Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
50.4 BT odblokowanie, inny pulpit
Autor Wiadomość
natala1
Waypoint


Dołączył: 22 Paź 2008
Posty: 23
Wysłany: 2011-08-26, 16:20   

dasior591 napisał/a:
Jak masz stare menu główne to nie usunęłaś starego app. Usuń app, kilku plików sie nie da wiec to co zostanie nie usuwaj, zmień nazwę app na appold i skopiuj app odemnie.

nie moge zmienic nazwy app na appold

[ Dodano: 2011-08-26, 16:55 ]
to chyba ostatnia przeszkoda aby cieszyć sie z Blow nie wiem jak zmienić nazwę totalcommanderem nie mogę lub nie wiem jak
proszę o pomoc
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-08-26, 16:57   

Klikasz myszką raz na nazwę folderu, czekasz 3-4sekundy i jeszcze raz i po chwili można wpisać co się chce.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
natala1
Waypoint


Dołączył: 22 Paź 2008
Posty: 23
Wysłany: 2011-08-26, 17:06   

dasior591 napisał/a:
Klikasz myszką raz na nazwę folderu, czekasz 3-4sekundy i jeszcze raz i po chwili można wpisać co się chce.

robie tak mogę dodać old czyli zmienić nazwę lecz ona się nie zapisuje i powraca do poprzedniej nazwy
co ja robie nie tak

[ Dodano: 2011-08-26, 17:18 ]
udało mi sie zmienic nazwe i wszystko od nowa nie moge uruchomić larka komunikat jwdupdate czyli kicha :-(
Ostatnio zmieniony przez natala1 2011-08-26, 20:02, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-08-26, 17:58   

Enter :)
Jak masz ten komunikat to wgraj moje APP na RF2 (appold usuń).
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
natala1
Waypoint


Dołączył: 22 Paź 2008
Posty: 23
Wysłany: 2011-08-26, 18:52   

dasior591 napisał/a:
Enter :)
Jak masz ten komunikat to wgraj moje APP na RF2 (appold usuń).

nic to nie dało próbuje jeszcze raz od nowa

[ Dodano: 2011-08-26, 19:24 ]
przy usuwaniu APP pozostaje jeden plik którego nie moge usunąć KB.dll nawet jak zmienię nazwę, jak się tego ustrojstwa pozbyć :?:
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-08-26, 19:29   

ojeju :-)
ZMIENIASZ NAZWE FOLDERU i usuwasz po ponownym uruchomieniu.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
natala1
Waypoint


Dołączył: 22 Paź 2008
Posty: 23
Wysłany: 2011-08-26, 19:49   

teraz wyskoczyło okno z error Create Window Error
chyba się poddam :cry:

[ Dodano: 2011-08-26, 20:04 ]
Jak masz ten komunikat to wgraj moje APP na RF2 (appold usuń) nic nie daje dalej komunikat komunikat jwdupdate

[ Dodano: 2011-08-26, 20:21 ]
chyba straciłam mapy nie usuwałam a ich nie ma :cry:
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-08-27, 00:40   

mapy sa na rf
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
natala1
Waypoint


Dołączył: 22 Paź 2008
Posty: 23
Wysłany: 2011-08-27, 07:43   

witam
w folderze RF nie ma nic nie usuwałam żadnych plików a mapy wcieło,
wgrałam automapę i lark chodzi, ale dlaczego nie mogę wgrac menu Blow?
Czy jest możliwość odzyskania tamtych map?
mam taki plik Octopus20110827054355.cfa do czego on jest, nie mogę go usunąć
pozdrawiam
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-08-27, 09:55   

Nie wiem co zrobiłaś z mapami ale menu to całkiem co innego i nie grzebie w plikach map.T Plik to plik tymczasowy uśpienia. Nic ważnego.
Jak Sie tak teraz zastanowić (już na trzeźwo) to chyba mam pomysł dlaczego tak jest., obacz w oryginalnej kopi Laka czy masz plik main.exe czy tez moze jwdmain.exe.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
natala1
Waypoint


Dołączył: 22 Paź 2008
Posty: 23
Wysłany: 2011-08-27, 11:19   

dasior591 napisał/a:
Nie wiem co zrobiłaś z mapami ale menu to całkiem co innego i nie grzebie w plikach map.T Plik to plik tymczasowy uśpienia. Nic ważnego.
Jak Sie tak teraz zastanowić (już na trzeźwo) to chyba mam pomysł dlaczego tak jest., obacz w oryginalnej kopi Laka czy masz plik main.exe czy tez moze jwdmain.exe.

Witam :-)
W orginalnej kopi RF2 mam JWDmain.exe nie ma main.exe
Larkmap zniknęły :!:
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-08-27, 14:23   

Czyli mamy powód tych błędów. Skopiuj całą instalke normalnie na SD. Zamiast odpalać gpstest to odpal plik BLOW.exe z katalogu "pliki".
Menu nie ingeruje w to, musiałaś sama wywalić.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
natala1
Waypoint


Dołączył: 22 Paź 2008
Posty: 23
Wysłany: 2011-08-28, 08:14   

Witam
Dziękuje za pomoc ;-)
Teraz wszystko jest ok menu Blow działa, proszę mi jeszcze pomóc w odzyskaniu Larkmap, czy wogóle jest taka możliwość :?:
pozdrawiam
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-08-28, 10:17   

Trudno mi powiedzieć bo tego larka nigdy w reku nie miałem wiec nawet niewiem czy wersja z innego urządzenia zadziała. Ja bym napisał do serwisu i poprosił o kopie mapy.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
natala1
Waypoint


Dołączył: 22 Paź 2008
Posty: 23
Wysłany: 2011-08-28, 10:59   

Witam
Mam jeszcze jedno pytanko czy możliwe jest na larku 50.4 bt oglądać filmy AVI i słuchać muzyki mp3, przy oryginalnych ustawieniach nie można, odtwarza filmy w plikach WMV a, muzykę w plikach WAV i WMA
pozdrawiam i proszę o pomoc :roll:
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 9