Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: jacekp1313
2011-04-09, 14:42
Poblem z Mio c710
Autor Wiadomość
konrdzik 
Waypoint


Dołączył: 25 Cze 2009
Posty: 21
Wysłany: 2011-02-23, 10:42   Mio c710

Witam

MAm Mio c710 , nawigacja ładuje po swieci sie konrolka , ale nie reaguje na wlacznik ale na reset miekki i twardy z instrukcji obsługi.
Moze ma ktos sposb na postawienie romu w tym modelu?
_________________
KONRDZIK
 
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 106
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3674
Skąd: Poland
Wysłany: 2011-02-23, 10:55   

Na tym zwierzaku masz wszystko co potrzebne do Twojego Mio c710 :arrow: http://chomikuj.pl/januszek2245
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
konrdzik 
Waypoint


Dołączył: 25 Cze 2009
Posty: 21
Wysłany: 2011-02-23, 14:00   

TYLko jak wgrac jak mio martwe??
_________________
KONRDZIK
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
NavitelT700+NaviExpe


Pomógł: 523 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18521
Wysłany: 2011-02-23, 14:20   

Do serwisu.

A co z nim robiłeś? Długo ładujesz?
Albo kość na programator, albo po prostu uszkodzony wyłącznik
_________________

 
 
konrdzik 
Waypoint


Dołączył: 25 Cze 2009
Posty: 21
Wysłany: 2011-02-23, 15:49   

Ja nic nie robilem , znajomy twierdzi ze tak sie stalo samo, hehehe.Jutro rozbiore i dam znac!!!
_________________
KONRDZIK
 
 
 
marek216 
GPS instruktor
serwis elektroniki



Pomógł: 18 razy
Wiek: 38
Dołączył: 11 Sie 2007
Posty: 755
Wysłany: 2011-02-23, 21:21   

To że kontrolka się świeci nie oznacza ładowania tylko fakt podpięcia napięcia na port USB.
_________________

Serwis elektroniki: www.soft-serwis.eu
Części i narzędzia: www.sklep.soft-serwis.eu
Projektowanie urządzeń: www.fenikstech.pl
Ogłoszenia dla elektroników: www.elektronika.sprzedawaj.eu

Nie pomagam na PW/GG/e-mail !
 
 
 
konrdzik 
Waypoint


Dołączył: 25 Cze 2009
Posty: 21
Wysłany: 2011-02-24, 11:12   

Z informacji od znajomego , wynika ze nawgacja po resecie sie wylaczyla i amen.

Nawigacja sprawdzona na naladowanej baterii i efekt ten sam!!!
_________________
KONRDZIK
 
 
 
Ozim
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 09 Kwi 2011
Posty: 5
Wysłany: 2011-04-09, 14:33   Poblem z Mio c710

Witam od niedawna posiadam nawigacje mio c710 chcialbym sie dowiedziec jak wgrac mapy skrakowac i podlaczyc go do komputera z tego co czytalem potrzebny mi jest program mio transfer ale potrzebuje do niego pliku mut.dll ktorego nie moge nigdzie znalesc prosil bym o pomoc krok po kroku jak nalezy sie obchodzic aby wgrac mape itp ..

Z gory dziekuje :)
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
NavitelT700+NaviExpe


Pomógł: 523 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18521
Wysłany: 2011-04-09, 14:40   

Kod:
Dołączył:      Dzisiaj 14:30
Ostatnia wizyta:      Dzisiaj 14:30 (Minut: 7)
Rada na początek - dużo czytaj. Zacznij od:
"c710 odblokowanie"
"Mio C710 zmiana skrótu pod automape na stałe. Czy da rade?"

Przypominam regulamin forum
Cytat:
4.Przed założeniem wątku lub wysłaniem postu prosimy sprawdzić czy temat nie był poruszany wcześniej .(korzystajcie z opcji szukaj )
_________________

 
 
Ozim
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 09 Kwi 2011
Posty: 5
Wysłany: 2011-04-09, 15:04   

a skad wezme plik mut.dll???
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9524
Wysłany: 2011-04-09, 15:17   

Skąd wiesz, że jest potrzebny? Jakis program wyrzucił komunikat o jego braku?
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Tom a4 
guru



Pomógł: 38 razy
Dołączył: 21 Gru 2009
Posty: 1490
Skąd: Pomorskie
Wysłany: 2011-04-09, 15:17   

szukaj :!: 1 http://www.my-navia.pl/vi...10+odblokowanie 2 http://www.my-navia.pl/vi...%B3e.+czy++rade
_________________
Kliknij jesli pomogłem

Moj Oficjalny Poradnik jak naprawic zawieszone mio 500


Byl 35.4 Byl 43.0 Byl 43.1 Byl 50.1 Jest Mio Moov 500V2
 
 
 
Ozim
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 09 Kwi 2011
Posty: 5
Wysłany: 2011-04-09, 15:24   

tak program mio transfer pokazuje taki komunikat

[ Dodano: 2011-04-09, 15:27 ]
nigdzie nie moge znalesc tego pliku mut.dll
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9524
Wysłany: 2011-04-09, 15:29   

Konkretnie mut.dll, czy MutpCC.dll + MutpClnt.dll ?

Bo na innych forach szukają tych dwóch
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
Ostatnio zmieniony przez jestem_ktoś 2011-04-09, 15:36, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Tom a4 
guru



Pomógł: 38 razy
Dołączył: 21 Gru 2009
Posty: 1490
Skąd: Pomorskie
Wysłany: 2011-04-09, 15:33   

http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=11207
_________________
Kliknij jesli pomogłem

Moj Oficjalny Poradnik jak naprawic zawieszone mio 500


Byl 35.4 Byl 43.0 Byl 43.1 Byl 50.1 Jest Mio Moov 500V2
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10