My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2011-06-28, 17:22
clarion map790 odblokowanie, programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
XXXmennn
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 30 Gru 2010
Posty: 8
Wysłany: 2010-12-30, 14:26   

jestem zielony z tego wiec zapytam na jaka strone usze wejsc i co sciagnac ? bo ta mape co mam jest na karcie sd i ja musze usunac wszystko z karty?
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 106
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9769
Wysłany: 2010-12-30, 15:01   

XXXmennn, na stronę http://www.my-navia.pl/viewforum.php?f=230 i pobrać instalke.
na profil: http://www.my-navia.pl/pr...profile&u=27680 i pobrać patcher.
zainstalować zgodnie z poradnikiem z przyklejonych w dziale Automapa zaznaczając dodatek Clarion Autostart

Najlepiej wszystko z karty skopiuj na komputer.

PS. Wiesz o tym, że i tak aktualizacja zostanie zaliczona mimo, że jej nie pobierzesz. Liczy się wszystkie wypuszczone aktualizacje, a nie pobrane przez użytkownika
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
XXXmennn
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 30 Gru 2010
Posty: 8
Wysłany: 2010-12-30, 15:15   

oki mam pytanie? czy jak zrobie aktualizacjie to pozniej bede mogl to znow zaktualizowac nie placac tz nie legal i bedzie chodzic?
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 106
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9769
Wysłany: 2010-12-30, 15:20   

XXXmennn, teraz jak zaktualizujesz to program będzie działać. Jak skończy ci się licencja to nadal będziesz mógł zainstalować, ale będziesz musiał brać instalkę z tego forum i spatchować(pozbawić zabezpieczęń), aby działa
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
XXXmennn
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 30 Gru 2010
Posty: 8
Wysłany: 2010-12-30, 15:26   

hehe nie ogarniam tego chyba zapakuje ja w karton spowrotem hehe

[ Dodano: 2010-12-30, 15:41 ]
hmhm a kolega ma taka instalke bez zabezpieczen?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 514 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 17915
Wysłany: 2010-12-30, 17:39   

Instalki bez zabezpieczeń sa w sklepie...
XXXmennn napisał/a:
zapakuje ja w karton spowrotem
Chcesz mój adres?
_________________

 
 
XXXmennn
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 30 Gru 2010
Posty: 8
Wysłany: 2010-12-30, 17:49   

haha kolega dowciapny, sciagnelem aktualizacje i jakas mala objtosciowo zgralem na karte i nic nie dziala
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 514 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 17915
Wysłany: 2010-12-30, 17:57   

Jaką aktualizację? Czego?
_________________

 
 
XXXmennn
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 30 Gru 2010
Posty: 8
Wysłany: 2010-12-30, 19:21   

AutoMapa 6.6.2 podalem numer licencji scianelem n kompa zgralem na karte i nie rusza
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 106
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9769
Wysłany: 2010-12-30, 19:27   

XXXmennn, instalator uruchamia się na komputerze.
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 105
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3675
Skąd: Poland
Wysłany: 2010-12-30, 19:29   

XXXmennn jakiś komunikat wyświetla podczas próby uruchomienia AM :?:
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
XXXmennn
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 30 Gru 2010
Posty: 8
Wysłany: 2010-12-30, 20:48   

kompletnie nic odpala sie nawigo zamiast auto mapy tak jak by nic nie bylo na karcie
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 255 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9390
Wysłany: 2010-12-30, 20:53   

Dodatek zaznaczyłeś przy instalacji?
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
XXXmennn
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 30 Gru 2010
Posty: 8
Wysłany: 2010-12-31, 00:28   

nic nie zaznaczalem kurcze czarna magia
 
 
duchu
Waypoint


Dołączył: 16 Gru 2008
Posty: 89
Wysłany: 2011-06-27, 13:35   clarion map 790

Kumpel ma clarion map 790 i ma oryginalną automapę miał ją zainstalowaną na karcie i po włożeniu karty clarion odczytywał automapę a jak miał wyjęta automapę to oryginalną miał mapę. Clariona nie łamał tylko nagrał jakieś pliki na kartę ale teraz nie pamięta jakie.
Po pewnym czasie po włożeniu karty nie czyta automapa nie widzi jej ale po przełożeniu do innej nawigacji przez exploer można otworzyć automapę.
Co trzeba dobrać do karty by clarion odczytywał autopapę po wsadzeniu tej karty a po wyjęciu oryginalną ????
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,41 sekundy. Zapytań do SQL: 10