Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2015-12-02, 10:20
Becker z201 - programy nawigacyjne, nowe mapy
Autor Wiadomość
DrSilence 
azymut


Wiek: 37
Dołączył: 09 Mar 2009
Posty: 3
Wysłany: 2009-03-27, 14:51   Becker z201 - programy nawigacyjne, nowe mapy

Z tym problemem juz sobie poradziłem :) oczywiście najprostsze rozwiązanie było najlepsze, skopiowałem wszystko tak jak było reset i jest git....

Nie wiem czy ktoś z Was posiada instalke tomtom na winCE 5.0 ?? bo wszystkie te które mam próbowałem nie chcą działać albo zatrzymują się na screenie startowym albo nie można uruchomić bo za mało pamięci..... :roll:

Kilka już takich postów czytałem na forum jednak bez odpowiedzi.....

Całkiem fajnie byłoby wreszcie rozwiązać problem beckera....
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2021-02-14, 11:33, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6442
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-03-27, 14:57   

Sprawdzałeś w tym wątku http://www.my-navia.pl/vi...der=asc&start=0 ?
Jest kilka linków do TT i użytkownicy twierdzą, że rusza na CE 5.0
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
DrSilence 
azymut


Wiek: 37
Dołączył: 09 Mar 2009
Posty: 3
Wysłany: 2009-03-27, 17:15   

Niestety przerabiałem może jakoś specjalnie trzeba odblokować tego Beckera.... :roll:

hmm czas na chwilkę przerwy bo już mnie oczy bolą.... od przeglądania... ale ten wątek chyba przesledze jeszcze na spokojnie ;-)

Będę informował na bieżąco :-)
 
 
Frontera_i 
azymut


Dołączył: 30 Lis 2009
Posty: 4
Wysłany: 2010-01-11, 02:39   

Cześć! Kto rozwiązał taki problem?
Mam navi becker z201 i ne moge vlonchit na tym navi TomTom na innyx instalue bez problemov,
a na becker tylko zastavka obraz ekranu powitalnego w TT, i dalej nic nema tylko hardreset.
Jaka to moze byt problem? instalue na kartę pamięci :-(
_________________
Becker Z201 Explay Pn-435
 
 
sindyrella1
Waypoint


Dołączył: 02 Sie 2009
Posty: 19
Wysłany: 2011-03-05, 23:15   Szkam mapy IGO na Becker Z201

Jak w temacie czy ktos moze poda kilka wskazowek jak do tego sie zabrac bo duzo czytalem ale jak wiadomo nic dobrego z tego nie wyszlo. Mam BECKERA Z 201. Z gory za odpowiedz dzieki :roll:
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2011-03-09, 21:06, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 109
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3666
Skąd: Poland
Wysłany: 2011-03-06, 07:43   

sindyrella1 napisz dokładnie z czym masz problem.

[ Dodano: 2011-03-06, 07:54 ]
http://www.my-navia.pl/vi...4c3a1819d2b01ed
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
zdzislaw56
azymut


Dołączył: 06 Mar 2011
Posty: 3
Wysłany: 2011-03-06, 08:35   Re: Szkam mapy IGO na Becker

sindyrella1 napisał/a:
Jak w temacie czy ktos moze poda kilka wskazowek jak do tego sie zabrac bo duzo czytalem ale jak wiadomo nic dobrego z tego nie wyszlo. Mam BECKERA Z 201. Z gory za odpowiedz dzieki :roll:


na beckera z201 mozesz wgrac np:[igo8],[igo primo1,1] [igo primo1,2] do pamieci wewnetrznej
a na karte pamieci najlepiej 2gb np: automape ale tylko polska bo ueropa jest do kitu natym nie da sie jezdzic poza granicami wszystko da sie zrobic z beckerem 201 po uprzednim odblokowaniu program do odblokowania wgrywa sie tylko na karte i masz wtedy wybor z menu z czego chczesz skozystac albo z automapy albo z igo

plik odblokowania beckera gotowy na karte tylko becker z201

http://www.przeklej.pl/pl...7z-00280l7932mv
 
 
sindyrella1
Waypoint


Dołączył: 02 Sie 2009
Posty: 19
Wysłany: 2011-03-06, 12:07   

Chodz mi o wgranie Igo na karte SD ale nie wiem jak sie zabrac do tego bo jak widomo nie kazda mapa Igo pasuje do Beckera a nawi mam odblokowane z tym panelem ;-)
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9634
Wysłany: 2011-03-06, 12:44   

A post gustawox1 czytałeś? Link też?

