My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2014-12-22, 10:24
Clarion Map770 problem z połączniem z PC
Autor Wiadomość
ART87 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 24 Lut 2011
Posty: 13
Wysłany: 2011-02-24, 13:09   Clarion Map770 problem z połączniem z PC

Problem polega na tym że dostałem nawigacje wyżej wymienioną i mam problem z połaczeniem jej z PC.Na win7 a ni XP nie dział.Na 7 używam windows mobile a na xp activesync.Chciałem se na pamięć wrzucić AutoMape i tu jest problem.
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2011-02-25, 15:44, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
Arturek 
guru



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 14 Gru 2008
Posty: 1423
Skąd: Kraków
Wysłany: 2011-02-24, 14:22   

W Windows XP, mam jeszcze zainstalowany NetFramework 2.

Po zainstalowaniu Activesync, pobierz zobie najnowszego TotalCommandera i wtyczkę "Wince"
Dzieki temu pluginowi, bedziesz mógł działać na nawigacji z poziomu totalcommandera - jak dla mnie łatwiej.


Czy nawigacja odblokowana?

pozdrawiam
Arturek
_________________
Naviflash / MIO / Clarion
-----------------------------
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 517 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18341
Wysłany: 2011-02-24, 14:32   

ART87 napisał/a:
Chciałem se na pamięć wrzucić AutoMape
A czemu nie na SD?
_________________

 
 
ART87 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 24 Lut 2011
Posty: 13
Wysłany: 2011-02-25, 15:24   

Oki z połączeniem problem już rozwiązałem.Jacek pytasz się dlaczego nie na sd a no dlatego że jak zainstaluje na kartę to i tak nie wiem czemu nie wyłącza się Automapa.Wybierałem podczas instalacji dla clariona 780 i nic.Wrzuciłem na pamięć zmieniłęm nazwe z automapa na clarion tak samo z exe i dupa dalej nie dział.Pomóżcie :cry:

Próbowałem tym sposobem http://www.my-navia.pl/vi...p=245970#245970 i nic przycisk nie reaguje

Jak próbuje włączyć z poziomu windowsa to wywal błąd że nie można uruchomić aplikacji

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2011-02-25, 17:55 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Dalszą dyskusje na temat instalacji AM na 770 przeniosłem do http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=13599
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 11