My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: dasior591
2011-03-18, 15:03
Nowy FirmWare do 5066 i 5066 HD.
Autor Wiadomość
lukasz7848
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 06 Cze 2009
Posty: 8
Wysłany: 2011-03-27, 11:10   

A możesz podesłać jakiś link moja navi to 5066 bez fmbt numer seryjny.GC506610111XXX
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 26
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-03-27, 11:14   

Masz www w moim podpisie. Wgraj BLOW albo 3D.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
lukasz7848
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 06 Cze 2009
Posty: 8
Wysłany: 2011-03-27, 11:17   

Dobra spróbuje a mam jeszcze jedno pytanko jest może możliwość przywrócenia orginalnego menu
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 26
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-03-27, 11:20   

Na upartego tak. Trzeba by przywrócić rf2 z kopii zapasowej.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
lukasz7848
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 06 Cze 2009
Posty: 8
Wysłany: 2011-03-27, 11:23   

Ale dlaczego samo się to Rf2 usunęło przy navi nic nie było robione orginalny program .

I jest problem menu 3d karta sformatowana 1gb na fat i Error couldn't create directory rf2 i kolejnyb error Create windows Error
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 26
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-03-27, 11:38   

Wgraj BLOWa 3.0 z płkiem nofmbt.txt na SD.
Nie wiem czemu sie usunęło ale co jakiś czas sa takie przypadki na forum.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
lukasz7848
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 06 Cze 2009
Posty: 8
Wysłany: 2011-03-27, 11:49   

a możesz dać linka bo szukam tego 3.0 i nie wychodzi mi coś te szukanie
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 26
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-03-27, 12:08   

W temacie o BLOW jest. Wieczorem wrzucę na WWW.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
lukasz7848
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 06 Cze 2009
Posty: 8
Wysłany: 2011-03-27, 12:57   

Znalazłem wersje blow 3.0 RC ale nadal mam error

Could't create directory'\resident flash2\app\game\aquaBubble'

Line
XCopy("\sdmmc\APP\8.8,:\resident flash2\app",true,true)
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 26
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-03-27, 13:02   

3.0 FINAL zainstaluj. Pamiętaj o pliku noFMBT.txt bo inaczej wszystko sie nie zmieści i pokazanie se tego błędu będzie oczywiście.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
lukasz7848
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 06 Cze 2009
Posty: 8
Wysłany: 2011-03-27, 13:19   

Mam tę wersje v3.0 final stwożyłem plik notatnika o nazwie noFMBT.txt ale teraz mam inny błąd
Could't create directory'\resident flash2\app\Config'
Co ja robię nie tak
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 26
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-03-27, 13:22   

Cos się nie mieści na wbudowanym dysku. Usuń na początek katalog BT z instaki i zainstaluj, jak się nie uda to usuń katalog z grami.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
lukasz7848
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 06 Cze 2009
Posty: 8
Wysłany: 2011-03-27, 13:32   

dobra jesteś wielki odpaliło
 
 
Bby 
Waypoint
GoClever 5066



Dołączył: 28 Cze 2010
Posty: 73
Wysłany: 2011-05-27, 18:23   

Witam. Jak widać mam GC 5066. Czy jest może dostępne nowe firmware??
_________________
Mój sprzet:
GoClever 5066
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 26
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-05-27, 23:19   

Jak masz z 2009 roku to tak, a po co Ci FW??
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 11