Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: jacekp1313
2011-04-09, 14:42
Poblem z Mio c710
Autor Wiadomość
Ozim
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 09 Kwi 2011
Posty: 5
Wysłany: 2011-04-09, 17:42   

Tom a4 w tym linku nie znajde tego pliku ja mam program mio transfer ale brakuje pliku mut.dll . Jestem ktos komnkretnie chodzi o plik mut.dll
 
 
Tom a4 
guru



Pomógł: 38 razy
Dołączył: 21 Gru 2009
Posty: 1490
Skąd: Pomorskie
Wysłany: 2011-04-09, 18:06   

tu plik mut.dll http://ul.to/f4s21ggf
_________________
Kliknij jesli pomogłem

Moj Oficjalny Poradnik jak naprawic zawieszone mio 500


Byl 35.4 Byl 43.0 Byl 43.1 Byl 50.1 Jest Mio Moov 500V2
 
 
 
Ozim
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 09 Kwi 2011
Posty: 5
Wysłany: 2011-04-09, 18:22   

wielkie dzieki plus dla ciebie

[ Dodano: 2011-04-09, 18:23 ]
teraz bym poprosil jakas instrukcje jak skrakowac i wgrac mape

[ Dodano: 2011-04-09, 19:25 ]
nie wioem jak wrzucic mape na gpsa ;/ pomoze ktos?
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9524
Wysłany: 2011-04-09, 21:28   

Jaką mapę? Taką ?

Czy raczej program nawigacyjny?

Jeśli to drugie, to
Tom a4 napisał/a:
1 http://www.my-navia.pl/vi...10+odblokowanie
2 http://www.my-navia.pl/vi...%B3e.+czy++rade
oraz instrukcje instalacji w wątkach o konkretnych programamch nawigacyjnych
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
spoldzielca
azymut


Dołączył: 05 Sty 2013
Posty: 4
Wysłany: 2013-01-20, 15:05   Nawigacja nie uruchamia się

Jakiś czas temu odblokowałem znajomemu nawigację Mio C710 i wgrałem Automapę. Kolega wyładował do końca baterię, a po próbie ponownego włączenia i odblokowania (reset i 2 środkowe przyciski) pojawiła się jakaś niebieska konsola z wieloma opcjami systemowymi (prawdopodobnie kolega wcisnął nie te przyciski). Następnie, przy ponownym uruchamianiu nawigacji sprzęt nie reaguje, ekran nie miga, brak też dźwięku systemu, a przez ułamek sekundy świeci niebieska lampka.

Przy ładowaniu baterii ciągle świeci pomarańczowa lampka (przy pełnym naładowaniu powinna zmienić kolor na zielony, a tak nie jest). Czy ktoś spotkał się z czymś takim? Co należałoby zrobić?

System: Windows CE 4.2
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 180 razy
Wiek: 26
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4510
Skąd: Wawa
Wysłany: 2013-01-20, 16:24   

spoldzielca,
gustawox_1 napisał/a:
Na tym zwierzaku masz wszystko co potrzebne do Twojego Mio c710 :arrow: http://chomikuj.pl/januszek2245
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
spoldzielca
azymut


Dołączył: 05 Sty 2013
Posty: 4
Wysłany: 2013-01-20, 18:04   

___Olivia_ napisał/a:
spoldzielca,
gustawox_1 napisał/a:
Na tym zwierzaku masz wszystko co potrzebne do Twojego Mio c710 :arrow: http://chomikuj.pl/januszek2245


co mam z tym zrobić?
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 180 razy
Wiek: 26
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4510
Skąd: Wawa
Wysłany: 2013-01-20, 18:08   

spoldzielca napisał/a:
co mam z tym zrobić?
Wgrać do navi
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9524
Wysłany: 2013-01-20, 18:14   

O ile masz połączenie z komputerem - bo nic o tym nie piszesz.
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
spoldzielca
azymut


Dołączył: 05 Sty 2013
Posty: 4
Wysłany: 2013-01-20, 18:17   

___Olivia_ napisał/a:
spoldzielca napisał/a:
co mam z tym zrobić?
Wgrać do navi

Olivia jak mam wgrac skoro nie moge uruchomic navi.Przeciez wgrac cokolwiek na navi musi ona odpalić?Czy sie myle?




poprawiłem znacznik
Ostatnio zmieniony przez Bismar 2013-01-22, 22:02, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 180 razy
Wiek: 26
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4510
Skąd: Wawa
Wysłany: 2013-01-20, 18:19   

spoldzielca, To pozostaje tylko serwis .
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
spoldzielca
azymut


Dołączył: 05 Sty 2013
Posty: 4
Wysłany: 2013-01-20, 18:20   

jestem_ktoś napisał/a:
O ile masz połączenie z komputerem - bo nic o tym nie piszesz.

Wydaje mi się że napisałem na początku wszystkie objawy.Jeśli nie to sorki.Otóż nie moge odpalic navi,nie reaguje na nic.Pozdro.
P.S. Myśle ,że skoro nie mogęodpalić nawigacji,to nie nie będe miał połączenia z kompem.

[ Dodano: 2013-01-21, 09:52 ]
spoldzielca napisał/a:
jestem_ktoś napisał/a:
O ile masz połączenie z komputerem - bo nic o tym nie piszesz.

Wydaje mi się że napisałem na początku wszystkie objawy.Jeśli nie to sorki.Otóż nie moge odpalic navi,nie reaguje na nic.Pozdro.
P.S. Myśle ,że skoro nie mogęodpalić nawigacji,to nie nie będe miał połączenia z kompem.

Witam raz jeszcze.Udało mi sie odpalić nawi.Wyświetla niebieski ekran z opcjami systemowymi.Ktoś może mi pomóc co dalej robić?
Ostatnio zmieniony przez spoldzielca 2013-01-20, 18:30, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3452
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2013-01-22, 22:11   

spoldzielca napisał/a:
Ktoś może mi pomóc co dalej robić?

Odeślę Cię na inne forum do czytania i zastosowania: http://www.gpspassion.com...TOPIC_ID=127723 . Jest tu opis do zmiany romu bo najprawdopodobniej musisz go od nowa wgrać. Jeżeli masz jeden plik romu to musisz bodajże za pomocą programu dwn.exe a jeżeli dwa pliki to z karty to przeprowadzisz
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
golona123
Waypoint


Dołączył: 26 Mar 2011
Posty: 84
Wysłany: 2013-04-27, 10:31   mio c710 problem

witam.dostalem do zrobienia mio c710 i mam problem.wgralem na karte pamieci igo 8 i tu jest problem.gdy dusze menu+vol+ i resetuje urzadzenie gdy przechodze na pulpit urzadzenie lapie zawieche.dzwiek stukania w pulpit jest znak windowska sie podswietla ale niestety menu start sie nie wyswietla i neistety nie moge przejsc na karte pamieci aby odpalic IGO.czy jest na to jakis sposob.z gory dzieki za pomoc
 
 
Milsik
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 15 Lut 2014
Posty: 11
Wysłany: 2014-02-18, 09:25   Problem z MiO C710

Witam,

Otóż mam problem z moja nawigacją. Usunąłem folder miomap bo myślałem że uda mi się wgrać automape itp, nietety. Ponownie załadowałem Mio lecz program odpala tylko z poziomu windows Ce, nie chce się uruchomić z panelu głownego, ikonka jest nieaktywna.
Czy ktoś ma jakiś pomysł jak to naprawić?
Prosiłbym o kontakt gg najlepiej: 7538282
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,14 sekundy. Zapytań do SQL: 12