Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2018-10-02, 19:50
Najnowszy soft dla 23x0, 22x0, 13x0, 12x0, 11x0 (19.01.2011)
Autor Wiadomość
avi
Waypoint



Dołączył: 05 Mar 2009
Posty: 184
Wysłany: 2011-01-23, 09:53   Najnowszy soft dla 23x0, 22x0, 13x0, 12x0, 11x0 (19.01.2011)

Navigon MN 7.7.5 Build 447 dla Navigon 23x0, 22x0 (13x0, 12x0, 11x0) Najnowsze oprogramowanie z 19.01.2011. dostępne m.in. w Navigonie 20 Plus http://chomikuj.pl/aviavi Zapraszam :)
_________________
http://chomikuj.pl/aviavi
 
 
szubert-7208 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Wiek: 46
Dołączył: 06 Kwi 2010
Posty: 27
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-01-24, 08:44   Re: Najnowszy soft dla 23x0, 22x0, 13x0, 12x0, 11x0 (19.01.2

Czy ta wersja obsłuży MN 7000T?, obecnie mam zainstalowaną wersję 7.4.3 build:793, platform 2310?
 
 
Janek-J54 
Waypoint


Dołączył: 07 Mar 2009
Posty: 44
Wysłany: 2011-01-25, 09:31   

AVi---wgrałem tego navigona 20 plus na swojego 1210 i wszystko gra oprócz tego że przy wyborze panstwa mista,ulicy itd pisze że" podaj hasło wyszukiwania" i nie ma żadnych państw ani miast do wyboru :cry: a gdy wpisuje recznie np.Kraków to przycisk navigacja jest przyciemniony i nie można przejsc dalej.... Prosze o pomoc bo zapowiada sie fajnie ten nowy soft....
 
 
avi
Waypoint



Dołączył: 05 Mar 2009
Posty: 184
Wysłany: 2011-01-25, 10:15   

będę miał w ręku Navigona 1200 dopiero we czwartek, więc ja też spróbuję go uaktualnić i dopiero wtedy wszystko sprawdzę. gdzieś już o tym czytałem. pomogło wgranie wszystkich potrzebnych nfs. możesz też spróbować np. z mapami Q3 i kompletem nfs do nich i zobaczyć jak nawigacja zachowuje się właśnie z nimi. powiem ci, że też jestem ciekaw, jak nowy soft sprawdzi się z tymi starszymi nawigacjami. na razie zbieramy doświadczenia, więc jeżeli ktoś już swoją nawigację uaktualnił, niech się podzieli wrażeniami...
_________________
http://chomikuj.pl/aviavi
 
 
Janek-J54 
Waypoint


Dołączył: 07 Mar 2009
Posty: 44
Wysłany: 2011-01-25, 15:48   

Już wszystko gra:)zapomniałem skopiować pliku Country Profiles nfs do katalogu Core:)Dzieki!!!!Super sofcik :-D aha i mam jeszcze jedno pytanko czy mój navigon 1210 obsłuży takie pliki jak Brunnel.EU,Terrain.EU czy Phoneme.EU i do czego one służą?bo niewiem czy je wrzucac...PozdrawiaM ;-)
 
 
avi
Waypoint



Dołączył: 05 Mar 2009
Posty: 184
Wysłany: 2011-01-25, 16:45   

Brunnel.EU - poprawia komunikację z satelitami w tunelach, nawigacja nie gubi sygnału (nie zaszkodzi skopiować), Terrain.EU - odpowiada za wyświetlanie rzeźby terenu (1210 nie obsługuje), Phoneme.EU odpowiada za sterowanie nawigacji głosem (1210 nie obsługuje). Ciesze się, że się udało :)
_________________
http://chomikuj.pl/aviavi
 
 
Janek-J54 
Waypoint


Dołączył: 07 Mar 2009
Posty: 44
Wysłany: 2011-01-25, 17:04   

avi Dzieki....jesteś WIELKI ;-)
 
 
trojan23 
Waypoint


Dołączył: 06 Sty 2008
Posty: 81
Wysłany: 2011-01-25, 20:03   

Ja mam pytanie wiekszosc tych urzadzen ma win CE 5.0 a Navigon juz od V 7.5 jest tylko na win CE 6.0 ze juz nie wspomne o 7.7 wiec jak to dziala ??
 
 
avi
Waypoint



Dołączył: 05 Mar 2009
Posty: 184
Wysłany: 2011-01-27, 13:33   

navigon 1200 i rzeczywiście wszystko śmiga :) Navigon_UpGrade_22xx_to_20plus stąd http://chomikuj.pl/aviavi do tego Q4-2010 z najnowszymi poi i radarami. polecam :)
_________________
http://chomikuj.pl/aviavi
 
 
kodi28
Navi Expert
Bajo


Dołączył: 16 Maj 2008
Posty: 271
Wysłany: 2011-01-27, 14:57   

Tylko na jakie okienka 5 czy 6
_________________
Drogę wskazuje mi Huawei P8 Lite
 
 
avi
Waypoint



Dołączył: 05 Mar 2009
Posty: 184
Wysłany: 2011-01-27, 16:55   

w Navigonie 1200 jest 5. ale wszystko działa. więc nowy soft pasuje.
_________________
http://chomikuj.pl/aviavi
 
 
dimekdimekdimek
Waypoint


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 17 Sty 2010
Posty: 134
Wysłany: 2011-01-31, 20:59   

Witam, AVI mam pytanie do ciebie. Pobrałem z tego samego chomika co ty to: Navigon_UpGrade_22xx_to_20plus, rozpakowałem i był folder NAVIGON i troche innych pliczków pośród których kilka z gatunku "mortscript" i kilka PDF. Wrzuciłem cały folder NAVIGON na kartę SD i jak próbuje odpalić z pliku exe to znika obraz na wyświetlaczu i pojawia się jakiś komunikat i koniec. Może podpowiesz jak ty to odpalałes u siebie. U mnie na navi jest win ce5. pozdrawiam
 
 
avi
Waypoint



Dołączył: 05 Mar 2009
Posty: 184
Wysłany: 2011-01-31, 22:14   

wrzuć komplet plików nie na kartę tylko do pamięci urządzenia. zakładam, że masz Navigona 1200, 1210, 1300 lub 1310. wcześniej oczywiście zrób kopie tego, co tam było.
_________________
http://chomikuj.pl/aviavi
 
 
dimekdimekdimek
Waypoint


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 17 Sty 2010
Posty: 134
Wysłany: 2011-01-31, 22:34   

Avi widzisz niby w temacie jest napisane że to "soft" ale myslałem że może to jest też przystosowane do innych nawigacji tzn. że napisane jest soft. a może chodzi o program. Ja mam mio moov 500 z win ce5 wiec rozumiem że du... nie pójdzie
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9577
Wysłany: 2011-02-01, 07:37   

W temacie jest również zwrot "dla 23x0, 22x0, 13x0, 12x0, 11x0"
Ani słowa o 500
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 10