Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2016-01-09, 18:19
Szukam pulpitu
Autor Wiadomość
jamot 
Navi Expert



Pomógł: 4 razy
Dołączył: 10 Lip 2010
Posty: 240
Skąd: Podlasie
Wysłany: 2012-07-30, 13:45   

tadgra44 napisał/a:
Szukam dalej

Może taki prościutki bez zbędnych bajerów
http://chomikuj.pl/jamot/...tion/BlackSpeed
_________________
Pulpity, skorki AM, programyCE, Modecom

"Jeśli chcesz - znajdziesz sposób, jeśli nie - znajdziesz powód"
 
 
BLAIDE 
młodszy inspektor GPS



Dołączył: 01 Maj 2010
Posty: 10
Wysłany: 2012-08-12, 12:51   

witam szukam animowanego menu coś w stylu GOCLEVER 5070 do LARKA 50.1 :-)
 
 
njubi
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 27 Maj 2008
Posty: 6
Wysłany: 2012-09-24, 08:13   

Witam. Prosilbym o potwierdzenie w jaki sposob uruchomic AM na Mio SPirit S 670, wersja najpr. Navman, soft t6xxnoav.r04.2402.stf.00456 z SEEKER2_600A02 ( z odczytane z device.xml ), model N275.

Chodzi o odblokowanie BEZ UZYCIA ZEWNETRZEJ KARTY SD ( wiem, ze jest tania, bezpieczniej itp. itd. ale ma byc bez karty ).

Patrzac z plik paths.xml wychodzi, ze mozna by bylo zwyczajnie wywalic oryginalna mape i podlinkowac do plikow z Automapy ( prawdopodobnje ). Moze ktos ma namiar na panel ( najlepiej jak najprostszy, nie z 1000 dodatkow - wersja mini ) aby ewntualnie zostawic stare pliki i podmienic tylko appstartupsec.ini?

Powtarzam, chodzi o metode bez karty SD.
[/u]
_________________
Lark FB 35.0 ...
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18788
Wysłany: 2012-09-24, 09:34   

Weź dowolny panel na Twoją rozdzielczośc i wskaż go w appstartupsec.ini - jak opisął ktos na poprzedniej stronie
_________________

 
 
peres12 
Waypoint


Dołączył: 07 Wrz 2008
Posty: 84
Skąd: Nurnberg
Wysłany: 2012-11-02, 21:37   

Witam wszystkich szukam już od dłuższego czasu pulpitu do navi Becker Ready 43 Traffic V2 próbowałem już kilka pulpitów i kiszka nie chciały mi się uruchomić może ktoś z was natrafił na działający pulpit do beckera.
_________________

Pozdrawiam wszystkich :)
 
 
 
uvw
Navi Expert


Pomógł: 11 razy
Dołączył: 01 Lut 2009
Posty: 308
Wysłany: 2012-11-03, 05:14   

Moze tu cos znajdziesz http://chomikuj.pl/januszek2245
 
 
peres12 
Waypoint


Dołączył: 07 Wrz 2008
Posty: 84
Skąd: Nurnberg
Wysłany: 2012-11-03, 09:45   

kol uvw nie ma nic do tej navi a mam pytanie czy można zastosować od innej nawi pulpit do Beckera chodzi mi o model innego Beckera,aha i taki żeby nie ingerować w navi tylko przez kartę pamięci.
_________________

Pozdrawiam wszystkich :)
 
 
 
uvw
Navi Expert


Pomógł: 11 razy
Dołączył: 01 Lut 2009
Posty: 308
Wysłany: 2012-11-03, 12:41   

wydaje mnie sie ze mozna napisz na adres agregat48@go2.pl to podesle ci pulpit zobaczysz czy zadziala
 
 
All1212 
azymut


Dołączył: 25 Lis 2012
Posty: 4
Wysłany: 2012-11-29, 17:07   Menu do peiying gps5005?

Poszukuję sprawdzonego prostego menu do peiying gps5005. Może być uruchamiane ze ścieżki nawigacji, ale niekoniecznie. Czytam dużo o różnych menu ale nie wiem, które będzie pasować do mojego gps. Po odpaleniu tego menu chciałbym umieścić jakieś skróty zainstalowanych przeze mnie gier, automapy czy innych programów. Wyświetlacz ma 5cali o rozdzielczości 800x480
 
 
Paco75 
Waypoint



Wiek: 44
Dołączył: 22 Gru 2009
Posty: 39
Skąd: Tczew
Wysłany: 2012-12-13, 14:09   Pulpit SmartGPS SG710

Poszukuje pulpitu na SmartGPS SG710 jakoś nie moge znalesc...ma ktoś jakąś propozycje....Próbowałem juz różnych PULPITÓW ale nic nie dało... tylko jeden sianowskiego

[ Komentarz dodany przez: gustawox_1: 2012-12-13, 14:36 ]
Przeniosłem w bardziej odpowiednie do tego celu miejsce.
_________________



SmartGPS GS710 AM 6.11e/MM 7.3.2 2010Q3/
Ostatnio zmieniony przez Paco75 2012-12-13, 17:03, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
andi1973
azymut


Dołączył: 07 Lut 2009
Posty: 2
Wysłany: 2013-01-02, 14:19   

Witam
Szukam i szukam (ale chyba słabo) i nie mogę nic znaleźć na 800X480 (Modecom MX2HD).
Możecie coś polecić (podrzucić)
Dzięki
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9618
Wysłany: 2013-01-02, 14:26   

Szukaj menu na 800*480 i uruchom podobnie jak panel w MX2 bez HD
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
jamot 
Navi Expert



Pomógł: 4 razy
Dołączył: 10 Lip 2010
Posty: 240
Skąd: Podlasie
Wysłany: 2013-01-17, 09:25   

andi1973 napisał/a:
nie mogę nic znaleźć na 800X480

A taki prościutki i leciutki pulpicik, bez zbędnych bajerów
http://chomikuj.pl/jamot/...ckSpeed+800x480
Może się spodoba. ;-)
_________________
Pulpity, skorki AM, programyCE, Modecom

"Jeśli chcesz - znajdziesz sposób, jeśli nie - znajdziesz powód"
Ostatnio zmieniony przez jamot 2014-05-16, 19:15, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Ashao
azymut


Dołączył: 08 Lut 2013
Posty: 4
Wysłany: 2013-02-10, 01:57   

Poszukuje menu na Medion MDPNA200 (aby działała mapa, odtwarzanie filmów i mp3) + jakieś gry(niekoniecznie)

Z góry dzięki
 
 
tytan222
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 10 Cze 2011
Posty: 9
Wysłany: 2013-04-03, 10:08   

Witam
Może macie jakieś namiary na pulpit na bazie sysinfo z klikaniem (dzwięk) na ikony.
Szukałem i nic. Znalazłem u nas temat ale zbyt ogólnikowy dla laika.Podkładałem dzwięk na kilka sposobów i lipa nie ma.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 12