcze w Larku i potem w GC3535. Do wyboru będziesz miał 4 ikony programów nawigacyjnych:
iGO8, AutoMapa, Cardinale i MapaMap. Z czego prawidłowo będzie z całą pewnością działać iGO8 i prawdopodobnie Cadinale. AutoMapa i MapaMap będą nieaktywne, bo najpierw musiałbyś sobie zainstalować te programy. Na początek do nawigowania wystarczy iGO8, jeśli będziesz chciał więcej w przyszłości - napisz tutaj i ktoś Ci pomoże.
Pozdrawiam :-)
_________________
Uniwersalne ImarMenuRC do urządzeń z ekranem 480x272 i 320x240

 
 
 
kongos
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 26 Gru 2009
Posty: 10
Wysłany: 2011-08-08, 15:39   

No czekaj, czekaj. Ale mi chodzi o używanie zakupionej mapy. Musze mieć pełen legal...
 
 
imar42 
guru
GC 5066FMBT



Pomógł: 61 razy
Wiek: 54
Dołączył: 05 Maj 2009
Posty: 1051
Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2011-08-08, 16:30   

kongos napisał/a:
Musze mieć pełen legal...
Podałem Ci rozwiązanie tymczasowe. Aby sprawę Full legal doprowadzić do pomyślnego końca - pisz do sprzedawcy mapy. Ja (i prawdopodobnie nikt na tym forum) nie jestem w stanie na odległość sprawdzić poprawności instalacji. Ewentualnie próbuj jeszcze raz poprawnie i uważnie wykonywać wszystkie czynności instalacyjne opisane przez sprzedawcę mapy.
_________________
Uniwersalne ImarMenuRC do urządzeń z ekranem 480x272 i 320x240

 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 10