Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Sygic drive 10.8.24
Autor Wiadomość
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3456
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2011-02-10, 18:28   Sygic drive 10.8.24

Nowa wersja programu:
http://hotfile.com/dl/103..._8_2_4.rar.html
Keygen w środku, żeby zadziałał trzeba zaznaczyć pole: Check thisif.....
Program oczywiście jest też na chomiku.
.mlm TA 2010.09
Kod:
[PRODUCT:SMM10 Europe]
name=SMM10 Europe
tts=no sdk=no
truckAttr=no
premiumPOI=no
exPostals=yes
speedcam=SCDB:WORLD:2020.03
maps=TA:WORLD:2020.03

.mlm navteq 2010.07
Kod:
[PRODUCT:SMM10 Europe]
name=SMM10 Europe
tts=no
sdk=no truckAttr=no
premiumPOI=no
exPostals=yes
speedcam=SCDB:WORLD:2020.03
maps=NT:WORLD:2020.03
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
januszek2245 
Navi Expert
januszek2245



Pomógł: 4 razy
Wiek: 44
Dołączył: 27 Kwi 2008
Posty: 274
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2011-02-10, 22:08   Re: Sygic drive 10.8.24

Dziękuję Bismar jak zawsze wszystko działa na win CE 5.0 Blaupunkt TP 3.5
 
 
4U2 
Waypoint


Wiek: 79
Dołączył: 13 Lut 2011
Posty: 124
Skąd: hell
Wysłany: 2011-02-13, 13:15   

U mnie na chomiku wrzuciłem paczkę Sygic 10.8.24 z wersjami dla Windowsa CE , WM5, Android i Symbian.
Keygen też jest
 
 
dzikuska
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 05 Lis 2008
Posty: 8
Wysłany: 2011-02-18, 14:08   

Mam pytanie do januszek2245 i 4U2 - piszecie,że wersja ta działa na win CE, w jaki sposób?
Zarówno w linku Bismara (post 1) jak i w zasobach chomikowych 4U2 brakuje plików dedykowanych pod Win CE. Próbowałem z plikami WM5 ale mój Lark je zdecydowanie odrzuca. Możecie mi podesłać stosowne pliki dla tej konkretnej wersji tj. Sygic drive 10.8.24?
Dzięki
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3456
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2011-02-18, 14:33   

Wystarczy prawdopodobnie odpowiednie biblioteki dodać do folderu z exekiem .
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
feliks 
guru



Pomógł: 26 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 1593
Wysłany: 2011-02-18, 14:34   

Z wersji 10.8.22 działa również na WCE 6
http://www.speedyshare.co...1/WindowsCE.rar
_________________
MIO Moov 500v2 - AutoMapa 6.10 PL i Samsung Galaxy Note
http://w492.wrzuta.pl/aud...reussens_gloria
 
 
dzikuska
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 05 Lis 2008
Posty: 8
Wysłany: 2011-02-18, 15:06   

Dzieki bardzo!
 
 
dolcia7 
Waypoint
Goclever 5066BTFMHD



Dołączyła: 02 Kwi 2009
Posty: 130
Wysłany: 2011-02-18, 23:07   

Niestety ale u mnie nie działa na androidzie.

Może coś źle robię.

Mam starszą wersję 8.22
_________________
Pozdrawiam
Dorota
 
 
feliks 
guru



Pomógł: 26 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 1593
Wysłany: 2011-02-19, 09:11   

dzikuska napisał/a:
Dzieki bardzo!
Czy działa ?.
_________________
MIO Moov 500v2 - AutoMapa 6.10 PL i Samsung Galaxy Note
http://w492.wrzuta.pl/aud...reussens_gloria
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3456
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2011-02-19, 09:44   

dolcia7 napisał/a:
Niestety ale u mnie nie działa na androidzie.

Może coś źle robię.

Mam starszą wersję 8.22

Może rozwiń myśli. Za duży skrót zrobiłaś.
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
dolcia7 
Waypoint
Goclever 5066BTFMHD



Dołączyła: 02 Kwi 2009
Posty: 130
Wysłany: 2011-02-19, 18:20   

A więc tak. Mam wersję 8.22. Foldery są całkiem inne niż w 8.24.

Foldery: 8.22

Aura\ android
\ maps
\ res
instalka: aura.apk

Może pomożesz mi jak dobrać foldery. Może tu jest "pies pogrzebany".
Zainstalowałam 8.24, ale od razu wywala błąd, że musi być program zamknięty.
_________________
Pozdrawiam
Dorota
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3456
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2011-02-19, 18:44   

dolcia7, to jest dział o sygic a nie aura , a podejrzewam że są inne pliki w obu programach a przynajmniej ich część. Zairzyj tu: http://www.ipmart-forum.pl/showthread.php?t=52096
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
dzikuska
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 05 Lis 2008
Posty: 8
Wysłany: 2011-02-21, 08:17   

feliks napisał/a:
dzikuska napisał/a:
Dzieki bardzo!
Czy działa ?.


1.Niestety nie. Przy wykorzystaniu wskazanego DRIVE (z wersji 10.8.24) przy folderze RES z wersji 10.8.22 wprawdzie uruchomił się, ale pokazuje ver. 10.8.22 i za nic nie udaje się aktywować map!!

2.Bez problemów natomiast zainstalowałam program (ver.10.8.24) w mojej NOKII (symbian) i aktywowałam mapy.

3.Wkurzona do mojego Larka zainstalowałam ver. 10.8.22 i hula bez problemów.

Czyżby brak kontabilności napędu z ver. 10.8.22 (DRIVE) z resztą programu w ver. 10.8.24 a w następstwie brak możliwości aktywacji map w oparciu o KG????
 
 
Dany 
Waypoint


Dołączył: 06 Sie 2008
Posty: 77
Wysłany: 2011-02-23, 14:06   

Tak jak napisał Bismar wystarczy dograć odpowiednie biblioteki . Przykładowo u mnie na Navi NV33 ( Win CE6) program odpala bez problemu po dodaniu biblioteki aygshell.dll .
_________________
Navia NV33
 
 
tomjen1974
azymut


Dołączył: 06 Maj 2009
Posty: 4
Wysłany: 2011-03-01, 00:17   

4U2, a moze masz wersje na BADA od samsunga??
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,2 sekundy. Zapytań do SQL: 9