My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2012-12-04, 11:27
clarion map360 i programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18183
Wysłany: 2013-07-24, 14:20   

A co chcesz zrobić? Odzyskać oryginalny program nawigacyjny, czy zainstalować inny (np. AutoMapę) ?
_________________

 
 
divineman
azymut


Dołączył: 23 Lip 2013
Posty: 3
Wysłany: 2013-07-24, 14:39   

Jeśli jest już tak "skopane" to chciałbym wgrać inny lepszy program. AutoMapa może być.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18183
Wysłany: 2013-07-24, 14:53   

Wszystko masz w http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=27960 (szczególnej uwadze polecam post kol Arturek mniej więcej w połowie)
_________________

 
 
divineman
azymut


Dołączył: 23 Lip 2013
Posty: 3
Wysłany: 2013-07-24, 17:39   

dzięki, spróbuje swoich sił :)
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3449
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2013-07-25, 15:45   

O najnowszej AM możesz zapomnieć bo już nie wspomaga win ce 4.2 .
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
PONTIKOS 
Waypoint
serwis GPS



Dołączył: 22 Maj 2008
Posty: 78
Wysłany: 2013-11-19, 12:27   

Najprosciej wgrac iGO 8.3 z najnowszymi mapami z wrzesnia 2013 (2013.Q2) - przynajmniej dziala na WinCE 4.2
_________________

Gość -Zapraszam na CHOMIKA
:)
"..a dla Chomyka, kupyli coś dla Chomyka? ":)
 
 
 
Arturek 
guru



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 14 Gru 2008
Posty: 1417
Skąd: Kraków
Wysłany: 2014-04-21, 21:50   

Witam

1) Clarion 360 to nawigacja 3,5" w której jest Windows w wersji 4.x

- przy instalacji, wybierasz wersję Clarion i na większości Clarionów zainstaluje się nowa Automapa

- w Clarionie 360, może być problem z zainstalowaniem nowej Automapy, ze względu na stary Windows

2) Poczytaj o instalacji wersji testowej
- zrób kopię nawigacji i karty
- na innej karcie rób testy

http://www.my-navia.pl/viewforum.php?f=230

http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=32484

3) Polecam wymienę posiadaniego Clariona, na używanego (z Allegro) Clariona 780 lub Clariona 790 - tam bez problemu uruchomisz Automapę, bez konieczności odblokowania Clariona

np. komplet
http://allegro.pl/clarion...4139780652.html

4) Legalną wersję DEMO Automapy możesz pobrać tutaj
(aby przetestować czy będzie działać)
http://www.automapa.pl/?P...g=PL&cid=206868

Zauważ, że w opisie podają że wymagany jest windows w ver 5 lub 6

pozdrawiam
Arturek
_________________
Naviflash / MIO / Clarion
-----------------------------
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10