Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2011-12-28, 07:40
GOCLEVER 4335 sygnał GPS
Autor Wiadomość
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 107
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3667
Skąd: Poland
Wysłany: 2010-09-14, 18:58   

haker1 nie krzycz :lol:
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6443
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-09-14, 18:58   

haker1, wyłącz Caps Locka bo ogłuchniemy od tego krzyku.
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 107
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3667
Skąd: Poland
Wysłany: 2010-09-14, 19:00   

Po prostu wyjść na dwór i szukać na otwartej przestrzeni na pewno będzie zdecydowanie szybciej.
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 525 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18661
Wysłany: 2010-09-14, 19:20   

Nie da się. Urządzenie + antena są wbudowane i nie ma do nich dostępu.
Niektóre nawigacje mają wyjście na dodatkową antenę - ale tylko niektóre

Ewentualnie poszukac lepszego miejsca w samochodzie
_________________

 
 
arek004
Waypoint


Dołączył: 06 Mar 2010
Posty: 22
Wysłany: 2010-12-12, 21:00   GOCLEVER 4335 sygnał GPS

Witam jak w temacie.Otóż dzisiaj przy padającym deszczu i śniegu mój goclever szukał sygnału GPS około 15 min.Kiedy go znalazł co chwila gubił i szukał ponownie praktycznie nie dało się nawigować.Czy istniej możliwość zwiększenia czułości odbiornika?Zaznaczam że zdarzyło się to tylko dzisiaj i przy takiej pogodzie.Mam AM6.6.2.
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2014-04-06, 18:11, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 525 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18661
Wysłany: 2010-12-13, 06:33   

Nie da się.
A jak się zachowywał program MireoCardinale?
_________________

 
 
arek004
Waypoint


Dołączył: 06 Mar 2010
Posty: 22
Wysłany: 2010-12-14, 08:21   

Nie korzystam z tego programu.
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9556
Wysłany: 2010-12-14, 08:49   

Porównaj działanie na obu programach - bedzie wiadomo, czy coś z AutoMapa, czy modułem GPS
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
LukaszekP
Waypoint



Pomógł: 3 razy
Dołączył: 05 Sty 2010
Posty: 169
Wysłany: 2010-12-22, 00:08   

Ustawienia GPS wyłącz synchronizację z czasem gps to Ci przestanie gubić sygnał. Tak na marginesie dotyczy to większości chińskich rozwiązań na Samsung.
_________________
Mapki pass nawigacja
Odblokowanie WindowsCE

Tabelka Modeli GoClever
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,19 sekundy. Zapytań do SQL: 12