Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2012-01-18, 12:23
Mireo CardinaleViaGPS 4.0 w drodze :)
Autor Wiadomość
qwerter 
GPS instruktor



Pomógł: 16 razy
Wiek: 65
Dołączył: 15 Maj 2008
Posty: 691
Wysłany: 2011-08-21, 17:18   

Witam
mam Mantę MID 001 i próbuję ściągnąć Dont's Panic na Androida, ale nigdzie nie widzę możliwości ściągnięcia polskiego języka... nie wiem czy to już starość... czy ślepota... podpowie ktoś jak to zrobić w sklepie Androida ? :cry:
_________________
MODECOM MX3 marzenia się spełniają...
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-08-21, 17:43   

Wersja na andorida ma całkiem inaczej. W samym programie masz możliwość obrania języków.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 109
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2011-08-22, 14:53   

qwerter, u mnie było na ZTE Blade, więc szukaj dokładniej. Jak nie znajdziesz to napisz to zainstaluje jeszcze raz i napiszę dokładną istrukcje.

Głosy, język, mapki pobiera się z poziomu programu Dont Panic.
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
qwerter 
GPS instruktor



Pomógł: 16 razy
Wiek: 65
Dołączył: 15 Maj 2008
Posty: 691
Wysłany: 2011-08-22, 19:24   

Dzakus napisał/a:
qwerter, u mnie było na ZTE Blade, więc szukaj dokładniej. Jak nie znajdziesz to napisz to zainstaluje jeszcze raz i napiszę dokładną istrukcje.

Głosy, język, mapki pobiera się z poziomu programu Dont Panic.

Jednak ślepota.... :-) dzisiaj dałem radę !znalazłem i zainstalowałem ;-)
_________________
MODECOM MX3 marzenia się spełniają...
 
 
badi306 
Waypoint



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 19 Lut 2009
Posty: 145
Skąd: Tczew
Wysłany: 2011-09-01, 16:33   

Witam
Sciagnalem program z naszego forum mapki z innego 2011.Widzi poszczegolne kraje ale po wyznaczenie trasy z PL do DE nie moze ich polaczyc.Potrzebny jakis wpis do dontPanic.
_________________
Morze żywi i bogaci.
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9628
Wysłany: 2011-09-01, 16:39   

MultimapDir
I właściwe licencje
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
badi306 
Waypoint



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 19 Lut 2009
Posty: 145
Skąd: Tczew
Wysłany: 2011-09-01, 19:35   

jestem_ktoś napisał/a:
MultimapDir
I właściwe licencje

Wpis dokonany licencje uniwersalne zamrazaja program poslodzone widza mapy ale nie lacza panstw a z licencjami sciagnietych map wogole ich nie widzi.
_________________
Morze żywi i bogaci.
 
 
ELM0 
guru
S7 EDGE :)



Pomógł: 54 razy
Dołączył: 24 Sie 2008
Posty: 1275
Skąd: Ulica Sezamkowa
Wysłany: 2011-09-01, 20:27   

badi306 napisał/a:
Wpis dokonany
tzn jaki i gdzie?
_________________
chomik VERBATIM
www.nopremium.pl
www.mynavi-expert.pl/reflink/9933
 
 
badi306 
Waypoint



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 19 Lut 2009
Posty: 145
Skąd: Tczew
Wysłany: 2011-09-01, 20:43   

ELM0 napisał/a:
badi306 napisał/a:
Wpis dokonany
tzn jaki i gdzie?

MultimapDir w DontPanic ustawienia konfiguracyjne.Najciekawsze jest to ze trasy w moim miescie wyznacza,ale do sasiedniego juz nie.komunikat : No Route.Departures is isolated.
_________________
Morze żywi i bogaci.
 
 
pio71 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 11 Kwi 2011
Posty: 11
Skąd: polska
Wysłany: 2011-09-02, 18:07   

Czy ktoś mógłby podesłać licencję uniwersalną na mape bo te które dodawałem nie widzą mi mapy .
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18845
Wysłany: 2011-09-02, 18:13   

Lic uniwersalna nie jest na wszystkie mapy, tylko na wszystkie Mireo (słodzone i zwykłe).

Pliki lic w wątku z mapami
_________________

 
 
pio71 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 11 Kwi 2011
Posty: 11
Skąd: polska
Wysłany: 2011-09-09, 16:48   Język Polski do dont Panic

Witam od jakiegoś czasu walczę z tym programem i nic nie mogę wymyśleć . Chodzi mi o spolszczenie tego programu (tłumaczenie i głosy). Mam WM6 program ładnie chodzi i nawiguje ale chciałbym żeby to robił po polsku . Na androidzie polskie dodatki mogę ściągnąć z poziomu programu ( jest ikonka sklep łącze sie ze stroną mireo i pobieram "voice" i "lang" ) ale w programie na Windowsa Mobile nie ma takiej ikonki. Próbowałem wrzucić tłumaczenie i głosy z programu na Androida ale program na windowsa ich nie widzi.
Może ktoś by poradził jak to rozgryść.
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 109
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2011-09-11, 13:19   

http://d24oexhua475bj.clo...m_201106.3d.cpf
http://d24oexhua475bj.clo...1106_eeu.2d.cpf
http://d24oexhua475bj.clo...1106_eeu.sc.cpf
http://d24oexhua475bj.clo...06_eeu_cell.cpf

nowe mapki z Triala. Już patrże, jakby aktywować ten Trial
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
prenrzyk 
GPS instruktor



Pomógł: 7 razy
Wiek: 60
Dołączył: 26 Sty 2008
Posty: 789
Skąd: Poniżej morza
Wysłany: 2011-09-12, 07:27   

A czy jest jakiś gotowiec na WCE 5.0 ? Z polskim językiem i komunikatami głosowymi. I co zrobić,aby po kliknięciu w tą czerwoną strzałeczkę nie przenosił nas do grecji tlko do np. domu / lokalizacje domu zmieniłem oczywiście /.Nigdy program nie startuje z ekranem mapy polski.
_________________
Akira MM-512 > Mio Moov 500 >Tom Tom Start20 / Samsung S7
 
 
feliks 
guru



Pomógł: 26 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 1593
Wysłany: 2011-09-18, 10:06   

prenrzyk napisał/a:
Nigdy program nie startuje z ekranem mapy polski.
Musisz złapać sygnał GPS i już masz Polskę.
_________________
MIO Moov 500v2 - AutoMapa 6.10 PL i Samsung Galaxy Note
http://w492.wrzuta.pl/aud...reussens_gloria
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 11