Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2016-01-09, 18:19
Szukam pulpitu
Autor Wiadomość
jacula6
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 02 Cze 2008
Posty: 750
Wysłany: 2009-06-21, 18:28   MIO 200 najlepszy panel

witam
prosze o link do fajnego panelu do mio moov 200 i do igo8 nowego z full dodatkami...
 
 
Sance 
Maestro GPS
Pulpit maniac



Pomógł: 142 razy
Dołączył: 10 Paź 2008
Posty: 2754
Skąd: marchewkowe pole
Wysłany: 2009-06-21, 18:31   

Panel:
http://www.my-navia.pl/viewforum.php?f=155
iGo:
http://www.my-navia.pl/viewforum.php?f=38
_________________
Używaj przycisku "pomógł"
Moje"maleństwa"
 
 
 
fiata
azymut


Dołączył: 03 Lis 2008
Posty: 3
Wysłany: 2009-07-03, 21:03   czy ktoś ma i możne udostępnić " panel mio200 jonatan

czy ktoś ma i możne udostępnić taki panel do mio " panel mio 200 jonatan82 "
 
 
Sance 
Maestro GPS
Pulpit maniac



Pomógł: 142 razy
Dołączył: 10 Paź 2008
Posty: 2754
Skąd: marchewkowe pole
Wysłany: 2009-07-04, 00:45   

A jak to ustrojstwo wygląda?
_________________
Używaj przycisku "pomógł"
Moje"maleństwa"
 
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2009-07-04, 11:16   

Pewnie tak: www.youtube.com/watch?v=nKcmTzFB4oA
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
fiata
azymut


Dołączył: 03 Lis 2008
Posty: 3
Wysłany: 2009-07-06, 21:53   

http://forums.ebuyer.com/...t=14676&page=16
 
 
kajko1975 
Waypoint



Dołączył: 05 Lis 2008
Posty: 38
Wysłany: 2009-08-07, 14:09   Pulpit z Larka do Mio 200

Czy ktoś próbował zrobić do Mio taki pulpit jak w tym temacie o Larku ?
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=2859
_________________
Nie podejmuję dyskusji z Bilunią bo na jego poziom nie prowadzi najgłębszy szyb :)
Jeśli coś mi nie odpowiada, to tego unikam / nie używam.
 
 
Kamilo83
Waypoint



Dołączył: 12 Lip 2009
Posty: 114
Wysłany: 2009-09-13, 10:42   szukam prostego pulpitu moov 200

Witam, szukam i nie mogę znaleźć prostego pulpitu na mio moov 200 z bez zbędnych bajerów, tzn tylko ikonki Am Igo i MIo map i kilka programów np. gps tacho.
jeśli ktoś posiada albo widział proszę o pomoc.

p.s czy zrobienie swojego pulpitu jest proste tzn przeróbka z innego, tzn czy wystarczy powywalać programy zbędne. ?

pozdrawiam
_________________
moov 200
 
 
rubin69 
Navi Expert



Pomógł: 8 razy
Dołączył: 19 Lip 2009
Posty: 364
Skąd: podkarpackie
Wysłany: 2009-09-13, 12:20   

Poszukaj TU !Masa pulpitów! ;-)
Lub zajrzyj na mojego Chomika,może któryś z moich Ci się spodoba!
_________________


 
 
 
Sance 
Maestro GPS
Pulpit maniac



Pomógł: 142 razy
Dołączył: 10 Paź 2008
Posty: 2754
Skąd: marchewkowe pole
Wysłany: 2009-09-13, 12:31   

Cytat:
p.s czy zrobienie swojego pulpitu jest proste tzn przeróbka z innego, tzn czy wystarczy powywalać programy zbędne. ?

Dokładnie.
_________________
Używaj przycisku "pomógł"
Moje"maleństwa"
 
 
 
50pln 
Waypoint


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 18 Wrz 2009
Posty: 52
Skąd: Mszana Dolna
Wysłany: 2010-01-30, 10:22   potrzebny prosty panel

szukalem i znalezc nie moglem. potrzebuje mega prostego (zeby mial wybor tylko programow) panelu uruchamianego z karty sd (wkladasz i jest) do mio moov. czy jest taki? nie potrzeba mi gier, odtwarzaczy i innych przeszkadzajek.
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 107
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3666
Skąd: Poland
Wysłany: 2010-01-30, 12:24   

Ten jest w miarę prosty możesz spróbować . :arrow: http://rapidshare.com/fil...aStart.rar.html powinien podejść pod Twoją rozdzielczość :roll:
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
kusztom
azymut


Dołączył: 20 Wrz 2008
Posty: 3
Wysłany: 2010-03-14, 16:20   Menu win ce 4.2

witam potrzebuje jakies menu do na win ce 4.2 moze byc nawet orginalne zgrane z jakiejs nawigacji z windowsem ce 4.2 ;-)
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-03-14, 16:48   

Każde na systeminformation działa czyli jakieś 75% pulpitów z tego działu.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
rozrywkowy
azymut


Dołączył: 01 Maj 2010
Posty: 3
Wysłany: 2010-05-02, 14:55   Skąd zdobyć taki pulpit? Vista

Witam,



szukam takiego pulpitu, menu dla nawigacji Navia nv 33

http://www.youtube.com/watch?v=RXA9EROMEho


Dziękuję serdecznie
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10