Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2016-01-09, 18:19
Szukam pulpitu
Autor Wiadomość
mymaniek
Waypoint


Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 22
Wysłany: 2014-03-30, 21:49   

Google napisał/a:
mymaniek, podaj jeszcze rodziałkę bo kto tam wie co ty tam masz w tym pasacie.
rozdzielczość to 800x480
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9618
Wysłany: 2014-03-31, 05:57   

golden2912 napisał/a:
m405 nie ma karty pamieci
O sposobach uruchamiania pulpitu pytaj w wątku o odblokowaniu M405
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
fenek73 
Waypoint



Wiek: 29
Dołączył: 13 Sie 2011
Posty: 18
Wysłany: 2014-06-22, 15:32   

Zauwazylem ze wszyscy robia pulpity z zakladka "nawigacja" gdzie do wyboru jest kilka programow, znajde gdzies jakies proste menu/pulpit z trzema przyciskami : nawigacja, muzyka, video gdzie po wcisnieciu przycisku nawigacja nie bedzie mi sie pojawial wybor kilku roznych programow tylko bedzie sie odrazu uruchamial program (np. IGO) ?
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9618
Wysłany: 2014-06-22, 16:10   

W tym dziale znajdziesz równiez jednozakładkowe pulpity. Na przykład "WindowsCE8 Mój pierwszy pulpit Lark"
Albo wyrzuc co zbędne - wg http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=12969
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18792
Wysłany: 2014-06-22, 16:37   

fenek73 napisał/a:
proste menu/pulpit
http://chomikuj.pl/jajacekpl/menu+i+odblokowania,2

Co do szukania w dziale- zacznij raczej od końca, kiedyś własnie takie były normą
http://www.my-navia.pl/files/pulpit_907.jpg
http://upload.miau.pl/3/77188.jpg
http://www.my-navia.pl/files/junak_438.jpg
_________________

 
 
fenek73 
Waypoint



Wiek: 29
Dołączył: 13 Sie 2011
Posty: 18
Wysłany: 2014-06-22, 16:52   

A zeby samemu zrobic proste menu to ten poradnik wystarczy?
http://www.my-navia.pl/vi...t=25267&start=0
Pytam sie bo temat z 2007 roku
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18792
Wysłany: 2014-06-22, 17:01   

Ale wciąz aktualny. Zacznij od przeróbek, na ogół tak łatwiej zrozumieć.
_________________

 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 74 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6222
Wysłany: 2014-06-22, 18:45   

W sumie przerobka taka, by pulpit stał sie jednozakładkowy jest bardzo prosta :-)
Wystarczy "odciąć" sciezki powodujące by klikniecie w okresloną ikonę wywoływało kolejną zakładkę. ( czyli spowodować , by to kliknięcie nie pociągało za sobą żadnej akcji ), lub usunąc sekcję z okreslnego pliku .ini, co spowoduje "zniknięcie" ikony odpowiedzialnej za wyśiwtlenie kolejnej zakładki.

Budowanie własnego - bardzo prostego - pulpitu tez nie jest bardzo trudne, wymaga tylko sporej bieglosci w grafice komputerowej, by ten pulpit zwyczajnie był estetyczny.
Myslę, ze naprawde łatwiej - jak powiedział Jacek - jest zacząc od przerobek ( a dokładnie od zablokowania pewnych funkcji pulpitu )

P.S. Mimimum wiedzy z zakresu programowania - mile widziane , aczkolwiek nie konieczne. Znacznie ulatwi jednak zrozumienie dzialania plików .ini
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
IVArturVI
azymut


Dołączył: 07 Lip 2014
Posty: 1
Wysłany: 2014-07-07, 10:11   Szukam pulpitu GC 5070

Cześć. Tak jak w temacie szukam pulpitu do GC 5070. Zalezy mi na tym aby mozna było z niego przechodzić do AutoMapy a także odtwarzać filmy,muzykę.
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2014-07-07, 10:15   

Tu możesz sobie wybrać :arrow: http://www.my-navia.pl/viewforum.php?f=155
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
piotro
Waypoint


Dołączył: 20 Lis 2008
Posty: 16
Wysłany: 2015-03-31, 19:03   

Szukam prostego pulpitu dla GoClever 525. Dwie ikony AM i iGo, bez zbędnych fajerwerków. Musi być prosty i estetyczny. Rozdzielczość 800x480 :)
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9618
Wysłany: 2015-03-31, 19:14   

Weź jakis pulpit dla tego urządzenia i wywal zbędne ikony wg http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=15573 22b
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Marek_aa 
GPS instruktor


Pomógł: 6 razy
Dołączył: 09 Sie 2007
Posty: 834
Wysłany: 2015-04-01, 06:21   

piotro napisał/a:
Dwie ikony AM i iGo, bez zbędnych fajerwerków.


Prostszego chyba już nie znajdziesz.

NavSwitcher:
LINK
_________________

 
 
jamot 
Navi Expert



Pomógł: 4 razy
Dołączył: 10 Lip 2010
Posty: 240
Skąd: Podlasie
Wysłany: 2015-04-11, 15:43   

piotro napisał/a:
bez zbędnych fajerwerków

Może taki się spodoba
http://chomikuj.pl/jamot/...ckSpeed+800x480
_________________
Pulpity, skorki AM, programyCE, Modecom

"Jeśli chcesz - znajdziesz sposób, jeśli nie - znajdziesz powód"
 
 
grzes25
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 13 Paź 2015
Posty: 10
Wysłany: 2015-11-04, 18:22   

Szukam panelu do Manta GPS510MS pod AM i MM.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 11