Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Menu Spirit do różnych nawigacji
Autor Wiadomość
agor
azymut


Dołączył: 08 Cze 2011
Posty: 1
Wysłany: 2011-06-09, 08:23   

Witam
Zainstalowałem na Manta 510MS Panel Spirit ale nie mam dźwięku w odtwarzaczu MP3 i Video.
Jakieś pomysły?

Filip
 
 
p4tryk
azymut


Dołączył: 18 Maj 2011
Posty: 3
Wysłany: 2011-06-10, 21:58   

Działa :) wystarczyło zmienić. Bardzo dziękuję.
 
 
borkman
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 05 Cze 2011
Posty: 5
Wysłany: 2011-06-22, 13:24   

Foto napisał/a:
Scieżki możesz zmieniać w katalogu main. Tam są wszystkie ini.

Do Automapy jest chyba ustawiona Automapa EU\Automapa EU.exe.

@borkman

Masz jeszcze ten problem ze startem?


@Foto

Nadal sobie z nie poradziłem z autostartem. Ro restarcie włącza mi się nawigacja, jak włożę ponownie kartę, uruchamia się nakładka. Będę wdzięczy jeśli będziesz potrafił znaleźć lekarstwo na tego mojego Mediona. Nakładka i tak jest świetna więc ponownie dziękuję.
 
 
Foto
Navi Expert



Pomógł: 12 razy
Dołączył: 31 Sie 2010
Posty: 333
Wysłany: 2011-06-22, 15:35   

Rozpakuj (1x) i wrzuć jeszcze ten plik na kartę:

medion


pozdr
_________________
Menu Blue Unlock <---- klik ----
Uniwersalne Menu Spirit
Lista uruchomionych programów nawigacyjnych <---- wpisz się ---
 
 
borkman
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 05 Cze 2011
Posty: 5
Wysłany: 2011-06-24, 21:21   

Pożyczyłem nawigację, jak wróci za kilka dni to spróbuję. Bardzo dziękuję za pomoc i zainteresowanie moim problemem :-) .
 
 
zbyshek
Navi Expert



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 11 Kwi 2010
Posty: 439
Skąd: pałac nad jeziorem
Wysłany: 2011-06-25, 19:52   

U mnie na Mio 300 po przeróbkach (za pozwoleniem) jeden z ekranów:



do pobrania panel 480x272
bez gier ;-(
Ostatnio zmieniony przez zbyshek 2012-03-06, 23:46, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
jaceks1 
Waypoint



Pomógł: 5 razy
Wiek: 37
Dołączył: 21 Wrz 2010
Posty: 173
Wysłany: 2011-06-26, 10:18   

proszę o link na jakiś serwer to ocenimy :)
_________________

 
 
 
zbyshek
Navi Expert



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 11 Kwi 2010
Posty: 439
Skąd: pałac nad jeziorem
Wysłany: 2011-06-26, 20:40   

Proszę o podpowiedź - chciałbym używać funkcji wyciszania/podgłaśniania
przyciskiem np.:



- jakiego programiku, polecenia można by użyć?
..
 
 
Foto
Navi Expert



Pomógł: 12 razy
Dołączył: 31 Sie 2010
Posty: 333
Wysłany: 2011-06-26, 22:42   

Poszukaj "VolumeCtrl.exe".
_________________
Menu Blue Unlock <---- klik ----
Uniwersalne Menu Spirit
Lista uruchomionych programów nawigacyjnych <---- wpisz się ---
 
 
zbyshek
Navi Expert



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 11 Kwi 2010
Posty: 439
Skąd: pałac nad jeziorem
Wysłany: 2011-06-26, 23:58   

Foto napisał/a:
Poszukaj "VolumeCtrl.exe".


Nie o to chodzi - przyciśnięcie ikony wyłącza/włącza dźwięk,
bez uruchamiania programiku VolumeCtrl czy innego.
Ma to działać jak Restart czy PowerOff.

Funkcje VolumeCtrl są w panelu wykorzystywane w innym ekranie.

Znalazłem programik Mute.exe, ale nie uruchamia się.
Znajdował się w katalogu MsPlus.
..
 
 
Foto
Navi Expert



Pomógł: 12 razy
Dołączył: 31 Sie 2010
Posty: 333
Wysłany: 2011-06-28, 13:53   

To by można zrobić, ale na dwa przyciski.
Np. jeden - głos na 0 a drugi - głos na 50%.
_________________
Menu Blue Unlock <---- klik ----
Uniwersalne Menu Spirit
Lista uruchomionych programów nawigacyjnych <---- wpisz się ---
 
 
zbyshek
Navi Expert



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 11 Kwi 2010
Posty: 439
Skąd: pałac nad jeziorem
Wysłany: 2011-06-28, 23:14   

Foto napisał/a:
To by można zrobić, ale na dwa przyciski.
Np. jeden - głos na 0 a drugi - głos na 50%.


Można dokładniej... programik, skrypt...?
..
 
 
Foto
Navi Expert



Pomógł: 12 razy
Dołączył: 31 Sie 2010
Posty: 333
Wysłany: 2011-06-30, 22:00   

Dwa skrypty , jeden z SetVolume (0) a drugi np. SetVolume (130) (połowa głośności)
Skala jest od 0 - 255 .
_________________
Menu Blue Unlock <---- klik ----
Uniwersalne Menu Spirit
Lista uruchomionych programów nawigacyjnych <---- wpisz się ---
Ostatnio zmieniony przez Foto 2011-07-04, 11:42, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
borkman
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 05 Cze 2011
Posty: 5
Wysłany: 2011-06-30, 22:50   

Foto napisał/a:
Rozpakuj (1x) i wrzuć jeszcze ten plik na kartę:

medion


pozdr


Rozpakowałem, wrzuciłem plik .cab na kartę i po staremu:). Ale wiesz, w sumie nie rusza po restarcie, ale mogę to przeżyć. Nakładka jest bardzo fajna i dobrze sie sprawdza.
Czy mogę w jakiś łatwy sposób usunąć ikony pozostałych programów nawigacyjnych i zostawić tylko ikonkę Automapy?
 
 
Foto
Navi Expert



Pomógł: 12 razy
Dołączył: 31 Sie 2010
Posty: 333
Wysłany: 2011-07-01, 10:53   

Spróbuj jeszcze raz od nowa, ściągnij jeszcze raz panel i autostart BMN i rozpakuj.
Wrzuć na czystą karte SD i do tego ten plik.

Może coś skasowałeś albo zmieniłeś , muszę mieć pewność, że masz wszystkie pliki autostartu na SD.

Ikony możesz usunąć w main\main.ini.
_________________
Menu Blue Unlock <---- klik ----
Uniwersalne Menu Spirit
Lista uruchomionych programów nawigacyjnych <---- wpisz się ---
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,25 sekundy. Zapytań do SQL: 9