Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
MM - problem z instalacją i odblokowaniem
Autor Wiadomość
maxpl
GPS instruktor



Pomógł: 31 razy
Dołączył: 20 Lip 2007
Posty: 684
Wysłany: 2008-06-13, 00:22   

pawlik835 napisał/a:
predkosc gps to: 2400


Daj 4800
_________________
Jeżeli myślisz, że jesteś "cienki" to nie jesteś sam. Każdy kto tu trafi stanie się ekspertem tylko musisz dużo czytać zanim zadasz pytanie.
 
 
pawlik835
Waypoint



Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 30
Wysłany: 2008-06-13, 11:55   

maxpl napisał/a:
pawlik835 napisał/a:
predkosc gps to: 2400


Daj 4800


hmm ale dla mnie samo wykrylo ta predkosc... oki zmienie... a poza tym jak wlaczam gre to pasek startu sie chowa jednak jak uruchomie nawigacje to pojawia sie pasek i jest ciagle... jakis sposob na to moze jest...?? duzo czytalem na forum ale jakos nie znalazlem...
 
 
mamcar 
Waypoint


Dołączył: 06 Cze 2008
Posty: 55
Wysłany: 2008-06-14, 09:17   

Ja chyba mam ten sam problem. Po odpaleniu aktualizacji do 5.1 Prosi o klucz i ni cholery nie wiem skad go wziac. Zarejestrowalem sie na stronce Imagisu, ale tam tylko do podbrania jest MMLiteForNavia2008_5180_1260 czyli orginal tego co bylo, zadnych updatow. Myslalem ze wynika to z updatowania wersji Lite, wersja pełna. Jednak po zainstalowaniu wersji 4.02 z mapa1749 i wprowadzeniu kluczy, dalej nie moge jej zaktualizowac do wersji 5.1 bo znow prosi o odblokowanie (z innym nr urzadzenia). W jaki sposob wgrac wersje 5.1? (Z tego jakby wynikalo ze klucz jest do programu a nie do mapy[?])

Edit: Ze stronki imagisu poczytalem troche o wersjach. I faktycznie lite nie specjalnie sie chyba da zaktualizowac, ale moze toMMPPC402 daloby sie aktualizowac? Tylko ze tutaj sa podane aktualizacje dla akiry i navii a nie PPC. Ktos moze poratowac gdzie znalezc aktualizacje dla PPC ktora by dzialala?
 
 
pawlik835
Waypoint



Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 30
Wysłany: 2008-06-14, 16:47   

mialem tez ten sam problem zacznij od punktu drugiego " DODAJEMY MAPKĘ - 1749-200706" usun mapamap wszystko tak jak w instrukcji pozniej keygen i powinno wejsc...
 
 
chrisjan 
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 08 Cze 2008
Posty: 37
Skąd: Polska
Wysłany: 2008-06-14, 22:28   

pawlik835 napisał/a:
mialem tez ten sam problem zacznij od punktu drugiego " DODAJEMY MAPKĘ - 1749-200706" usun mapamap wszystko tak jak w instrukcji pozniej keygen i powinno wejsc...


No ale w ten sposób mamy wersje 4.0. :-/

Nie ma sposobu na zainstalowanie wersji 5.1 z działającą mapą?

Pozdrawiam,
chrisjan
 
 
pawlik835
Waypoint



Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 30
Wysłany: 2008-06-15, 00:25   

nom tez fakt... sorki...
ale ta mapka rowniez jest spoko...
jak narazie wystarczy dla mnie... ;-)
 
 
plpuser
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 06 Cze 2008
Posty: 6
  Wysłany: 2008-06-15, 09:46   JAk odinstalować" OPIS AKTUALIZACJI MapaMap do ver.5.10

Witam.
Zainstalowałem zgodnie z "OPIS AKTUALIZACJI MapaMap do ver.5.10 + mapka 1749-200706"
Niestety mapa często sie zawiesza...(zostawiłem stara mampę)
Mam pytanie czy ktoś wie jak odinstalować w/w aktualizację.Czyli jak przywrócić MM do stanu pierwotnego tj. Biedronkowego ;)
 
 
ogr
azymut


Dołączył: 11 Cze 2008
Posty: 1
Wysłany: 2008-06-15, 13:01   

U mnie pomogło pominięcie aktywacji w instalerze i wpisanie klucza już na samym użądzeniu.
 
