Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2012-01-18, 12:23
Mireo CardinaleViaGPS 4.0 w drodze :)
Autor Wiadomość
mikisan
Navi Expert


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 10 Cze 2009
Posty: 264
Wysłany: 2011-05-03, 19:15   

Rozkminiłem chyba tę turecką kontrabandę :lol:
multiupload
U mnie wystartowało...
_________________
GC 5065BT, 5070

 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3469
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2011-05-03, 19:55   

Ja też już mam ale w tej chwili próbowałem na mapie 2010.12 i jej nie widziało. Mapa na licencji universalnej.
Ruszyło i na tej mapie.
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
mikisan
Navi Expert


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 10 Cze 2009
Posty: 264
Wysłany: 2011-05-03, 20:41   

U mnie popyla chyba z mapą poland_ta_201009, bo taka była pod ręką....Wygląda niezgorzej ale chyba podzieli się podium ze Spiritem :-P Ciężko trasę wytyczyć, jakieś niezbyt czytelne zasady i dużo miejsc jest rzekomo odizolowanych czy o co jej tam chodzi. Ogólnie słabo wciąga i wyłączyłem. Nie czuję bluesa z tą mapą. Szybkość działania....no przy takim "wypasie" graficznym wiadome jest, ze musi być duża.
_________________
GC 5065BT, 5070

 
 
klawisz 
Waypoint
klawisz


Dołączył: 03 Cze 2010
Posty: 54
Skąd: Z DOLNY-ŚLĄZAK
Wysłany: 2011-05-05, 09:03   

no to czekamy na polski interfejs :mrgreen:
_________________
Kiedy wyda Ci się,że jesteś dobrym kierowcą ,który wie już wszystko o jeżdzie i o szosach,sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj juz za kierownicą. Cmentarze sa pełne grobów bardzo dobrych kierowców
 
 
Andrzej P 
guru
Merc(124)maniak



Pomógł: 72 razy
Wiek: 67
Dołączył: 20 Sie 2009
Posty: 1314
Skąd: (z)Dolny Śląsk
Wysłany: 2011-05-05, 11:16   

januszek2245 napisał/a:
Program na razie po angielsku i po grecku ale najważniejsze że się uruchamia.
Odpaliłem to nawet na emulatorze CE 5 na PC. Bardzo wolno działa ale sprawdzić da się :-D
_________________
---
Lark 35.5c, 50.1, 50.3 - wszystkie WCE 5.0
 
 
qwerter 
GPS instruktor



Pomógł: 16 razy
Wiek: 64
Dołączył: 15 Maj 2008
Posty: 691
Wysłany: 2011-05-05, 16:52   

Bismar napisał/a:
Ja też już mam ale w tej chwili próbowałem na mapie 2010.12 i jej nie widziało. Mapa na licencji universalnej.
Ruszyło i na tej mapie.

To ruszyło czy nie ? bo u mnie ta mapa nie chce iść... chyba że masz inną licencję...
Ok wszystko jasne... zmiana licencji mapy i działa...
_________________
MODECOM MX3 marzenia się spełniają...
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3469
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2011-05-05, 20:22   

qwerter napisał/a:
chyba że masz inną licencję

Tak universalną dla oryginalnych programów.
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
klawisz 
Waypoint
klawisz


Dołączył: 03 Cze 2010
Posty: 54
Skąd: Z DOLNY-ŚLĄZAK
Wysłany: 2011-05-15, 18:46   

czy słychac cos w temacie spolszczenia interfejsu? :-D ---coś cisza w temacie :shock:
_________________
Kiedy wyda Ci się,że jesteś dobrym kierowcą ,który wie już wszystko o jeżdzie i o szosach,sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj juz za kierownicą. Cmentarze sa pełne grobów bardzo dobrych kierowców
 
 
pio71 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 11 Kwi 2011
Posty: 11
Skąd: polska
Wysłany: 2011-07-17, 22:01   spolszczenie

Dont panic jest do ściągniecia w android market jak piszą za free z polskim głosem i może "spolszczeniem" niestety ja nie mogę bo nie mam nic na androidzie ale może ktoś kto ma konto to może by się dało wyciągnąć z programu polski voice i lang .
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2011-07-18, 16:07   

pio71, już się pobiera program to zobaczymy.

[ Dodano: 2011-07-18, 16:33 ]
Język programu:
Kod:
http://d24oexhua475bj.cloudfront.net/lang_packs/2011-07-15/Polish.lp.cpf

Głosy
Kod:
http://d24oexhua475bj.cloudfront.net/voices/rec/2011-05-31/Polish@F.rec.cpf

Kod:
http://d24oexhua475bj.cloudfront.net/voices/rec/2011-05-31/Polish@M.rec.cpf


Lista plików z katalogu Dontpanic na karcie. Któryś chccecie?
Kod:
ƒDontpanic
|   BritishEnglish@M.rec.cpf
|   BritishEnglish@M.rec.mcp
|   Dontpanic.mcp
|   EnglishUK.lp.cpf
|   EnglishUK.lp.mcp
|   dp.js.cpf
|   dp.js.mcp
|   dp.ui.cpf
|   dp.ui.mcp
|   zagreb_mr_201103_cell.cpf
|   zagreb_mr_201103_cell.mcp
|   version.bin
|   vstore.bin
|   recents.txt
|   favs.txt
|   cats.txt
|   download_store.txt
|   tasks.bin
|   Polish.lp.mcp
|   Polish.lp.cpf
|   Polish@F.rec.mcp
|   Polish@F.rec.cpf
|   Polish@M.rec.mcp
|   Polish@M.rec.cpf
|
+---Langs
+---Voices
+---Maps
+---backlogs
+---_cache
\---Journeys
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
pio71 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 11 Kwi 2011
Posty: 11
Skąd: polska
Wysłany: 2011-07-18, 19:18   

Dzakus dzięki za szybką reakcje ale brakuje jeszcze plików licencyjnych np.BritishEnglish@F.rec.lic , EnglishUK.lp.lic bo pliki cpf. są ok. ale brak do nich właśnie plików licencyjnych i program nie widzi tych pliczków. Chyba że w programie na androida jest jakoś inaczej u mnie na Windowsie wszystko ładnie hula ale nie ma polskiego.
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9608
Wysłany: 2011-07-18, 20:55   

O DontPanic na Andka jest http://www.my-navia.pl/vi...p=301482#301482
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2011-07-19, 17:38   

pio71, pliki licencyjne są przypisane do mojego Google ID, więc ich nie udostępnię. Ktoś musi wygenerować te pliki.

[ Dodano: 2011-07-19, 17:39 ]
jestem_ktoś, my chcemy z Androida wgrać do Windows CE, więc nasza dyskusja jest w odpowiednim dziale. Nie martw się ;-)
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9608
Wysłany: 2011-07-20, 08:07   

Z lic krypto działa mapa Polski.
A co do głosów - szkoda, że Pawel_1980 zrezygnował...

Jeszcze jedno - jak wyłaczacie to mireo? Na emulatorze nie mogę znależc wyjścia z programu :-/
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3469
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2011-07-22, 11:12   

jestem_ktoś napisał/a:
jak wyłaczacie to mireo?

Jak klikniesz w 3 kropkiz lewej strony na dole to w następnym oknie z prawej strony na dole (na pasku) masz drzwi ze strzałką.
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 10