My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
MENU SERWISOWE JAK WYJSC :/ CLARION MAP780
Autor Wiadomość
dr1x
azymut


Dołączył: 24 Cze 2011
Posty: 1
Wysłany: 2011-06-24, 22:27   MENU SERWISOWE JAK WYJSC :/ CLARION MAP780

Witam wszystkich,
mam problem ze swoja nawigacja Clarion map780 tego typu: uruchomilem opcje wejscia do windowsa przytrzymujac reset flage oraz +głośności, udalo mi sie do niego wejsc, poczym zainstalowalem na karcie pamięci nowa mape. wszystko ladnie pieknie chodzilo az do dzisiaj gdy wylaczylem nawigacje, po ponownym wlaczeniu uruchomilo mi sie menu serwisowe z ktorego nie moglem wyjsc. troche pogrzebalem w nim i przez przypadek zrobilem format. poczytalem i zainstalowalem nowego wince. I tu zaczynaja sie schody, bo po zainstalowaniu wince nawi nie da sie zrestartowac , tzn przycisk twardy reset nie dziala :/ a gdy wylacze i wlacze wlacznikiem on off to sprzet nadal odpala sie w trybie serwisowym :/ ... co nalezy zrobic zeby wejsc do normalnego menu lub samego windowsa.

prosze o pomoc w tej sprawie gdyz nawigacja jest mi potrzebna na codzien :/
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 258 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9442
Wysłany: 2011-06-24, 22:32   

Spróbuj według "Clarion » Inne zagadnienia dotyczące sprzętu i aplikacji » Clarion MAP780 - wgrywanie ROM-u po awarii"
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
SzNuRi
azymut


Dołączył: 15 Lut 2012
Posty: 2
Wysłany: 2012-02-15, 22:49   Problem z uruchomieniem Clarion map780

Witam wszystkich. Jestem nowym użytkownikiem tego forum lecz mam nadzieje że uzyskam szybką pomoc. Wczoraj wracając z trasy zawiesiła się moja nawigacja więc wyłączyłem ją przyciskiem on/off i od tej pory nie chce się włączyć. Zamiast tego odpala się menu serwisowe z którego nie da się wyjść. Jak można naprawić ten problem? Z góry dziękuję za szybką pomoc. Pozdrawiam.

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2012-02-15, 23:00 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Dołączyłem do istniejącego wątku
Przypominam o regulaminie forum - tu punkt 4


[ Dodano: 2012-02-16, 07:13 ]
Już próbowałem ale nic to nie dało. Może zrobiłem coś nie tak. Wrzuciłem pliki na kartę SD, zrobiłem upgrade WinCE, wyświetliło że wszystko jest ok, potem wyłączyłem nawigację przełącznikiem on/off i dalej jest to samo. Co mam zrobić?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18046
Wysłany: 2012-02-16, 07:36   

Mówisz o tym: http://www.my-navia.pl/vi...p=147809#147809 ?
_________________

 
 
SzNuRi
azymut


Dołączył: 15 Lut 2012
Posty: 2
Wysłany: 2012-02-16, 19:35   

Tak właśnie o tym. Może robię coś nie tak.

[ Dodano: 2012-02-18, 10:58 ]
Pomorze ktoś?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 9