My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2011-12-28, 07:39
GC 3550A odblokowanie, inny program nawigacyjny
Autor Wiadomość
pkowal2000
Waypoint


Dołączył: 24 Paź 2010
Posty: 17
  Wysłany: 2010-12-28, 08:51   Navi dla GoClever 3550A

Chodzi mi, żebyście poradzili mi jaką navi wybrać (musi być mapa Europy) dla GoClever 3550A (Win CE 5.0). Jakby była jakaś navi do dodania do ankiety to piszcie. Mam na oku iGo.

Dzięki jestem_ktoś za listę navi.
 
 
pkowal2000
Waypoint


Dołączył: 24 Paź 2010
Posty: 17
  Wysłany: 2010-12-28, 08:57   

Dzakus napisał/a:
pkowal2000, i co?

I nic Win Ce uruchamia się normalnie jakby nigdy nic :!: :!: :!:

[ Dodano: 2010-12-28, 09:06 ]
jestem_ktoś napisał/a:
TT trudno odpalic w ten sposób. Tak możesz co najwyżej explorera.

[ Dodano: 2010-12-27, 21:51 ]
P.S. Próbowałeś uruchamiać w ten sposób: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?p=7421#7421 (plik explorer.exe przemianowany da Windowsa?)

Możesz to wytłumaczyć bo w tamtym temacie jest taki bałagan....
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-12-28, 09:34   

Kazdy uważa inną za dobrą. Wgraj klika i testuj.
Poza tym strasznie dużo ostatnio jakoś ostatnio o 3550 :-P
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 106
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9766
Wysłany: 2010-12-28, 10:55   

NavRoad Maps to jest to samo co Sygic Drive. Tylko, że z brandingiem
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9498
Wysłany: 2010-12-28, 11:16   

pkowal2000 napisał/a:
Możesz to wytłumaczyć
Chodziło mi o uruchomienie explorera - dla sprawdzenia, czy faktycznie podmianka w Launch50 działa.

Po prostu uruchamiaj TT z ikony na pulpicie Windowsa, albo napisz skrypcik startujący TT ito jego odpalaj z Launch

P.S. masz WinCE5, czy 4.2?
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
pkowal2000
Waypoint


Dołączył: 24 Paź 2010
Posty: 17
Wysłany: 2010-12-28, 11:20   

Win CE 5.0

P.S. Mam już iGo 8.3
 
 
pkowal2000
Waypoint


Dołączył: 24 Paź 2010
Posty: 17
  Wysłany: 2010-12-28, 11:30   iGo8 z mapami dla GoClever 3550A

Bardzo proszę o najnowsze iG8 i mapę (również najnowszą) Europy dla GoClever 3550A (Win Ce 5.0).
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9498
Wysłany: 2010-12-28, 11:33   

Nie ma iGO na GoClevera, wszystkie sa na system operacyjny + rozdzielczośc.
Zobacz "Spis wersji iGO 8.x i inne przydatne linki" w dziale o IGO oraz "IGO8 do GoClever" w dziale o GC
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
pkowal2000
Waypoint


Dołączył: 24 Paź 2010
Posty: 17
Wysłany: 2010-12-28, 11:35   

Aha.... nDaj linka do tego
Win CE i 320x240
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 517 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18323
Wysłany: 2010-12-28, 11:45   

Scaliłem 4 wątki założone przez kol. pkowal2000

pkowal2000 napisał/a:
Daj linka do tego
A przeczytać tytuły wątków we wskazanych działach nie łaska?
_________________

 
 
przemas22 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 37
Dołączył: 11 Lis 2010
Posty: 6
Wysłany: 2012-03-23, 17:26   GoClever 3550A wgranie automapy 6,10

A wiec tak dostałem od znajomego navi GoClever 3550A. Ktos mu kiedys cos w niej grzebał wgrał automape 5.0.5. Chciałem wgrac 6,10 na kartę myslałem , że sie sama zaktualizuje i ruszy. Zainstalowała sie w nowym folderze ae nie załacza sie automatycznie. Po kliknieciu nawigacja i tak rusza stara 5.0.5. Jak najprosciej podmienić aby właczała sie 6,10. W Larku idzie to w kilka minut wszystko :-P





[ Komentarz dodany przez: ___Olivia_: 2012-03-23, 17:49 ]
Przeniosłam do odpowiedniego wątku
Ostatnio zmieniony przez przemas22 2017-03-05, 17:06, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8837
Wysłany: 2012-03-23, 17:35   

Usuń folder MobileNavigator, najlepiej na PC jako kopię, natomiast folderowi AutoMapa EU zmień nazwę na MobileNavigator, a plikowi w nim wceAm.exe zmień nazwę na mobilenavigator.exe.

Włóż kartę do nawigacji i ją zresetuj, po kliknięciu w przycisk Nawigacja powinna uruchomić się nowa wersja.
_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
przemas22 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 37
Dołączył: 11 Lis 2010
Posty: 6
Wysłany: 2012-03-24, 15:01   

Wydaje mi sie , że zrobiłem jak piszesz a komunkat mnie nie pociesza .



Ostatnio zmieniony przez przemas22 2017-03-05, 17:04, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8837
Wysłany: 2012-03-24, 15:11   

A co masz w pamięci wewnętrznej nawigacji, zapewne siedzi tam folder MobileNavigator, musiał byś skopiować plik mobilenavigator.exe z karty pamięci do folderu MobileNavigator w pamięci urządzenia.

Może jakiś zrzut zawartości pamięci wewnętrznej
_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 175 razy
Wiek: 26
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4474
Skąd: Wawa
Wysłany: 2012-03-24, 15:14   

przemas22,

Zmień tylko nazwy
1. AutoMapa EU :arrow: MobileNavigator
2. wceAm.exe :arrow: mobilenavigator.exe
Więcej nic nie rób

renron napisał/a:
Włóż kartę do nawigacji i ją zresetuj, po kliknięciu w przycisk Nawigacja powinna uruchomić się nowa wersja.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 12