Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2016-01-09, 18:19
Szukam pulpitu
Autor Wiadomość
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 526 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18707
Wysłany: 2013-04-03, 11:33   

Nie kojarzę pulpitu z dźwiękami...

Daj link do tego "zbyt zbyt ogólnikowy dla laika" wątku.
I napisz, jak podkłąadałes dźwięk - ale to już w tamtym wątku
_________________

 
 
Marek_aa 
GPS instruktor


Pomógł: 6 razy
Dołączył: 09 Sie 2007
Posty: 833
Wysłany: 2013-04-03, 21:34   

tytan222 napisał/a:
Może macie jakieś namiary na pulpit na bazie sysinfo z klikaniem (dzwięk) na ikony.

Każdy pulpit na bazie SysInfo możesz zmusić do klikania za pomocą skryptu (mortscript).
Jeżeli chcesz aby np. przycisk wywołujący playera Mp3 klikał to robisz tak (przykład):
SysInfo_plik ini:
Kod:

#[MUSIC]
BITMAPBUTTON
x = 6
y = 148
Width = 51
Height =69
Offset=0
BitmapNormal = Icons\music.bmp
BitmapPushed = Icons\music1.bmp
NewIni=\ResidentFlash\Menu\Skroty\MP3_klik.exe

Plik MP3_klik.exe powinien wyglądać tak:
Kod:
PlaySound("\ResidentFlash\Menu\Skroty\klik.wav")
Sleep(100)
Run ("\ResidentFlash2\YFAPP\Player\mp3.exe" )
 
 
tytan222
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 10 Cze 2011
Posty: 9
Wysłany: 2013-04-04, 18:41   

Bardzo dziękuję , mam na panelu pierwszym w sobie wiadomym miejscu maleńką ukrytą niewidoczną ikonę.Ikonka ta załącza pulpit drugi z mapami.I do niej chcę wykorzystać dźwięk "klik". Na drugi tydzień będę wałkował przykład .Dziękuję pozdrawiam.
 
 
rolok82 
Waypoint



Dołączył: 03 Gru 2009
Posty: 63
Wysłany: 2013-04-05, 11:54   

andi1973 napisał/a:
Witam
Szukam i szukam (ale chyba słabo) i nie mogę nic znaleźć na 800X480 (Modecom MX2HD).
Możecie coś polecić (podrzucić)
Dzięki

AdJa ma ciekawy pulpit i co najważniejsze nie muli systemu, łatwy w modyfikacji ścieżek: AdJa dla ekranów HD (800*480)
 
 
janekzawo 
młodszy inspektor GPS



Dołączył: 05 Kwi 2013
Posty: 7
Wysłany: 2013-04-05, 20:14   Pulpit do SmartGPS 610/710- poszukuję.

Witam wszystkich.
Otóż jestem nowym użytkownikiem, do tej pory poradziłem sobie tylko z instalacją nowej mapy na SmatGPS 710, chciałbym mieć pulpit na tą nawigację żeby można łatwo przełaczać między mapami. Bardo proszę o pomoc.
pozdrawiam
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 526 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18707
Wysłany: 2013-04-06, 14:42   

Użyj dowolnego z tego działu pasującego do Twojej rozdzielczości.
A uruchamianie jak w wątku "Jak odblokować SmartGPS SG710 + poszukiwany skrypt"
_________________

 
 
janekzawo 
młodszy inspektor GPS



Dołączył: 05 Kwi 2013
Posty: 7
Wysłany: 2013-04-06, 16:10   

Dzięki "jacep1313",popróbuję , teraz trochę czasu muszę znaleźć, praca + opieka dzieciaczków =bardzo mało czasu. jeszcze raz Wielkie Dzięki. ;-)
 
 
Andrzej_88
azymut


Dołączył: 30 Lip 2013
Posty: 1
Wysłany: 2013-10-22, 16:51   

Szukam pulpitu do Petagrama Nomad Q 5
 
 
Enjama
Waypoint


Dołączył: 10 Sty 2011
Posty: 47
Wysłany: 2013-10-23, 18:10   

Szukam Prostego pulpitu z dwoma ikonkami Automapa i Igo pod Mio C720 wykrywa karte jako storage card

Aby nie było widać paska windows ce na dole, który przeszkadza np w automapie.
 
 
Google 
Maestro GPS



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 27 Paź 2010
Posty: 2366
Skąd: Google
Wysłany: 2014-01-11, 13:27   

Poszukuję prostego pulpitu do nawigacji Asus R300 .
_________________
Poradniki
 
 
golden2912
azymut


Dołączył: 28 Mar 2014
Posty: 2
Wysłany: 2014-03-28, 01:24   

witam

przeszukalem juz cale google i nie moge znalezc panelu na mio moov m405
jest w stanie ktos podrzucic link ?
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9578
Wysłany: 2014-03-28, 08:32   

Panel: dowolny z działu "PULPIT ClubManiaca" - oczywiście, pod rozdzielczość urządzenia

jak uruchomić: wątek "odblokowanie Mio Moov m405"
Albo metodą na folder COBIA (szczegóły w wątku o Mio serii M)
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
mymaniek
Waypoint


Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 22
Wysłany: 2014-03-30, 00:17   PROŚBA o pomoc!!

Witam mam prośbę czy może ktoś zrobić menu aby zawierało Tapetę znaczek VW i ikonę do igo i Automapy oraz wyjcie z menu potrzebne to jest do samochodu VW Passat w którym jest wgrany wince 5.0 bardzo proszę i z góry dziekuję
 
 
Google 
Maestro GPS



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 27 Paź 2010
Posty: 2366
Skąd: Google
Wysłany: 2014-03-30, 09:54   

mymaniek, podaj jeszcze rodziałkę bo kto tam wie co ty tam masz w tym pasacie.
_________________
Poradniki
 
 
golden2912
azymut


Dołączył: 28 Mar 2014
Posty: 2
Wysłany: 2014-03-30, 22:08   

jestem_ktoś napisał/a:
Panel: dowolny z działu "PULPIT ClubManiaca" - oczywiście, pod rozdzielczość urządzenia

jak uruchomić: wątek "odblokowanie Mio Moov m405"
Albo metodą na folder COBIA (szczegóły w wątku o Mio serii M)


tylk oze m405 nie ma karty pamieci wiec zostaje tamta metoda?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 10