Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Sygic nie pokazuje znaków drogowych itd.
Autor Wiadomość
Equi
azymut


Dołączył: 01 Lis 2010
Posty: 1
Wysłany: 2010-11-01, 16:41   Sygic nie pokazuje znaków drogowych itd.

Posiadam Sygic Mobile Maps 10 i jestem ciekaw jak zrobić, żeby w/w nawigacja wyświetlała znaki drogowe, ostrzegała o przekroczeniu prędkości.
Zależy mi również na funkcjach online: info o korkach, fotoradarach, wypadkach itd, czy wie ktoś jak uaktywnić te opcje?
 
 
feliks 
guru



Pomógł: 26 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 1593
Wysłany: 2010-11-12, 14:15   

Łączysz się z serwerem Sygic online, tam musisz mieć konto i nie cukrowany program, woła za każdym razem o podanie kodu.
_________________
MIO Moov 500v2 - AutoMapa 6.10 PL i Samsung Galaxy Note
http://w492.wrzuta.pl/aud...reussens_gloria
 
 
maternus2
Waypoint


Dołączył: 24 Sie 2010
Posty: 72
Wysłany: 2011-03-24, 15:58   Sygic nie pokazuje zakazow 3.5T

witam mam pytanie testuje rozne wersie sygic co mam zrobic zeby było widac na mapie zakazy dla ciezarowek 3.5T na zdieciach są pokazane moze to ma byc jakas inna wersia programu WIN CE 5.0 dzieki za info pozdrawiam

erfn1x.jpg
Plik ściągnięto 10677 raz(y) 15,53 KB

 
 
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8835
Wysłany: 2011-04-03, 17:24   

Trochę późno, ale lepiej tak niż wcale ;-) , a próbowałeś z Sygic Fleet, zrzut poniżej.

_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
maternus2
Waypoint


Dołączył: 24 Sie 2010
Posty: 72
Wysłany: 2011-04-03, 19:13   

tak zrobowałem to samo brak moze musi byc jakis plik? :-( :-(
 
 
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8835
Wysłany: 2011-04-03, 20:17   

maternus2, pobierz Sygica z tego linku i będziesz miał ograniczenia.
http://www.my-navia.pl/vi...p=257448#257448
_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
maternus2
Waypoint


Dołączył: 24 Sie 2010
Posty: 72
Wysłany: 2011-04-03, 20:48   

sprawdze wydaje mi sie ze tą wersie miałem chyba ze musza byc te mapy ja mam cała europe?

[ Dodano: 2011-04-03, 22:31 ]
nie moge rozpakowac pliku wcl World Map: http://www.mediafire.com/?3f6c5nm94n5iif5 Hasło: Stered nie działa?
 
 
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8835
Wysłany: 2011-04-05, 08:30   

maternus2 napisał/a:
Hasło: Stered nie działa?

Działa, działa, piszesz z dużej litery, tak jak podano w poście ?, jak by co pod tym linkiem bez hasła.
http://www.przeklej.pl/pl...ar-0028t49bkagh
_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
maternus2
Waypoint


Dołączył: 24 Sie 2010
Posty: 72
Wysłany: 2011-04-05, 11:18   

dzieki wszystko działa jestem za granica i testuje zakazy sa ale widze ze np jak sie jedzie z materiałami niebezpiecznymi ADR i ustawi sie w programie to i tak prowadzi pod zakazy tunele
 
 
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8835
Wysłany: 2011-04-05, 11:31   

Na to Ci już nic nie poradzę, taki pewnie algorytm wyliczania trasy, sprawdź jeszcze dokładnie ustawienia w Sygic-u dla ciężarówek, jest tego dość dużo, może wystarczy jeszcze ustawić coś żeby nie pchało tunelami.
Pierwsza opcja w Ustawienia -> Truck settings, czyli Use truck attributes musi być na Tak, inaczej będzie wytyczać jak dla osobówek, reszta to już w/g potrzeb.
_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 12