Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2015-08-28, 12:12
Automapa a Win Mobile 7/8 (WindowsPhone)
Autor Wiadomość
djtom 
Waypoint


Dołączył: 27 Wrz 2008
Posty: 71
Wysłany: 2011-10-02, 17:59   

oczywiscie ze sledze rowniez dział "android" :)

naprawdę nie ma zadnych przecieków?
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6443
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-10-02, 18:03   

Nie ma
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
forum_dyskusyjn 
Waypoint


Dołączył: 30 Mar 2010
Posty: 40
Wysłany: 2013-03-06, 20:54   AM na Nokia Lumia 610?

Witam,
Mój poczciwy HTC Touch 2 kończy swój żywot :-( .
Nie można odblokować ekranu (wiesza się i nie reaguje na dotyk).

Mam więc pytanie, czy AM do się zainstalować na Nokia Lumia 610?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18792
Wysłany: 2013-03-06, 20:55   

Nie ma AM na WindowsMobile 8
_________________

 
 
Danielos 102
Waypoint


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 21 Lis 2009
Posty: 172
Wysłany: 2013-03-18, 11:14   

Witam z tego co ja się orientuję to Nokia ma MS Windows Phone 7.5 Mango,a nie Windows Mobile8,ale potwierdzam,że nie ma AM na ten system.Pozdrawiam
 
 
janusz7208
Waypoint


Dołączył: 26 Gru 2008
Posty: 42
Wysłany: 2013-12-09, 22:40   Automapa na Nokie lumia 520

Witam! Mam pytanie, jak zainstalować AM na Nokie Lumia 520, wgrałem, ale niestety nie widać jej na telku. Nie wiem czy coś nie skrzaniłem, dlatego pytam fachowców o radę :-) !
 
 
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8838
Wysłany: 2013-12-09, 22:42   

Nie ma wersji AM na Windows Phone.
_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
janusz7208
Waypoint


Dołączył: 26 Gru 2008
Posty: 42
Wysłany: 2013-12-09, 22:44   

Dzięki Renron, ale expresowa odpowiedz ;-)
 
 
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8838
Wysłany: 2013-12-09, 22:45   

Jak wszystko na tym forum. :mrgreen:
_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
szymm2
Waypoint


Dołączył: 17 Sty 2011
Posty: 24
Wysłany: 2015-08-18, 10:42   AutoMapa windowsphone

Witam
Zaglądając dziś z ciekawości na stronę automapy chciałem sprawdzić czy jest jakiś nowy program lub mapa do przetestowania, wchodząc na beta testy ukazuję się taki adres który na obecną chwilę nie działa http://www.automapa.pl/pl...ndowsphonebeta/
Chyba za niedługo już coś ruszy w tym temacie
 
 
ELM0 
guru
S7 EDGE :)



Pomógł: 54 razy
Dołączył: 24 Sie 2008
Posty: 1274
Skąd: Ulica Sezamkowa
Wysłany: 2015-08-18, 18:35   

No to ciekawie się zapowiada. W końcu ruszy temat Windowsa 😊
_________________
chomik VERBATIM
www.nopremium.pl
www.mynavi-expert.pl/reflink/9933
 
 
szymm2
Waypoint


Dołączył: 17 Sty 2011
Posty: 24
Wysłany: 2015-08-19, 12:01   

No i się zaczęło http://www.automapa.pl/pl...ndowsphonebeta/
 
 
Breezer 
azymut


Wiek: 19
Dołączył: 19 Gru 2014
Posty: 2
Wysłany: 2015-08-20, 13:48   

Bardzo profesjonalni ludzie pracują w Automapie:

Cytat:
- usuniecie wywalania sie aplikacji po sciagnieciu map

lub to
Cytat:
- usuniety message box gdy brak polaczenia z Internetem, nieznikający kręcioł

I najlepszy tekst
Cytat:
- mozliwa niestabilnosc przy braku internetu i licencji trial


Źródło:
https://www.microsoft.com...pa/9wzdncrd2czq
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 74 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6222
Wysłany: 2015-08-28, 16:17   

jacekp1313 napisał/a:
przecież poradzili sobie nawet z "nieznikającym kręciołem".
A ja nawet nie wiem, co to jest za cudo...

No wiesz !!! Nie wiesz c to kultowy kręcioł w AM ?
Wstyd !!! :evil:

P.S klepsydra :mrgreen: :mrgreen:
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
hipeck 
GPS instruktor


Pomógł: 7 razy
Wiek: 71
Dołączył: 20 Wrz 2009
Posty: 562
Wysłany: 2015-08-28, 21:19   

Znikanie map to nie tylko domena AM. Tak samo mam w MapaMap android. Co 3-4 uruchomienie nie ma map. Pobiera dane programu na nowo i trzeba ściągać mapy i przywracać nr seryjny. Support MM nie potrafi rozwiazac problemu. pozdr
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10