Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Peiying PY-GPS7005 WinCE nie wstaje
Autor Wiadomość
dvd79 
GPS instruktor



Pomógł: 21 razy
Dołączył: 19 Paź 2008
Posty: 575
Wysłany: 2011-03-23, 16:27   

dasior591 napisał/a:
Nie da się

da się. w końcu ktoś to zrobił. jak kiedyż znajdę chwilę czasu to się temu przyjrzę. póki co to możesz podesłać mi programik odpowiedzialny za rozpakowanie tego archiwum na nawigacji.
_________________
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 26
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-03-23, 19:29   

Podoba mi sie takie podejście. Są dwa programiki, wyglądają inaczej robią to samo. Oba ci na gg podeślę.
Bardzie wolałbym co innego rozpakować ale to na GG bo na razie tajemnica :-)
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
dvd79 
GPS instruktor



Pomógł: 21 razy
Dołączył: 19 Paź 2008
Posty: 575
Wysłany: 2011-03-23, 21:53   

dasior591, już mam ten program do rozpakowania. już w dużej mierze rozpracowałem go. przynajmniej już wiem jak są pliki w archiwum .msk spakowane. na tą chwilę ręcznie potrafię pociąć całe archiwum i rozpakować poszczególne pliki. z spakowaniem też nie będzie problemu, ale jeszcze muszę dokładnie poznać strukturę archiwum. ale wszystko jest na dobrej drodze aby powstał program do tworzenia plików .msk

[ Dodano: 2011-03-23, 22:07 ]
dasior591 napisał/a:
Bardzie wolałbym co innego rozpakować

wal na gg albo na majla mi napisz.

na dzisiaj tyle...
_________________
 
 
djmoth
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 31 Lip 2009
Posty: 5
Wysłany: 2013-12-30, 12:12   

Witam mam identyczny problem jak opisywany w watku jednakże moje urządzenie po wgraniu plików na kartę wogole nie przechodzi w tryb fleszowanie. Mam z nim połączenie USB dałoby rade jakoś wgrać kablem romik?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
NavitelT700+NaviExpe


Pomógł: 523 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18557
Wysłany: 2013-12-30, 12:23   

A jakiej karty użyłeś (pojemność, formatowanie) ?
_________________

 
 
djmoth
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 31 Lip 2009
Posty: 5
Wysłany: 2013-12-30, 13:02   

microSD 4GB FAT myslicie że tu moze byc problem?( tak to widziała 16gb fat32)
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9530
Wysłany: 2013-12-30, 13:15   

Niektóre nawi widza karty pow. 2GB dopiero po wczytaniu systemu.
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
djmoth
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 31 Lip 2009
Posty: 5
Wysłany: 2013-12-30, 13:20   

juz szukam 1gb ewent 2gb jak sfotmatowac do fat16?

[ Dodano: 2013-12-30, 15:30 ]
znalazłem 1 gb ale niestety nic nie zaczyna sie ładować. Włączam bez puszczania trzymam i nic. włączam puszczam i pozniej trzytmam również nic. Sformatowana na FAT karta 1gb.

Jest jakas opcja żeby to postawic?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10