Na Beckerze działa każde iGO - z karty SD
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
zdzislaw56
azymut


Dołączył: 06 Mar 2011
Posty: 3
Wysłany: 2011-03-06, 15:03   Re: Szkam mapy IGO na Becker

zdzislaw56 napisał/a:
plik odblokowania beckera gotowy na karte tylko becker z201
http://www.przeklej.pl/pl...7z-00280l7932mv


w tym programie wejdz w menu- ini- nawigacja ini i zmienic wpis

ICONXPBUTTON
x = 350
y = 107
Command = \My Flash Disk\iGo8\primo.exe
SizeNormal = 48
SizePushed = 42
ScaleAlpha = 100
IconNormal = ..\Ikony\iGo.ico
ScaleAlpha = 100
IconPushed = ..\Ikony\iGo.ico
QuitOnExecute = no

my flash disk na storage kart lub jak u ciebie widzi karte tem wpis ma byc zmieniony
w całosci w zaleznosci od igo czy primo wtedy bedziesz mial na karcie
na karcie ma byc folder igo8 i do niego trzeba skopiowac pliki igopo skopiowaniui dodaniu map restart nawigacij i w tym programie wybieramy nasze igo
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2014-02-09, 06:39, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Tomas82 
azymut


Dołączył: 12 Lip 2011
Posty: 2
Wysłany: 2011-07-12, 17:26   Becker z201 - programy nawigacyjne

Witajcie

ponieważ nie jestem orłem z dziedziny GPS więc zwracam się do speców w tej dziedzinie...

mam gps Becker z201 z systemem igo8 navtq

chciałbym zainstalować na tym urządzeniu inny system najlepiej auto mapę - jak mogę to łatwo i szybko zrobić?

chyba ze coś mi doradzicie ponieważ chciałbym to urządzenie wykorzystać na wodzie a nie tylko na drodze... co mogę zrobić w tym temacie?

pomożecie?
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2014-01-21, 07:44, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6442
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-07-12, 17:40   

Poczytaj o odblokowaniu http://www.my-navia.pl/vi...er+z201&start=0 a jak już odblokujesz to instalacja i patchowanie AM http://www.my-navia.pl/vi...p=297000#297000

Ps.
Zmieniłem tytuł tematu oraz przeniosłem w odpowiedniejsze miejsce.
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
Tomas82 
azymut


Dołączył: 12 Lip 2011
Posty: 2
Wysłany: 2011-07-13, 09:28   

dzięki za pomoc.... problem jest jeszcze taki że tam gdzie prowadzi mnie Twój odnośnik jest jeszcze jeden odnośnik do chomika gdzie znajduje się to co mam wkleić na kartę - rzecz w tym że zahasłowany jest ten chomik :(
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6442
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-07-13, 14:36   

Tu http://chomikuj.pl/Miles6...wigacji+480x272 jest do ściągnięcia to samo odblokowanie.
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
dominlodz
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 07 Lip 2013
Posty: 6
Wysłany: 2014-02-07, 23:56   

koledzy,
prośba pomóżcie. wgrałem sobie nową automapę na kartę SD (kartę wyczyściłem) i teraz jest problem z konfigiem, a mianowicie po starcie becker nie ładuje mi menu wyboru dla beckera i automapy i ładuje odrazu tylko beckera (miałem na starcie menu wyboru)

mam pytanie, gdzie w beckerze jest plik cfg startowy gdzie się wprowadza ścieżki do automapy ?

pozdrawiam
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 15