 
jacekxyz
Waypoint


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 01 Kwi 2008
Posty: 127
Wysłany: 2008-06-15, 15:03   

Witam, ja tez kombinowałem na wszelkie sposoby, próbowałem zainstalować zainstalować MM 5.1 + mapa 1749 - nie da sie crack nie działa, z wer. 4.2 jest ok ale z 5.1 nie da sie, najlepiej moim zdaniem pozostawić MM lite i dograć mapkę 1749 (crack działa)
 
 
roro2234
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 04 Cze 2008
Posty: 7
Wysłany: 2008-06-15, 15:48   mapamap odblokowanie map

Mam problem zainstalowalem sobie mapamap 4.0 oraz mapy. Moja nawigacja to lark freebird 35.1 Mapa map fajnie chodzi ale zawsze musze kod odblokowujacy mapy wpisywac :/ jest na to jakis sposob? To samo sie dzieje w automapa nie zapamietuje wogole historii (wpisanych miast, " dom")
 
 
zulugolf22 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 57
Dołączył: 04 Mar 2008
Posty: 6
Wysłany: 2008-06-16, 13:01   

Zapewne pamięć wewnętrzna larka nie ma podtrzymania. Nie wiem, może jest tam jakieś małe ogniwko lub bateryjka. Innego rozwiązania tego problemu nie widzę - na 99% nie jest to wina softu. mam podobny problem ale mnie zeruje się zegar i datownik - jaka cena taki sprzęt.
 
 
mamcar 
Waypoint


Dołączył: 06 Cze 2008
Posty: 55
Wysłany: 2008-06-16, 14:54   

A moim zdaniem lepiej zostawic mapa PL_1260-200712. Mimo ze ma mniej szczegolowych map, jest nowsza. W porownaniu z 1749 znalazlem juz dwie drogi dosc konkretne ktorych nie bylo w starszej wersji. [Odcinek ul. Krakowskiej do ul. Olszewskiego Jaworzno] [Droga przez Klodnice w okolicy Stadionu XX lecia Gliwice].
 
 
radexon 
Waypoint


Dołączył: 24 Cze 2008
Posty: 48
Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2008-06-24, 22:59   

Kurde :( nie moge ODBLOKOWAć mapy.
Wyzcyscilem wszystkie foldery i wgrałem na czysto MapMap + nowa mapa i lipa.

niby nie poprawne dane sa a mój nr urzadzenia to:

6088 2D2F 5459 D2E1
może ktoś wygenerować kodzik? :P bo ja tym generatorem próbowałem i nic.
 
 
firefighter 
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 13 Cze 2008
Posty: 29
Wysłany: 2008-06-26, 13:00   

Ja zinstalowałem zgodnie z opisem ale nie wiem co jest grane
Miałem MM Easy zainstalowałem tą z linku i nadal startuje mi MM Easy a nie MM-PPC-4-02_mapa1749_Aktualizacja-Aplikacji-i-Map.exe
Co zwaliłem??
_________________
Galaxy A5
 
 
mariuszfre
azymut


Dołączył: 04 Lip 2008
Posty: 1
Wysłany: 2008-07-04, 21:47   Uruchomienie mapy

Witam serdecznie Forumowiczów
Zakupiłem Larka 35.3 na aukcji allegro, na której oferowali od razu odblokowany sprzęt.
Lark dotarł, faktycznie odblokowany, ale po próbie wejścia do mapymap (i przez loadera i przez windows'a) navi chce ode mnie numeru seryjnego mapy.
Po telefonie do firmy usłyszałem odpowiedź, że numer powinien być zapisany na gwarancji (oczywiście go tam nie było).
Bardzo uprzejma pani pionformowała mnie, że w tej chwili nie ma kolegi (będzie za tydzień) ale JEST OPCJA odczytania nr seryjnego mapy Z URZĄDZENIA.
Czy może ktoś ma podobny problem i ma już jakieś lekarstwo???

Nadmieniam iż przeszukiwałem forum za tym tematem i niestety z mizernym skutkiem.
Będę niewyobrażalnie wdzięczny za każdą sugestię.
Mariusz
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 9