Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Navigon AG Hamburg 8G92
Autor Wiadomość
pawko22
azymut


Dołączył: 04 Mar 2011
Posty: 2
Wysłany: 2011-03-04, 18:44   Navigon AG Hamburg 8G92

Utraciłam pliki z pamięci wewnętrznej do nawigacji Navigon AG Hamburg 8G92, czy ktoś z Państwa posiada taką navi i te pliki lub zna jakiś sposób, aby je przywrócić? Pozdr Pawko
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6443
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-03-04, 18:57   

Sprawdź czy możesz połączyć się przez Navigon Fresh. Dzięki temu programowi można aktualizować urządzenia więc być może mają coś na twój sprzęt http://www.navigon.com/po...vice/fresh.html
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
pawko22
azymut


Dołączył: 04 Mar 2011
Posty: 2
Wysłany: 2011-03-05, 10:48   Navigon AG Hamburg 8G92

Dziękuję za informacje, będę zaraz próbował. Pawko


Chyba instalka navigon fresh z firmowej strony jest uszkodzona, bo po zainstalowaniu program nie otwiera się, wyskakuje info, że błąd w pliku bin znajdującym się w folderze zainstalowanego programu. Pawko


Nie można otworzyć aplikacji, ponieważ jej konfiguracja jest nie właściwa - wiadomość po próbie uruchomieniu navigon fresh


Udało mi się uruchomić navigon fresh, niestety po rejestracji produktu i próbie m.in. przywrócenia urzadzenia, nic się nie udaje, ktoś ma innny pomysł? Pawko


Czy ktoś pomoże w temacie, jak wyżej? Pawko
 
 
kamiljaku
azymut


Dołączył: 07 Mar 2011
Posty: 3
Wysłany: 2011-03-07, 22:31   Elo

Utraciłam pliki z pamięci wewnętrznej do nawigacji Navigon AG Hamburg 8G92, czy ktoś z Państwa posiada taką navi i te pliki lub zna jakiś sposób, aby je przywrócić? Pozdr Pawko

Jaki model NAVIGON posiadasz? AG Hamburg znaczy Aktiengeselschaft Hamburg czyli społka akcyjna a nr 8G92 to napewno nie model nawigacji.

Utraciłes wszystkie pliki czyli nawigacja jest pusta?? jak sprawdzasz przez mój komputer nawigacje jako dysk wymienny to czy jakas ilośc danych jest zapisana?

Sprawdź czy nie ma przypadkiem na nawigacji jakichś niewidocznych folderów. Aby stały się widoczne w Explorer na górze Narzędzia--> opcje fodlerów i znajdź tam opcje zeby pokazywał ukryte pliki.

No i napisz jaki masz model nawigacji. Posiadasz jakąś kopię zapasową systemu?
 
 
matmedia
azymut


Dołączył: 18 Cze 2009
Posty: 1
Wysłany: 2011-05-22, 14:31   

Witam, myślę że koledze chodzi o małego 3,2" Navigona 1200 lub 1210. Jesli rzeczywiście masz wywalony firm. to temat nie jest prosty. Fresh na pewno go nie zobaczy. Dotychczas miałem tylko jedną sztukę z w/w problemem, po długiej i nirównej walce udało się go postawić. Metody na zrobienie tego są dwie tj. zalatwienie drugiej sztuki i kopia calosci systemu do tego trupka i druga, którą akurat mi się udało to przewertowanie metod odblokowania, w jednej z nich autor wrzucil kompletny os bez map i opus edycki rejestru. Nie pamiętam dokładnie czyja to była solucja, ale jak dobrze pamietam znalazlem to gdzies na gpspassion. Zycze powodzenia.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 10