My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2015-12-02, 10:31
Becker Traffic Assist Highspeed WIELKI PROBLEM !
Autor Wiadomość
demon_x
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 05 Cze 2008
Posty: 7
Wysłany: 2008-06-06, 17:45   POTRZEBNY SOFT BECKER TRAFIC ASSIST Highspeed

Witam, trafił do mnie BECKER TRAFIC ASSIST Highspeed włancza się ale pokazuje tylko szare tło czterech klawiszy z wyborem menu (bez napisów tylko tło klawiszy ) jak się wejdzie np w prawy dolny tam gdzie powinny być ustawienia nawigacji to otwiera się nowe okno , ale też tylko z pustymi klawiszami( bez napisów i ikonek). We flashu nie ma aplikacji do nawigacji więc moje pytanie skąd wziąć backup tej nawi i jak przywrócić menu , aby było prawidłowe?
 
 
zibixxx1
azymut


Dołączył: 09 Kwi 2009
Posty: 1
Wysłany: 2009-05-04, 21:30   

mam w domu na chwile taka nawigacje
naj na gg mi napiszesz jak to ci wysle zawartośc
a przy okazji chciałem zapytać jak to dziadostwo odblokować
albo jak wgrac am xl
 
 
driver1305 
Waypoint


Pomógł: 8 razy
Wiek: 58
Dołączył: 16 Paź 2008
Posty: 128
Wysłany: 2009-05-06, 16:55   

zibixxx1 napisał/a:
a przy okazji chciałem zapytać jak to dziadostwo odblokować
albo jak wgrac am xl

http://peb.pl/sprzet-do-n...-o-windows.html
Zobacz.... może Ci (Twojemu Beckerowi) będzie coś pasować ....
 
 
jarmis
Waypoint


Dołączył: 22 Maj 2008
Posty: 55
Wysłany: 2009-06-20, 10:03   

Czy udało się komuś ożywić to urzadzenie??
 
 
driver1305 
Waypoint


Pomógł: 8 razy
Wiek: 58
Dołączył: 16 Paź 2008
Posty: 128
Wysłany: 2009-06-20, 10:51   Re: POTRZEBNY SOFT BECKER TRAFIC ASSIST Highspeed

demon_x napisał/a:
Witam, trafił do mnie BECKER TRAFIC ASSIST Highspeed

Dobrze by było, żebyś jeszcze napisał jaki to model 7827.7926 czy inny....
Pozdrowionka....
 
 
jarmis
Waypoint


Dołączył: 22 Maj 2008
Posty: 55
Wysłany: 2009-06-20, 11:02   

W moim przypadku na naklejce na dole urządzenia jest napisane model BECKER TRAFIC ASSIST Highspeed nie ma żadnego symbolu cyfrowego.
 
 
driver1305 
Waypoint


Pomógł: 8 razy
Wiek: 58
Dołączył: 16 Paź 2008
Posty: 128
Wysłany: 2009-06-20, 11:24   

jarmis napisał/a:
W moim przypadku na naklejce na dole urządzenia jest napisane model BECKER TRAFIC ASSIST Highspeed nie ma żadnego symbolu cyfrowego.

Niemożliwe.... Obejrzyj go dokładnie, Beckery mają swoją numerację zależnie od wersjii :
» Traffic Assist Z203
» Traffic Assist Pro Z250 Ferrari
» Traffic Assist Z098
» Traffic Assist Z201
» Traffic Assist Z100 Krokodyl
» Traffic Assist Z101
» Traffic Assist Z200
» Traffic Assist 7977
» Traffic Assist 7928
» Traffic Assist 7827
» Traffic Assist 7926
» Traffic Assist Pro 7929 Ferrari
» Traffic Assist Pro 7916
» Traffic Assist Highspeed 7988
» Traffic Assist Highspeed 7934
» Traffic Assist Z098
» Traffic Assist Z100
» Traffic Assist Z201
itd...
Tu masz stronę producenta:
Kod:
http://www.harman-becker.pl/100,zobacz_wszystkie_produkty_becker.html

Tam też możesz pobrać oprogramowanie.....
 
