My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2012-01-18, 12:19
Przeniesienie map i programu Mireo między nawigacjami
Autor Wiadomość
shudokan
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 14 Mar 2008
Posty: 5
Wysłany: 2008-09-19, 09:36   GoClever Map ( Cardinale ) PL

czy mozna po odblokowaniu plikiem gpsshel.ini na nowej karcie przegrac tam orginalna mape i ja uruchomic?
 
 
harry 
Maestro GPS
Szukaj-czytaj-pytaj



Pomógł: 88 razy
Dołączył: 03 Sty 2008
Posty: 3459
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-09-19, 09:38   Re: GoClever Map ( Cardinale ) PL

shudokan napisał/a:
czy mozna po odblokowaniu plikiem gpsshel.ini na nowej karcie przegrac tam orginalna mape i ja uruchomic?

Co stoi na przeszkodzie, aby dokonać stosownej próby?
_________________

 
 
shudokan
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 14 Mar 2008
Posty: 5
Wysłany: 2008-09-19, 12:06   

proba byla ale nie wiem czy dobrze
AS przegralem z karty (czytnik w kompie) na nowa w navi. Potem odpalilem ten exe z foldera z mapa. Jednak bez efektu. Pomelalo i nic sie nie pojawilo

Moze jakies pomysly?

Ps czytalem chyba nawet tu ze sa sparowane te mapy z karta
 
 
Marlon123 
azymut


Pomógł: 1 raz
Wiek: 39
Dołączył: 18 Sie 2008
Posty: 3
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-11-25, 21:02   Cardinale 3

Witam. Czy moglby jakis uzytkownik nowszych GoCleverow udostepnic Cardinala 3 z mapa Polski??

Dzieki z gory
 
 
 
bartez666
azymut


Dołączył: 22 Lis 2010
Posty: 4
  Wysłany: 2010-11-22, 22:38   Przeniesienie map i programu Mireo między nawigacjami

Witam, mam problem. A zarazem mam navi gc 4366 pl i kumpla gc 5055 feu z kartą na całą Europę. Jak kopiuje mapy z karty od 5055 feu na kartę z gc4366 pl to nie ładuje mi się ale tylko mapa polski, a jak zapodam oryginalną kartę z mapami europy z 5055 feu to działa jak mogę skopiować mapy by na GC4366 Pl była cała Europa??
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2011-06-26, 09:29, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 518 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18386
Wysłany: 2010-11-22, 22:48   

A razem z mapami kopiujesz tez MireoCardinale? I wszystkie pliki ukryte?
_________________

 
 
bartez666
azymut


Dołączył: 22 Lis 2010
Posty: 4
Wysłany: 2010-11-22, 22:55   

Hmmm... jestem nowy w tych tematach. Wiec MireoCardinale takiego pliku nie mogę znaleźć, a ukrytych plików system mi nie wyświetla:(

[ Dodano: 2010-11-22, 22:58 ]
Nawet brałem już kopiuj całą kartę pamięci i wklejałem, na kartę pamięci i nic. W opcjach folderów mam zaznaczone by system wyświetlał mi ukryte pliki, a może trzeba jakiś specjalny program do kopiowania
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9514
Wysłany: 2010-11-23, 07:17   

Albo kwestia przywiązania licencji programu do numeru karty pamięci...
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 26
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-11-23, 11:39   

To jest nielegalne i dlatego sie nie da.
Jak kolega wspomniał licencja jest przypisana do SD wiec legalnie się nie da.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
bartez666
azymut


Dołączył: 22 Lis 2010
Posty: 4
Wysłany: 2010-11-23, 11:40   

A mozna to jakoś ominąć?? By wszystko działało?? Czy lepiej wgrać automapę??
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9514
Wysłany: 2010-11-23, 12:25   

W dziale http://www.my-navia.pl/index.php?c=21 poczytaj o MireoCardinale oraz o mapach do Mio/Mireo
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
bartez666
azymut


Dołączył: 22 Lis 2010
Posty: 4
Wysłany: 2010-11-23, 23:49   

Ok, już sobie poradziłem z problemem, thx wszystkim.
 
 
styrc
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 08 Mar 2010
Posty: 10
Skąd: Legnica
Wysłany: 2011-06-24, 17:21   Mapa z NAVIO500 do 5066FMBT

A wjaki sposób uruchomić najnowszą mapę z NAVIO500 w 5066.Po przeniesieniu map widać przez chwilę tylko ekran startowy,który co jakiś czas próbuje uruchomić mapę.Próba uruchomienia z karty pamięci daje ten sam wynik.
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 518 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18386
Wysłany: 2011-06-24, 17:24   

Dograć plik licencji (*.lic).
Albo kupić na stronie GoClevera, albo poczytać forum (wątki o Mireo Cardinale)

P.S. Dołączyłem do istniejącego wątku (regulamin, p.4)
_________________

Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2011-06-26, 09:30, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
styrc
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 08 Mar 2010
Posty: 10
Skąd: Legnica
Wysłany: 2011-06-24, 17:44   

Plik licencji jest ale nie do tego urządzenia,a może jest jakiś posłodzony?Aktualnie mam mapę z 2010.09.Od tego czasu brak nowych.A nowych odcinków autostrad przybyło,więcej jak uaktualnień.
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,16 sekundy. Zapytań do SQL: 11