Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Global_cfg For Primo 1x 2x
Autor Wiadomość
Edgar
Navi Expert


Pomógł: 8 razy
Dołączył: 05 Lut 2010
Posty: 377
Wysłany: 2010-12-04, 19:09   Global_cfg For Primo 1x 2x

Nowy Global_cfg

Kod:
https://yadi.sk/d/2qusfLnJK8Tpa
Ostatnio zmieniony przez Edgar 2014-09-26, 18:59, w całości zmieniany 7 razy  
 
 
enue 
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 29 Kwi 2009
Posty: 164
Skąd: Płn.Mazowsze
Wysłany: 2010-12-08, 18:08   

Witam
Link do "New global_cfg For IGO Primo"

http://depositfiles.com/en/files/ut0s8cybj

Pass: navikolik-mobilepassion

Pozdrawiam i szerokości
_________________
ALGA AN 520; AutoMapa 6.24, iGO Primo2.4, Navigon7.7.6
LG G3; AutoMapa 4.5, TomTom Polska
 
 
enue 
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 29 Kwi 2009
Posty: 164
Skąd: Płn.Mazowsze
Wysłany: 2011-01-29, 19:47   New global_cfg do Primo

Witam
2010.Q4 New global_cfg.zip (naviextras Official.) wersja: 175525
Primo \ content \ global_cfg \ global_cfg.zip
Konfiguracja globalna krajów (Driver Alert, dostawcze, TMC)
http://depositfiles.com/de/files/4whmecbcd
Pozdrawiam
_________________
ALGA AN 520; AutoMapa 6.24, iGO Primo2.4, Navigon7.7.6
LG G3; AutoMapa 4.5, TomTom Polska
 
 
Pan_Karpik 
guru



Pomógł: 32 razy
Dołączył: 14 Lis 2010
Posty: 1421
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2011-01-29, 20:23   

enue,
Dzięki za info poszło piorunem zaraz test, wcześniejszy z Twojego postu chodził The Best now Navteq Q3 2010

[ Dodano: 2011-01-30, 00:55 ]
ostatnia wersja jaką mam od Ciebie To 165036
i tu jeszcze nie zmienili danych dla Polski
dane z countru.info
[POL]
flag_phase=28
flag_icon=countryflag_pol
in_city="50"
out_of_city="90"
expressway="110" 120
motorway="130" 140
given_in_miles="-"
vest="-"
exting="+"
light="+"
towrope="-"
sparebulb="-"
according_to_adac="-"
alcohol="0.2"
international_dial_out_prefix="00"
phone_country_code="+48"
emergency_number="112"

plik teoretycznie datowany na 28.11.2011 country.info
 
 
Edgar
Navi Expert


Pomógł: 8 razy
Dołączył: 05 Lut 2010
Posty: 377
Wysłany: 2011-06-01, 21:17   

Do obecnych map. version 190094
Kod:
https://rapidshare.com/files/42368015/global_cfg.zip
 
 
BART.107 
Waypoint



Dołączył: 26 Lut 2011
Posty: 131
Skąd: Ruszki
Wysłany: 2011-06-03, 17:50   

"New global_cfg For IGO Primo" czy jak zamienie to bedzie dziełać z mapami navteq 2010 Q4
_________________
Smartgps 660 IGO Primo
 
 
Pan_Karpik 
guru



Pomógł: 32 razy
Dołączył: 14 Lis 2010
Posty: 1421
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2011-06-03, 18:33   

BART.107, nie tylko będzie :-D ale działa
 
 
varth 
Navi Expert
Radek



Pomógł: 7 razy
Dołączył: 01 Kwi 2009
Posty: 389
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-06-03, 21:01   

BART.107, zobacz linki z mojego postu (tydzień wcześniejsze niż Edgara :mrgreen: )
_________________
Lark 43.1 -> Navigon 2110 Max -> Becker 7928 -> Alga AS-6005 BT HD TMC Wi-FI -> Alga AN-5050 -> NavRoad Leeo S6 (soft Auro S6) (szykuję do zabudowy w Mazdzie 6)
Ostatnio zmieniony przez varth 2011-06-03, 21:03, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
varth 
Navi Expert
Radek



Pomógł: 7 razy
Dołączył: 01 Kwi 2009
Posty: 389
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-06-15, 20:04   

Wersja 194608
http://www.multiupload.com/QQ8BR2XG5C
_________________
Lark 43.1 -> Navigon 2110 Max -> Becker 7928 -> Alga AS-6005 BT HD TMC Wi-FI -> Alga AN-5050 -> NavRoad Leeo S6 (soft Auro S6) (szykuję do zabudowy w Mazdzie 6)
 
 
janusz_40 
Maestro GPS
CM-7068, GC-5055+



Pomógł: 114 razy
Dołączył: 15 Cze 2008
Posty: 3914
Wysłany: 2011-10-28, 14:51   

Edgar napisał/a:
Aktualizacja Post 1

Moglbys podac numer wersji tego pliku (by nie wprowadzac zamieszania).
_________________
Zastrzegam sobie prawo do zmiany zdania w dowolnej chwili, wyrażona opinia jest aktualna tylko w chwili jej pisania..
 
 
Edgar
Navi Expert


Pomógł: 8 razy
Dołączył: 05 Lut 2010
Posty: 377
Wysłany: 2011-10-28, 14:57   

janusz_40 napisał/a:
(by nie wprowadzac zamieszania).


:?: :?: :?:
207434
 
 
Magda141266 
młodszy inspektor GPS
Sony XPERIA S


Dołączył: 08 Cze 2011
Posty: 12
Skąd: Świętokrzyskie
Wysłany: 2011-11-03, 16:11   

Witam.Mam pytanie na temat tego global.Czy muszę utworzyć folder o tej nazwie i wrzucić tam ten plik w całości jako Rar czy też wypakować go do folderu global.
 
 
janusz_40 
Maestro GPS
CM-7068, GC-5055+



Pomógł: 114 razy
Dołączył: 15 Cze 2008
Posty: 3914
Wysłany: 2011-11-03, 21:15   

Magda141266 napisał/a:
Czy muszę utworzyć folder o tej nazwie i wrzucić tam ten plik w całości jako Rar czy też wypakować go do folderu global.

Plik kopiujesz do folderu \Primo\content\global_cfg zastepujac istniejacy tam global_cfg.zip
Plik w formacie *.zip bez rozpakowywania - jesli masz sciagniety jako *.rar prawdopodobnie wewnatrz archiwum (rar) jest plik *.zip i wlasnie ten "zip" ma byc wgrany do nawigacji (w calosci).
_________________
Zastrzegam sobie prawo do zmiany zdania w dowolnej chwili, wyrażona opinia jest aktualna tylko w chwili jej pisania..
 
 
Magda141266 
młodszy inspektor GPS
Sony XPERIA S


Dołączył: 08 Cze 2011
Posty: 12
Skąd: Świętokrzyskie
Wysłany: 2011-11-04, 08:01   

Dzięki wielkie za odpowiedż
 
 
ELM0 
guru
S7 EDGE :)



Pomógł: 54 razy
Dołączył: 24 Sie 2008
Posty: 1274
Skąd: Ulica Sezamkowa
Wysłany: 2011-12-05, 18:37   

Nowy global_cfg - 213726
Kod:
http://www.megaupload.com/?d=C0TT31BL
_________________
chomik VERBATIM
www.nopremium.pl
www.mynavi-expert.pl/reflink/9933
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 11