Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: dasior591
2011-03-09, 19:49
Menu 3D dla GC xx66
Autor Wiadomość
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-10-03, 17:56   Menu 3D dla GC xx66

Witam
Powstało kolejne menu, tym razem 3D.
Wszystko można przeczytać na mojej nowej stronie, TUTAJ.
W tym wątku zapraszam do dyskusji.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
kowal20 
Waypoint



Wiek: 30
Dołączył: 23 Wrz 2009
Posty: 35
Skąd: WWA/Ciechanów
Wysłany: 2010-10-03, 18:30   

Menu bardzo ciekawe :mrgreen:
Szczerze to spodziewałem się, że powstanie BLOW w wersji 3.O a tu proszę 3 D :)
spoczko, oby tak dalej ;-)
 
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-10-03, 18:36   

Nie HD, tylko do zwykłych navi.
Do HD może za miesiąc będzie podobne
(o ile będą testujący, dużo czasu i dotrą do mnie odpowiednie pliki).

A BLOW może za tydzień skończę.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
mati1993 
Waypoint
HTC TP2/GC5066FMBT



Pomógł: 1 raz
Wiek: 25
Dołączył: 23 Lut 2010
Posty: 101
Skąd: okolice Wrocławia
Wysłany: 2010-10-03, 19:49   

Ze zrzutów wygląda naprawdę kozacko, ale zanim zainstaluję mam pytanie. Czy zawiera wszystko to samo co dotychczas miało menu Blow? Bo jak tak to chyba się przerzucę.
 
 
klawisz 
Waypoint
klawisz


Dołączył: 03 Cze 2010
Posty: 54
Skąd: Z DOLNY-ŚLĄZAK
Wysłany: 2010-10-03, 19:50   

3D mi się coś wiesza -na razie wracam do 2.9
_________________
Kiedy wyda Ci się,że jesteś dobrym kierowcą ,który wie już wszystko o jeżdzie i o szosach,sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj juz za kierownicą. Cmentarze sa pełne grobów bardzo dobrych kierowców
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-10-03, 20:16   

Większość to co BLOW. Czy wszystko nie jestem pewien ale raczej tak, gry zrobiłem ciut inaczej.

Co Ci sie wiesza?? mi hula dobrze od 2tygodni.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
klawisz 
Waypoint
klawisz


Dołączył: 03 Cze 2010
Posty: 54
Skąd: Z DOLNY-ŚLĄZAK
Wysłany: 2010-10-03, 20:45   

klikajac na ikonke -nawigacja wyskakuje mi coś po niemiecku że chyba brak pliku ini czy cos w tym stylu [nie kumam niemieckiego]-najgorsze w tym ,ze po powrocie na 2.9 po angielsku pisze mi fatal aplication error--juz się uporałem z tym fatal aplikation error ale za to teraz mam problem ze ścieżką dostepu do tomtoma i mapymap -jutro z tym powalcze-pozdrowionka-ścieżki dla mapymap i tomtoma -przywrócone -jade dalej na 2.9 -czekam na poprawki dla 3D- :mrgreen:
_________________
Kiedy wyda Ci się,że jesteś dobrym kierowcą ,który wie już wszystko o jeżdzie i o szosach,sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj juz za kierownicą. Cmentarze sa pełne grobów bardzo dobrych kierowców
Ostatnio zmieniony przez klawisz 2010-10-04, 20:20, w całości zmieniany 3 razy  
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-10-03, 21:27   

Pytanie co masz podpięte pod ten przycisk.

