Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2011-06-26, 09:37
Mio moov 330 backup, firmware, reanimacja
Autor Wiadomość
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 526 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18753
Wysłany: 2014-01-24, 20:49   

Scaliłem dwa wątki - przeczytaj od początku, może któryś sposób Ci pomoże
_________________

 
 
motov8 
azymut


Wiek: 93
Dołączył: 29 Sty 2010
Posty: 2
Wysłany: 2014-01-25, 00:00   

Mio move 330 - staje na usb, 2 ekrany.
Po całym dniu szukania rozwiązania udało się. Pod win 8.1 navi widział 2 dyski, lecz nie miałem do nich dostępu. Natomiast navi została prawidłowo rozpoznana pod VISTA. Wgrałem backup z chomika i wszystko działa. Mam nadzieje, że pomogłem innym.
 
 
maximuslive_ful
azymut


Dołączył: 31 Mar 2014
Posty: 1
  Wysłany: 2014-03-31, 22:29   Mio 330 format ... i dziwny objaw

Witam.

Synek mi sformatował omylnie cała nawigację płytę szlak trafił w pożarze etc.
Nawigacja prosi mnie ciągle o podłączenie do komputera portem usb, po zainstalowaniu jakiegoś softu odpala miomap 2008 (jedynego jakiego zanlazłem) nie wchodzą trzy ostatnie kreski.
W owej paczce nie było folderu windows co przed formatem był.
Jestem w kropce pomożecie ? :roll:

[ Dodano: 2014-03-31, 22:31 ]
Dodam że przy włączaniu wyświetla cobia 410...
Nie mam karty SD (nie posiadam)
Sam już nie wiem co robić szukam na forach i nic mi nie pomaga ... tylko włosy wpadają .... wrrr :/
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9591
Wysłany: 2014-04-01, 06:50   

1. Wywalanie na 3 kropce - brak licencji lub map. patrz wątek http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=18424

2. Odblokuj metoda na COBIA (opisano na forum) - le musisz dokupić kartę, albo uruchamiaj dowolny panel zmianą w appstartupsec.ini http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=15653

Do scalenia z http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=8916
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Tom a4 
guru



Pomógł: 38 razy
Dołączył: 21 Gru 2009
Posty: 1490
Skąd: Pomorskie
Wysłany: 2014-04-01, 19:41   

Poczytaj Temat do którego dołączyłem twój post.
_________________
Kliknij jesli pomogłem

Moj Oficjalny Poradnik jak naprawic zawieszone mio 500


Byl 35.4 Byl 43.0 Byl 43.1 Byl 50.1 Jest Mio Moov 500V2
 
 
 
jaceks1 
Waypoint



Pomógł: 5 razy
Wiek: 36
Dołączył: 21 Wrz 2010
Posty: 173
Wysłany: 2016-06-09, 22:48   

Tom.a4 a jak ubić proces pojawiający się na mio o podłączeniu do pc
po wgraniu katalogu Cobia_410_64 na sd przebija się odblokowane menu ale zaraz gasnie pod w/w komunikatem o podłączenie do pc
pc widzi mio ale mam komunikat o formacie pamieć i nie można wejść w pliki pamieci
_________________

 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 10