Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2011-03-15, 09:24
jak odblokować Smarta gps SG320
Autor Wiadomość
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6442
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-09-29, 13:55   

koper94 napisał/a:
jak można przesunąć obraz bo w TCPMP po lewo jest pasek czarny..

Zmieniając w TCP format obrazu, nadal jest tak przesunięty?
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
koper94
Waypoint


Dołączył: 28 Wrz 2009
Posty: 16
Wysłany: 2009-09-29, 17:09   

Cybant napisał/a:
koper94 napisał/a:
jak można przesunąć obraz bo w TCPMP po lewo jest pasek czarny..

Zmieniając w TCP format obrazu, nadal jest tak przesunięty?

Tak
Mam jeszcze pytanie: da się powrócić wszystkie ustawienia do ustawień standardowych? Czy automapa oryginalna pl i nie oryginalna Eu mogą sie "kłucić"?
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-09-29, 17:11   

koper94 napisał/a:
Tak
Mam jeszcze pytanie: da się powrócić wszystkie ustawienia do ustawień standardowych?

Jak zrobiłeś kopie to tak :-) , co do AM to mają prawo podejrzewam.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
koper94
Waypoint


Dołączył: 28 Wrz 2009
Posty: 16
Wysłany: 2009-09-29, 17:13   

A tak bez kopi ?? Mam kopie rejestru !!
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-09-29, 17:16   

Zrób wszystko na odwrót, jak nie potrafisz to znalazłem TO ale czy to pomoże to nie wiem. Napisz jak odblokowywałeś.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
koper94
Waypoint


Dołączył: 28 Wrz 2009
Posty: 16
Wysłany: 2009-09-29, 17:28   

Jak mogę edytować plik menu.ini gdy próbuje wyskakuje mi błąd. Nie mogę go ani edytować ani usunać. Proszę o pomoc.
Ostatnio zmieniony przez koper94 2009-09-29, 17:35, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6442
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-09-29, 17:30   

Skopiuj plik ini na kompa, otwórz go np. notatnikiem, dokonaj zmian, zapisz je i taki plik zmieniony wrzuc do nawigacji(podmień)
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
koper94
Waypoint


Dołączył: 28 Wrz 2009
Posty: 16
Wysłany: 2009-09-29, 17:50   

Cybant napisał/a:
Skopiuj plik ini na kompa, otwórz go np. notatnikiem, dokonaj zmian, zapisz je i taki plik zmieniony wrzuc do nawigacji(podmień)

Gdy tak robie pokazuje sie błąd. TAKI
W jakim "położeniu powinna być nawigacja?
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6442
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-09-29, 17:54   

Nawigacja musi być podłączona pod kompa i przez niego widziana, wtedy wrzucenie pliku powinno odbyć się bezproblemowo.
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
koper94
Waypoint


Dołączył: 28 Wrz 2009
Posty: 16
Wysłany: 2009-09-29, 17:56   

Cybant napisał/a:
Nawigacja musi być podłączona pod kompa i przez niego widziana, wtedy wrzucenie pliku powinno odbyć się bezproblemowo.

Ale u mnie tak nie jest. Nawigacja jest w menu w stanie po resecie off>on i taki błąd jest. Proszę o pomoc.
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6442
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-09-29, 18:00   

Nie bardzo rozumiem co masz na myśli pisząc
koper94 napisał/a:
Nawigacja jest w menu w stanie po resecie off>on

Urządzenie musisz podłączyc do kompa, komp musi je widzieć byś miał dostep do folderów i wtedy wrzucisz zmieniony plik.
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
koper94
Waypoint


Dołączył: 28 Wrz 2009
Posty: 16
Wysłany: 2009-09-29, 18:10   

Tak robie komputer widzi nawigacje ale tak jakby ona niepozwala na podmienienie plików bo z nich korzysta.
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6442
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-09-29, 18:13   

To zrób inaczej. Jeśli ten plik jest na karcie wyjmij kartę z nawigacji, włóż ją do czytnika i dokonaj zmiany.
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
koper94
Waypoint


Dołączył: 28 Wrz 2009
Posty: 16
Wysłany: 2009-09-29, 18:28   

Niestety to jest w pamięci nawigacji.

[ Dodano: 2009-09-29, 19:37 ]
W googlach nikt takiego problemu tez nie mial.

[ Dodano: 2009-09-29, 19:46 ]
Ma ktoś jakiś pomysł?
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-09-29, 18:49   

Wez na nawigacji ręcznie skopiuj ten plik na kartę pamięci a potem na kompa, lub na innym kompie z XP :-D
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 11