My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2011-12-28, 07:39
GC 3550A odblokowanie, inny program nawigacyjny
Autor Wiadomość
KOLKO 
azymut


Dołączył: 26 Mar 2008
Posty: 3
Wysłany: 2008-03-27, 14:29   GOCLEVER 3550A

Obecnie używam mapamap 5.01 z Polska real 3d mam ją na karcie sd, nie chce w niej nic grzebać .Jeśli dobrze wyczytałem na forum to czy moge sobie wgrac np.miomap 3.3 na 2 karte sd i używac z innymi mapami różnych krajów.Dodam że jestem nowicjusz w tych sprawach wiec prosze o wyrozumiałość.Czy trzeba cos instalować w navi czy wystarczy przegrać ww pliki na sd ,karta do nawigacji i powinno,, chodzic,,Z góry dzięki pozrawiam .
 
 
harry 
Maestro GPS
Szukaj-czytaj-pytaj



Pomógł: 88 razy
Dołączył: 03 Sty 2008
Posty: 3460
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-03-27, 14:32   

KOLKO napisał/a:
Czy trzeba cos instalować w navi czy wystarczy przegrać ww pliki na sd

http://www.my-navia.pl/index.php?c=21
_________________

 
 
pkowal2000
Waypoint


Dołączył: 24 Paź 2010
Posty: 17
  Wysłany: 2010-12-27, 11:49   GC 3550A odblokowanie, inny program nawigacyjny

Jest to mój pierwszy post na my-navia ;-) . Może i jest już taki temat, ale ja nie znalazłem :cry:
Prosze was o poradę jakie menu (panel) wybrać, żeby można z niego wybiarać np. aplikacje i
instrukcję jak zrobić aby ten panel uruchamiał się ze startem nawigacji. Moja nawigacja to GoClever 3550A, a roździelczość ekranu to 320 na chyba 240(320x240). Proszę o pomoc.
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2010-12-28, 11:43, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 106
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9768
Wysłany: 2010-12-27, 17:43   

pkowal2000, zedytuj HKEY_LOCAL_MACHINE\init
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
pkowal2000
Waypoint


Dołączył: 24 Paź 2010
Posty: 17
Wysłany: 2010-12-27, 18:59   

Myślisz, że nie edytowałem i to kilka razy :-)
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 106
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9768
Wysłany: 2010-12-27, 19:20   

pkowal2000, i co?
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-12-27, 20:45   

Edytowanie jak popadnie to najszybszy sposób na uwalenie navi.
Podmień wpis z gpsshell.exe.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
pkowal2000
Waypoint


Dołączył: 24 Paź 2010
Posty: 17
Wysłany: 2010-12-27, 21:25   

Według poradnika tzn. zmieniłem Launch50 z gps(cośtam).exe na \SDMMC\TomTom Navigator.exe
 
 
pkowal2000
Waypoint


Dołączył: 24 Paź 2010
Posty: 17
  Wysłany: 2010-12-27, 21:29   TomTom8 dla GoClever 3550A

Czy ktoś wie jak zainstalować TomTom8 na nawigacji GoClever 3550A? Najlepiej z mapą.
Pobierałem różne TomTomy tylko, że nie wiem dlaczego bez aplikacji. Z TomTomem 7 nie miałem problemów.
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 258 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9442
Wysłany: 2010-12-27, 21:33   

Na WinCE jest tylko 7.910
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 258 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9442
Wysłany: 2010-12-27, 21:34   

I nie działa, bo http://www.my-navia.pl/vi...p=253984#253984
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
pkowal2000
Waypoint


Dołączył: 24 Paź 2010
Posty: 17
Wysłany: 2010-12-27, 21:36   

A znasz jakiej inne nawigacje (musi być mapa Europy)
 
 
pkowal2000
Waypoint


Dołączył: 24 Paź 2010
Posty: 17
Wysłany: 2010-12-27, 21:38   

Ale jak miałem na SD TomTom 7 to też nie działało ( a tak właściwie mam)
Ostatnio zmieniony przez pkowal2000 2010-12-28, 09:12, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 258 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9442
Wysłany: 2010-12-27, 21:40   

TT trudno odpalic w ten sposób. Tak możesz co najwyżej explorera.

[ Dodano: 2010-12-27, 21:51 ]
P.S. Próbowałeś uruchamiać w ten sposób: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?p=7421#7421 (plik explorer.exe przemianowany da Windowsa?)
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 258 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9442
Wysłany: 2010-12-27, 21:41   

Dzakus napisał/a:
MioMap Spirit
TomTom
Destinator
iGo 8
iGo 8.3
iGo Primo
iGo Amigo
Autopilot
Navigon
Sygic Drive
Route 66
OziExplorer
Garmin
TwoNavs
Navigo
Mireo Cardinale 3.0
Kamap
Navitel.
ZorroGPS
Navit
Be-on-road
NDrive
PocketGPS
Medion GoPal
gpsVP
SatSKI
Smart2Go
iDrive
NavRoad Maps
Autosputnik
ViaGPS
Cruser Maps
+ wiele innych


A o tym który lepszy przeczytaj w http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=3925
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 12