[ Dodano: 2010-10-03, 21:43 ]
Ten błąd po niemiecku jest z menu navigacyjnego. Zapomniałem dodać jednego ini.
Poprawie w wersji 1.1.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
coobah 
Waypoint


Dołączył: 11 Maj 2010
Posty: 51
Wysłany: 2010-10-04, 05:00   

po przekopiowaniu "starego" pliku navi.ini do katalogu RF\Dane\ menu nawigacyjne u mnie zaskoczyło, ale nie pokazywały się ikonki, tylko same napisy we właściwych miejscach.
Ja wracam do "starego" menu :)

pozdr.
_________________
Taka ciekawostka :D

http://www.my-navia.pl/vi...p=468296#468296
 
 
 
mati1993 
Waypoint
HTC TP2/GC5066FMBT



Pomógł: 1 raz
Wiek: 25
Dołączył: 23 Lut 2010
Posty: 101
Skąd: okolice Wrocławia
Wysłany: 2010-10-04, 22:06   

Zainstalowałem to menu ale postanowiłem wrócić do menu Blow 2.9. I nie wiem co się stało, ale podczas każdej instalacji przy końcu wywala jakiś błąd Main.exe. Przywracanie menu do stanu seryjnego też nie chce działać. Dodam, że komputer widzi nawigację. Pomoże ktoś?
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-10-04, 22:35   

Oczywiście ze pomoże.
Jaki to dokładnie błąd?? a reinstalacja 3D, chodzi poprawnie??
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
galant3
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 15 Wrz 2007
Posty: 6
Wysłany: 2010-10-05, 16:15   

coobah napisał/a:
po przekopiowaniu "starego" pliku navi.ini do katalogu RF\Dane\ menu nawigacyjne u mnie zaskoczyło, ale nie pokazywały się ikonki, tylko same napisy we właściwych miejscach.
Ja wracam do "starego" menu :)

pozdr.


Spróbuj zrobić tak.
Ustawienia-Ścieżka GPS-I zmień ResidentFlash\Dane\MenuNavigacyjne.exe
Na-ResidentFlash\Dane\ico\MenuNavigacyjne.exe

Mi to pomogło i jest wszystko na swoim miejscu.
Ostatnio zmieniony przez galant3 2010-10-06, 01:35, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
mati1993 
Waypoint
HTC TP2/GC5066FMBT



Pomógł: 1 raz
Wiek: 25
Dołączył: 23 Lut 2010
Posty: 101
Skąd: okolice Wrocławia
Wysłany: 2010-10-05, 18:38   

dasior591 Reinstalacja menu3D pomogła. Błąd wywalało mi taki:

Fatal application Error

Aplication main.exe has performed an illegal operation and will be shut down. If the problem persists, contact the program vendor.
Program: main.exe
Exception: 0xC000000D
Address: 03F88C10
 
 
coobah 
Waypoint


Dołączył: 11 Maj 2010
Posty: 51
Wysłany: 2010-10-05, 21:10   

galant3 napisał/a:
Spróbuj zrobić tak.
Ustawienia-Ścieżka GPS-I zmień ResidentFlash\Dane\MenuNavigacyjne.exe
Na-ResidentFlash\Dane\ico\MenuNavigacyjne.exe.


O!! Faktycznie, pomogło :)
Dzięki bardzo!

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2014-06-06, 08:22 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Przyciąłem przydługie przytoczenie
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2014-06-06, 08:22, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
mallano 
Waypoint



Wiek: 40
Dołączył: 09 Lip 2009
Posty: 23
Skąd: Pyrzyce
Wysłany: 2010-10-05, 23:46   

U mnie dokładnie to samo. Miałem menu 2.9 i wszystko było OK, ale podkusiło mnie sprawdzić to 3D. Zainstalowało się OK, działa też w miarę poprawnie, ale stwierdziłem, że wolę mieć wszystko na pierwszej stronie i powrót do 2.9. Tutaj ta sama buba co u kolegi wyżej:

Fatal application Error
Aplication main.exe has performed an illegal operation and will be shut down. If the problem persists, contact the program vendor.
Program: main.exe
Exception: 0xC000000D
Address: 03F88C10

Ponowna reinstalacja 3D możliwai nic się nie dzieje, ale ponowny powrót do 2.9 niemożliwy znowu ten sam błąd. Co robic?
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 13