 
kiecajek
azymut


Dołączył: 22 Cze 2009
Posty: 1
Wysłany: 2009-06-22, 16:05   

driver1305, witam mam problem ze swoim beckerem konkretnie z ferrari traffic assist pro 7929. mam ten sam problem tj. okazuje tylko szare tło czterech klawiszy z wyborem menu (bez napisów tylko tło klawiszy ) jak się wejdzie np w prawy dolny tam gdzie powinny być ustawienia nawigacji to otwiera się nowe okno , ale też tylko z pustymi klawiszami( bez napisów i ikonek). co sie dzieje? co mam robić? prosze o pomoc
 
 
jarmis
Waypoint


Dołączył: 22 Maj 2008
Posty: 55
Wysłany: 2009-06-23, 10:57   

niestety nie znalazłem żadnej numeracji cyfrowej, no ale udało mi się go ożywić. Dostałem się do biosu tam jest opcja czyszczenia flash, następnie wgrałem pliki na karte SD i odpaliłem navi, po ok 2 min wróciła do żywych. jeżeli ktoś potrzebuje tą paczkę umieściłem ją na chomiku.

Cytat:
http://chomikuj.pl/jarmis/reanimacja navi
 
 
brejku31
azymut


Dołączył: 22 Cze 2009
Posty: 3
Wysłany: 2009-06-24, 13:10   

Cześć, ożywiles tą paczka Traffic Assist pro 7929?? Chce sprbowac, powiedz mi jak sie dostac do menu flashujacego? (BIOSA) ?? Co trzeba tam ptrzytrzymać itp.
 
 
mirbah 
azymut


Dołączył: 03 Paź 2009
Posty: 1
Wysłany: 2010-03-09, 19:13   

driver1305,

BECKER 7923
Witam mam prośbę szukam romu do chyba o niego tu chodzi już pięć dni w necie i nic.
Jestem laikiem jeżeli chodzi o nawigacje dostałem tego beckera niesprawnego Nie idzie połączyć się z komputerem przez (ActiveSync).
nie startuje wisi na logo i logo jest przesunięte o milimetr morze dwa.
Jak mógł byś mi pomóc to bym był wdzięczny.
Skype - mirbah4
 
 
milek14pl
azymut


Dołączył: 29 Kwi 2011
Posty: 1
Wysłany: 2011-04-29, 19:33   Becker Traffic Assist Highspeed WIELKI PROBLEM !

Witam
Mam nawigacje Beckera i raz przez przypadek usunąłem cała zawartość karty SD, to użyłem programu do odzyskiwania danych no i wszystko działa oprocz mapy ;/ PROSZĘ O SZYBKĄ POMOC !
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 106
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9769
Wysłany: 2011-04-29, 20:33   

Proszę o szybki kontakt z producentem twojej nawigacji. W innym przypadku możesz złamać tylko prawo.
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
aleksandrooo
azymut


Dołączył: 02 Sty 2012
Posty: 1
  Wysłany: 2012-01-02, 15:48   Becker Traffic Assist Highspeed

Witam
Od niedawna posiadam wyżej wymienioną nawigację miałem na niej zainstalowaną AM6.2 więc postanowiłem ją zaktualizować, ale aby nie tracić sprawdzonej nową zainstalowałem na drugiej karcie. Po instalacji wkładam kartę nawigacji, uruchamiam nawigacje a w menu "nawigacja" tylko dwie ikonki z oryginalnej nawigacji. Wchodzę w explorera Windowsa odszukuje auto mapę ale jak ją uruchamiam to nie można załadować mapy. Gdy wkładam drugą karę z wcześniej działającą to ten sam problem nie ma jej w menu i nie można załadować map. Proszę o pomoc bo już od świąt z tym walczę i nic mi nie pomaga. Przepraszam jakby temat tego typu był już poruszany ale niestety nie znalazłem nic co by mi pomogło.
 
 
microdream 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 17 Sty 2012
Posty: 11
Wysłany: 2012-01-20, 11:38   

Mozliwe, ze zrobiles update nie do tej wersji co trzeba.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,2 sekundy. Zapytań do SQL: 11