Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
43.3 - kalibracja
Autor Wiadomość
Tom a4 
guru



Pomógł: 38 razy
Dołączył: 21 Gru 2009
Posty: 1490
Skąd: Pomorskie
Wysłany: 2011-05-03, 11:23   

Mexico napisał/a:
A może wiesz jak wyjść z ekranu kalibracji. Bo wszedłem tam klikam w te krzyżyki i nic...
musisz klikac dokladnie w sam srodek krzyzyka po prawidlowej kalibracji pokaze sie albo ok albo inny komunikat i klikasz w ok lub na ekran
_________________
Kliknij jesli pomogłem

Moj Oficjalny Poradnik jak naprawic zawieszone mio 500


Byl 35.4 Byl 43.0 Byl 43.1 Byl 50.1 Jest Mio Moov 500V2
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2011-06-14, 13:24, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
Mexico
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 03 Maj 2011
Posty: 13
Wysłany: 2011-05-03, 11:33   

Klikałem...Ale nic się nie pokazywało...Zrobiłem reset i teraz chce wejść w kalibrację ale nie mogę trafić bo ekran jest tak rozkalibrowany...Co zrobić???
 
 
Tom a4 
guru



Pomógł: 38 razy
Dołączył: 21 Gru 2009
Posty: 1490
Skąd: Pomorskie
Wysłany: 2011-05-03, 11:37   

sprobuj Mymobilerem wymusic kalibracje ekranu tu masz opis jak go skonfigurowac
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=13801


a tu link do programu http://www.mtux.com/
_________________
Kliknij jesli pomogłem

Moj Oficjalny Poradnik jak naprawic zawieszone mio 500


Byl 35.4 Byl 43.0 Byl 43.1 Byl 50.1 Jest Mio Moov 500V2
 
 
 
Mexico
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 03 Maj 2011
Posty: 13
Wysłany: 2011-05-03, 11:40   

Jakoś wszedłem przez urządzenie w kalibrację. Ale wciskam w te krzyżyki i nie pokazuję się żadne okienko z ok...
 
 
Tom a4 
guru



Pomógł: 38 razy
Dołączył: 21 Gru 2009
Posty: 1490
Skąd: Pomorskie
Wysłany: 2011-05-03, 11:44   

musisz robic kalibracje do skutku czasami dopiero po kilku razach zalapie
_________________
Kliknij jesli pomogłem

Moj Oficjalny Poradnik jak naprawic zawieszone mio 500


Byl 35.4 Byl 43.0 Byl 43.1 Byl 50.1 Jest Mio Moov 500V2
 
 
 
Mexico
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 03 Maj 2011
Posty: 13
Wysłany: 2011-05-03, 11:50   

30 razy i nic się nie pokazuje... :-(
 
 
Tom a4 
guru



Pomógł: 38 razy
Dołączył: 21 Gru 2009
Posty: 1490
Skąd: Pomorskie
Wysłany: 2011-05-03, 11:52   

sprobuj przywrocic ustawienia fabryczne zresetowac urzadzenie moze cos w rejestrze sie posypalo
_________________
Kliknij jesli pomogłem

Moj Oficjalny Poradnik jak naprawic zawieszone mio 500


Byl 35.4 Byl 43.0 Byl 43.1 Byl 50.1 Jest Mio Moov 500V2
Ostatnio zmieniony przez Tom a4 2011-05-03, 11:55, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
Mexico
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 03 Maj 2011
Posty: 13
Wysłany: 2011-05-03, 11:54   

Jak to zrobić?Jak wcisnę reset to mi kalibracja znowu pójdzie?
 
 
Tom a4 
guru



Pomógł: 38 razy
Dołączył: 21 Gru 2009
Posty: 1490
Skąd: Pomorskie
Wysłany: 2011-05-03, 11:57   

masz w menu nawigacji przywroc ustawienia fabryczne jesli nie mozesz tam wejsc zrob to przez program ktory ci podalem kilka postow wczesniej
_________________
Kliknij jesli pomogłem

Moj Oficjalny Poradnik jak naprawic zawieszone mio 500


Byl 35.4 Byl 43.0 Byl 43.1 Byl 50.1 Jest Mio Moov 500V2
 
 
 
Mexico
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 03 Maj 2011
Posty: 13
Wysłany: 2011-05-03, 12:07   

Nie nie mam nic w menu nawigacji:-(A ten program też nie chce się łączyć z nawigacją :-(
 
 
Tom a4 
guru



Pomógł: 38 razy
Dołączył: 21 Gru 2009
Posty: 1490
Skąd: Pomorskie
Wysłany: 2011-05-03, 12:12   

skonfigurowales go ? masz zainstalowany active sync ? bez niego nic nie zrobisz w nawigacji musi byc opcja przywroc ustawienia fabryczne najprawdopodobniej jest pod ikonka ustawienia tam masz wybor nawigacji i ustawienia fabryczne ale nie jestem pewien czy dokladnie w takiej kolejnosci
_________________
Kliknij jesli pomogłem

Moj Oficjalny Poradnik jak naprawic zawieszone mio 500


Byl 35.4 Byl 43.0 Byl 43.1 Byl 50.1 Jest Mio Moov 500V2
 
 
 
Mexico
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 03 Maj 2011
Posty: 13
Wysłany: 2011-05-03, 12:19   

Tak mam zainstalowany active sync. Nic nie daje. W ustawieniach mam tylko nawigacja głos język podświetlenie czas i data i system...Żądnych ustawień fabrysznych :-( ten mymobiler mi się w ogóle nie łączy...Pomóż proszę...
 
 
Tom a4 
guru



Pomógł: 38 razy
Dołączył: 21 Gru 2009
Posty: 1490
Skąd: Pomorskie
Wysłany: 2011-05-03, 12:21   

klikasz na pasku zadan po prawej na my mobiler i conect ?
skonfigurowales my mobiler tak jak jest to opoisane ? w poscie do ktorego dalem ci link
_________________
Kliknij jesli pomogłem

Moj Oficjalny Poradnik jak naprawic zawieszone mio 500


Byl 35.4 Byl 43.0 Byl 43.1 Byl 50.1 Jest Mio Moov 500V2
 
 
 
Mexico
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 03 Maj 2011
Posty: 13
Wysłany: 2011-05-03, 12:23   

Tak. Coś tam próbuje instalować a potem jak najeżdżam kursorem na tą ikonkę to pokazuje się dymek not connected...
 
 
Tom a4 
guru



Pomógł: 38 razy
Dołączył: 21 Gru 2009
Posty: 1490
Skąd: Pomorskie
Wysłany: 2011-05-03, 12:27   

a polaczenie przez as z nawigacja masz ?

a tam gdzie jest ikonka system nie ma w srodku opcji reset ?
_________________
Kliknij jesli pomogłem

Moj Oficjalny Poradnik jak naprawic zawieszone mio 500


Byl 35.4 Byl 43.0 Byl 43.1 Byl 50.1 Jest Mio Moov 500V2
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 10