My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Menu KULKI dla GC xx66
Autor Wiadomość
gerwi
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 05 Kwi 2010
Posty: 5
Wysłany: 2011-06-20, 00:13   

Pobrałem menu z linka z pierwszego postu. Przy próbie wypakowania pliku wyskakuje mi informacja, że jest "błąd w spakowanym pliku"...
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-06-20, 07:24   

Jakoś całej reszcie działa.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
gerwi
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 05 Kwi 2010
Posty: 5
Wysłany: 2011-06-26, 23:59   

Spoko. Pobrałem jeszcze raz i teraz działa. Jednak jak włączę BT i łączę z telefonem - Samsung Monte, to zamiast nazw kontaktów mam ciąg różnych cyfr. Jest na to jakaś rada ?
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-06-27, 06:58   

A w seryjnym menu wszystko jest OK??
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 175 razy
Wiek: 25
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4429
Skąd: Wawa
Wysłany: 2011-06-27, 15:14   

lechpl napisał/a:
Dokładnie tak.
W menu seryjnym chwilowe naciśnięcie to uspienie a dłuższe to wyłączenie.
Jednak gdy odpala się Twoje menu przycisk wyłączenia wcale nie reaguje, musze wcisnąć przycisk reset by wyłączyć urządzenie. Przydałby się przycisk w Twoim menu by wyjść z menu lub jeśli to jest niemożliwe to przycisk do wyłączenia urządzenia. Pozdrawiam.


Te same mam objawy , idzie z tym coś zrobić ?

Pozdrawiam Olivka ;-)
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-06-27, 20:06   

Karty macie sformatowane w FAT a nie FAT32??
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
gerwi
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 05 Kwi 2010
Posty: 5
Wysłany: 2011-06-28, 16:33   

dasior591 napisał/a:
A w seryjnym menu wszystko jest OK??


Z tego co pamiętam w seryjnym menu było ok i książka adresowa na nawigacji była identyczna jak w telefonie...

A jeszcze do tego , jak chcę włączyć wiadomości to mi rozłącza tekefon z nawigacją a później zniowu łączy , ale nie exportuje wiadomości do nawigacji....

Dodam , że korzystam z GOCLEVER 5065FMBT
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 175 razy
Wiek: 25
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4429
Skąd: Wawa
Wysłany: 2011-07-01, 19:22   

dasior591 napisał/a:
Karty macie sformatowane w FAT a nie FAT32??


Tak oczywiście formatowałam tym i tym i dalej mam te same objawy
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
pijoijo
azymut


Dołączył: 02 Lip 2011
Posty: 1
Wysłany: 2011-07-02, 14:58   

lechpl napisał/a:
Dokładnie tak.
W menu seryjnym chwilowe naciśnięcie to uspienie a dłuższe to wyłączenie.
Jednak gdy odpala się Twoje menu przycisk wyłączenia wcale nie reaguje, musze wcisnąć przycisk reset by wyłączyć urządzenie. Przydałby się przycisk w Twoim menu by wyjść z menu lub jeśli to jest niemożliwe to przycisk do wyłączenia urządzenia. Pozdrawiam.


mam tak samo;)

a meny iphona kiedy kolego planujesz wypuścić?:)
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-07-02, 15:23   

dzis mam ognisko, jutro moze o tym pomyśle. Iphone będzie w konkursie chyba wystawione jak sie wyrobie.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 175 razy
Wiek: 25
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4429
Skąd: Wawa
Wysłany: 2011-07-09, 20:30   

Ponawiam zapytanie
W menu seryjnym chwilowe naciśnięcie to uspienie a dłuższe to wyłączenie.
Jednak gdy odpala się Twoje menu przycisk wyłączenia wcale nie reaguje, musze wcisnąć przycisk reset by wyłączyć urządzenie. Przydałby się przycisk w Twoim menu by wyjść z menu lub jeśli to jest niemożliwe to przycisk do wyłączenia urządzenia.

Idzie z tym coś zrobić ?
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-07-09, 20:50   

Właśnie szukam navi na której to nie działa bo na 4 do których mam dostęp to działa.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 175 razy
Wiek: 25
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4429
Skąd: Wawa
Wysłany: 2011-07-09, 20:54   

Navio400 nie działa
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
lopez141 
azymut


Wiek: 24
Dołączył: 12 Mar 2009
Posty: 2
Skąd: Węgrów
Wysłany: 2011-07-11, 20:53   

Przepraszam ale mi to nie działa wyskakuje Error Can't create process (dasior.exe) cóż mam począć pomóżcie
.
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-07-11, 21:02   

To pewnie masz to zle skopiowane bo to jest błąd jak nie widzi exeka od menu.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,22 sekundy. Zapytań do SQL: 10