Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2011-05-31, 18:41
Goclever navio 500 plus i programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
riderek
azymut


Dołączył: 04 Paź 2011
Posty: 3
Wysłany: 2012-07-22, 15:59   

a w jaki sposob to zrobic? nie ma czegos takiego jak autostart, czy cos?
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4558
Skąd: Wawa
Wysłany: 2012-07-22, 18:03   

riderek napisał/a:
nie ma czegos takiego jak autostart

Widocznie w Twojej navi nie ma . Trzeba zmienić wpis w skrypcie , co nie polecam.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
katarzyna33
azymut


Dołączył: 28 Sie 2013
Posty: 1
  Wysłany: 2013-08-28, 12:03   Goclever NAVIO 500 PLUS jak włączyc lektora??

witam, zakupiłam niedawno Goclever NAVIO 500 PLUS w ustawieniach wybrałam opcje lektora w języku polskim, mimo tego gps nie kieruje głosowo.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18829
Wysłany: 2013-08-28, 14:03   

1. Jaki program nawigacyjny?

2. Sprawdź ustawienia głosności w opcjach GoClevera i opcjach programu nawigacyjnego

3. Sprawdź, czy jest głos w słuchawkach (jak jest, to uszkodzony głośnik)
_________________

 
 
aenwu 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 32
Dołączył: 08 Sie 2014
Posty: 7
Wysłany: 2014-08-10, 20:19   GoClever Navio 500 Plus pytanie dotyczace karty pamieci

Witam

Mam pytanie w jaki sposób skonfigurować GoClever Navio 500 Plus żeby była możliwość wybrania w Ustawieniach Windows CE w ścieżkce nawigacji karty pamięci, bo jak umieszczę kartę w slocie, to widać dane na niej tylko w Multimediach a w wymienionej przeze mnie opcji nie ma widocznej karty widoczna jest jedynie pamięć wewnętrzna.
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4558
Skąd: Wawa
Wysłany: 2014-08-10, 20:35   

aenwu napisał/a:
wymienionej przeze mnie opcji nie ma widocznej karty widoczna jest jedynie pamięć wewnętrzna.
Brak na karcie pliku.exe , czyli brak programu nawigacyjnego, lub innego zawierający plik .exe
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
aenwu 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 32
Dołączył: 08 Sie 2014
Posty: 7
Wysłany: 2014-08-10, 20:39   

___Olivia_ napisał/a:
Brak na karcie pliku.exe , czyli brak programu nawigacyjnego, lub innego zawierający plik .exe


O tyn nie pomyślałem, że to może być kwestia braku na karcie pamięci pliku wykonywalnego.

Dziękuję za informacje ;-)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,18 sekundy. Zapytań do SQL: 11