My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2015-12-02, 10:34
Becker - głosy, języki
Autor Wiadomość
michalmaster1 
Waypoint


Dołączył: 08 Mar 2010
Posty: 31
Wysłany: 2010-12-30, 18:50   Becker 7977 brak polskiego lektora

Witam!
Mam mio c720 ale mam problem z mapami europy na nie, dlatego zaopatrzyłem się w Beckera 7977, jednakże po wgraniu nowej mapy: "becker europe v10" menu mam po polsku, ale napisy na mapie i lektor nie występują w języku polskim, co mam zrobić aby wszystko było ok, proszę o pomoc, podobno jakieś pliki z jakichś płytek trzeba wrzucać.
 
 
 
Jasiek_99
azymut


Dołączył: 13 Cze 2011
Posty: 1
Wysłany: 2011-06-13, 19:31   Becker - głosy, języki

Czy jest możliwość względnie łatwego podmienienia głosu w Becker Z109? Mam takiego na całą Europę i wkurza mnie strasznie, jak babka obcina wyrazy. Trzymaj się RAWEJ strony, to dobre na chińskie badziewie, a nie na prestiżową przecież firmę. O głosie faceta nie wspomnę, bo ten to się uczył języka polskiego chyba od Wietnamczyków na targowisku. Zupełnie niegramatyczne łączenie liczebników ze słowem kilometry - kilometrów. To wkurza.

A może jest możliwość łatwego podmienienia głosu na jakieś inne? Dziękuję za każdą konkretną radę.
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2014-04-06, 10:09, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
imar42 
guru
GC 5066FMBT



Pomógł: 61 razy
Wiek: 54
Dołączył: 05 Maj 2009
Posty: 1051
Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2011-06-13, 19:58   

http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?p=7755#7755

[ Dodano: 2011-06-13, 20:56 ]
Jasiek_99 napisał/a:
Trzymaj się RAWEJ strony
Miałem to chyba w iGO 8.3.4
Jasiek_99 napisał/a:
to dobre na chińskie badziewie, a nie na prestiżową przecież firmę.
Z powodu opisanego wyżej nie powinieneś zwalać winy na prestiżową firmę, tylko na niewłaściwe głosy w programie nawigacyjnym. Ten sam produkt (program) wgrany może być do urządzenia za "nikczemną cenę", jak i do tego "z górnej półki".
Ja w tej chwili już nie mam czasu na udzielenie Ci pomocy, ale po moich wskazówkach łatwiej będzie innym takowej pomocy udzielić.
_________________
Uniwersalne ImarMenuRC do urządzeń z ekranem 480x272 i 320x240

 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,14 sekundy. Zapytań do SQL: 11