Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
PEIYNG ALIEN PY-GPS5005 HD 800x480
Autor Wiadomość
jarek555m 
azymut


Dołączył: 17 Lis 2009
Posty: 3
Wysłany: 2011-01-02, 20:06   PEIYING PY-5005

Trafiła do mnie nawigacja PY-5005 z uszkodzonymi plikami..
Uruchamia się jednak wyświetla błąd i na tym koniec..
Jeżeli to możliwe to proszę kogoś o kopię plików..

ResidentFlash
RF2
i Kopię rejestru

Proszę o pomoc..
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-01-02, 20:09   

Trafiła do mnie?? To mnie ciekawi bo nie lubię jak ja coś zrobię a ktoś inny potem za to kasę dostaje :-P .
Co od navi to może więcej szczegółów bo sama kopia to nie wszystko, nie wspominając ze na rf nic nie ma wiec pojecie masz słabe. Staje na Logo czy jakieś błędy pokazuje??
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
jarek555m 
azymut


Dołączył: 17 Lis 2009
Posty: 3
Wysłany: 2011-01-02, 20:32   

Ja przy navi nic jeszcze nie robiłem..
Szukałem jedynie czegoś na forum.. Nie jest to też moja mocna strona bo akurat w nawigacjach nie siedzę..
Zajmuję się RTV-SAT więc myślę że z wgraniem sobię poradzę

Kolega coś tam namotał i jest jak jest..

Nawigacja się uruchamia..
Pojawia się logo i po chwili okno z błędem..

-------------------------------------------
FATAL APPLICATION ERROR

potem standardowe info..
main.exe wykonał nieprawidłową operację i zostanie zamknięty. Jeśli problem nie ustąpi, skontaktuj się ze sprzedawcą.

Program:main.exe
Exception:0xC000000D
Address:03F88C1C

--------------------------------
residentflash - wyczyszczony i co tam było, ma być to pojęcia nie mam..
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-01-02, 20:59   

RF jest pusty bo mapy są na SD. Ogólnie ktoś coś nieźle nagrzebał :-) . Rozumiem ze masz połączenie AS?? Ja tam polecam usunąć plik main.exe z rf2 (albo zmienić mu nazwę), wtedy powinien odpalić się program do update menu, jak się nie pojawi to wrzucimy go na SD.
Ogólnie polecam wgrać któreś z moich menu bo będzie prościej :-)
PS. podeslij kopie rejestru.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
jarek555m 
azymut


Dołączył: 17 Lis 2009
Posty: 3
Wysłany: 2011-01-02, 22:01   

Zrobiłem tak jak mi powiedziałeś..
zmieniłem nazwę pliku main.exe (usunąć się nie dało)
Po restarcie pojawiło się okno.. jednak coś nie chciało to działać i wyświetlał się napis error..

Pobrałem kolego twoje menu (HD) wrzuciłem na kartę i restart navi..

Pojawiło się okno:
NIE wyłączaj urządzenia.......

Coś tam się chyba instalowało i po pewnym czasie dalej ten sam błąd..

---------------------------------------------------------

Nawigacja już działa OK..
Nic nie pomogło jak jedynie "naprawa" całego rejestru..
Po tym zabiegu navi ładnie się uruchomiło..

Na koniec wrzuciłem MENU (HD) od kolegi **dasior591**
Wszystko działa pięknie i mam nadzieję że problemów już nie będzie..

Dzięki za pomoc..
 
 
smierdziel24
azymut


Dołączył: 27 Paź 2008
Posty: 3
Wysłany: 2011-01-08, 17:51   

witam, mam taki problem w tą nawigacją że nie chce się wyłączyć po naciśnięciu klawisza z góry nie pojawia się meny z wyborem uspienie czy wyłączanie. możecie coś poradzić?
_________________
akira MM4301-A3 automapa5.2 pasek start tcmp 8.1, peiying gps5005 alien automapa 6.7
 
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9630
Wysłany: 2011-01-08, 18:10   

W stanie fabrycznym, czy odblokowana?
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Automapka
młodszy inspektor GPS



Dołączył: 11 Paź 2010
Posty: 13
Wysłany: 2011-01-08, 18:10   

A czy nawigacja jest naładowana ? Reaguje na ładowarke ?
 
 
smierdziel24
azymut


Dołączył: 27 Paź 2008
Posty: 3
Wysłany: 2011-01-08, 18:15   

całkowicie nie próbowałem odblokowywać tylko za pomocą mobilenavigator.exe wiec jest nadal w oryginale
_________________
akira MM4301-A3 automapa5.2 pasek start tcmp 8.1, peiying gps5005 alien automapa 6.7
 
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-01-08, 18:20   

Coś robić musiałeś.
Mi się jakoś kojarzy ze standardowo nie m nawet takiego menu. Tylko jak zmniejsz menu to jest. Masz takie menu z niebieskim tłem i niebieskimi przyciskami??
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
smierdziel24
azymut


Dołączył: 27 Paź 2008
Posty: 3
Wysłany: 2011-01-08, 18:24   

nawigacja działa tylko przyciskiem nie chce sie wyłączyć w windowsie skrótem power off sie wyłącza. ech nie zdązłem zrobic kopii.
pojawiało się jasno niebieskie menu z 2 niebieskimi przyciskami.
ok już alarm odwołany teraz działa tak jak powinien.
Dzięki dasior591 za menu hd. pozdrawiam
_________________
akira MM4301-A3 automapa5.2 pasek start tcmp 8.1, peiying gps5005 alien automapa 6.7
 
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-01-09, 10:46   

To Peiyingi tez już HD robią?? coraz gorzej zamiast lepiej widzę.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
arus68 
Waypoint



Dołączył: 05 Lut 2011
Posty: 18
Wysłany: 2011-02-08, 23:36   PEIYNG ALIEN PY-GPS5005 HD 800x480

Witam, jestem posiadaczem PEIYNG ALIEN PY-GPS5005 HD 800x480 i chciałbym wzbogacić jego wnętrze o nowe programy itp. żeczy a przedewszystkim odblokować . Proszę o poradę , czytałem na forum ale nie znalazłem nic na temat peiynga.
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-02-08, 23:50   

Poczytaj o 5066HD
Odblokowanie to wskazanie explorera jako program nawigacyjny.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
arus68 
Waypoint



Dołączył: 05 Lut 2011
Posty: 18
Wysłany: 2011-02-09, 13:01   

Znalazłem na forum taki adres http://wolfncu.clan.su/search/800x480/ i mam pytanie . Czy mozna to zainstalować na peiyingu Py-5005 hd
_________________
Peiying ALIEN PY-GPS5005 (Bluetooth, Internet, Transmiter FM, HD 800x480) WinCe 5.0 + AutoMapa Europa 6.7.0

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 9