Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2016-01-09, 18:19
Szukam pulpitu
Autor Wiadomość
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-05-02, 15:12   

MioPocket. Wersja z filmu jest gdzieś na forum,jest to przerobione miopocket, dość stare i nazywa się inaczej jakoś.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
robin31 
Waypoint


Dołączył: 11 Mar 2010
Posty: 82
Wysłany: 2010-05-03, 13:22   Pulpit sterująćy

Witam,poszukuje pulpitu sterującego którego można wgrać na kartę SD i uruchomić do Lark 50.1 Win CE6.
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 107
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3666
Skąd: Poland
Wysłany: 2010-05-03, 14:23   

Tu masz takowy :arrow: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=18591 :arrow: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=13763
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
gienek121 
GPS instruktor



Pomógł: 26 razy
Dołączył: 08 Kwi 2009
Posty: 592
Wysłany: 2010-05-03, 16:59   

http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=19290 czytaj moj post
 
 
jacula6
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 02 Cze 2008
Posty: 750
Wysłany: 2010-08-13, 06:22   mio moov 200 panel na trzy navigacje

witam
szukam fajnego panelu na mio 200 na 3 navigacje czyli AM ,IGO8 i na MioMap ..proszę o link :lol:
 
 
kiltel
azymut


Dołączył: 11 Sie 2010
Posty: 3
Wysłany: 2010-08-14, 14:44   

http://chomikuj.pl/verbat...IO+MOOV+200+300
 
 
sandra 
Navi Expert



Pomogła: 2 razy
Dołączyła: 26 Mar 2009
Posty: 461
Skąd: GORY
Wysłany: 2010-08-26, 19:38   Panel do mio 330??

Witam szukam takiego panelu do mio 330 jak w tym poscie
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=13379
post elektro69 , czy jest mozliwe zeby ten zadzialal na mio 330 ?? nie chce zadnych dodatkow tylko programy do nawigacji .
_________________
MIO SPIRIT 7500
 
 
elektro69 
guru
Już czas !



Pomógł: 104 razy
Dołączył: 21 Cze 2008
Posty: 1409
Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-08-26, 20:17   

Proszę bardzo:

http://chomikuj.pl/elektr...80-272_mini.rar
_________________

 
 
sandra 
Navi Expert



Pomogła: 2 razy
Dołączyła: 26 Mar 2009
Posty: 461
Skąd: GORY
Wysłany: 2010-08-26, 21:23   

elektro69 ty jestes bezcenny :-) dzieki
_________________
MIO SPIRIT 7500
 
 
robakx1
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 23 Wrz 2010
Posty: 9
Wysłany: 2010-10-04, 15:29   Sposoby odblokowania, paneli na 5066

Witam

Dostałem nawigację GoClever 5066 z mapami Polski. Chciałbym poszerzyć jej funkcjonalność o możliwość wybierania innych map i uruchamiania programów.

Czy jest możliwość wgrania dodatkowego panelu coś na wzór z Mio 400 i 500, dzięki któremu będzie można wybrać różne programy nawigacyjne oraz uruchamiać dodatkowe oprogramowanie.

Jeśli tak to czy jest to menu które można później bez problemowo usunąć / wyłączyć i powrócić do fabrycznego ? Bo te które mi udało się znaleźć na forum w całości zastępuje poprzednie bez możliwości powrotu. Co może generować problemy z serwisem (bo była zmiana softu).

PS. Czy jest jakiś sposób zrobienia backupu tej nawigacji, tak aby dało się ją przywrócić z kopi zapasowej.

Pozdrawiam
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6443
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-10-04, 15:34   

Zacznij od http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=14306
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-10-04, 15:36   

GW rzecz sporna. Odpalisz Am i tez sie mogą czepiać.
Panel możesz wgrać każdy z forum. Jak tak bardzo nie chcesz ingerować to polecam TO menu.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
jolusia 
Navi Expert



Wiek: 37
Dołączyła: 21 Paź 2008
Posty: 291
Skąd: wroclaw
Wysłany: 2010-10-09, 17:38   Panel mio

Witam prosze bardzo o dostosowanie tego panelu do mio 360 , tzn. nie dziala regulacja podswietlenia brakuje chyba aplikacji , tylko ze ja nie mam pojecia jak to zrobic , bardzo prosze o pomoc , super panel bez zadnych bajerow .

http://www.przeklej.pl/pl...ar-0021q377pbq4
tylko 2.88 MB
_________________
Mio Spirit 7500LM

Samsung Galaxy S 5

KASIA :)
 
 
pjach
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 06 Sie 2009
Posty: 9
Wysłany: 2010-10-16, 08:39   Szukam w 100% działającego panela do Mio s501

Witam
Prosze o pomoc.
Od 2 dni szukam panela, w którym nie musiał bym nic grzebać, panel może być prosty (choć wolał bym takki w którym jest np odtwarzacz filmów) do mio s501 w którym działał by normalnie przycisk on/off i dzieki któremu miał bym do wyboru uruchomienie map mio i uruchomienie automapy
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-10-16, 08:43   

pjach, był jeden taki. Frixi bodajże się nazywał, ale nie wiem, czy jest udostępniony za darmo.
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,14 sekundy. Zapytań do SQL: 11