Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2015-09-11, 12:24
NTT 5036FMBT - odblokowanie, programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 26
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-07-30, 09:19   

Bo jednak nie masz dysku rf2, masz procek samsunga nie MTK
Ciekawi mnie jak odpaliłeś BLOWa z SD.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
robert66
Waypoint


Dołączył: 13 Lip 2010
Posty: 19
Wysłany: 2010-07-30, 10:32   

odpaliło się ale tylko na chwile i zaraz po tym ładowała się mapamap wgrana w NTT, z tego co widzę nic narazie nie da się z tym zrobić cóż kupiłem za świeżą nawigacje, ale nie żałuje naprawde jest ok
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 26
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-07-30, 10:47   

Da się zrobić, nie powiedziałem ze nie :-)
Z tym ze BLOW nie miał szans odpalić się nawet na chwile, on tylko na MTK się odpala.
Odpali Ci (prawie) każde menu na 480x272 z forum, np adja . Z tym ze trzeba zabić proces menu seryjnego gps2. Przy adji byś musiał użyć skryptu odpalania od 4335.
Bez większego grzebania zadziała Ci TEN pulpit.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
niepokorny1
azymut


Dołączył: 05 Wrz 2010
Posty: 1
  Wysłany: 2010-09-06, 17:37   nawigacja NTT 5036FMBT - odblokowanie

NTT 5036FMBT czy ktoś wie jak ją odblokować bo kupiłem jakieś odblokowanie niby do niej ale nie działa- a raczej pojawia się na ułamek sekundy i znika
Ostatnio zmieniony przez Hukkle 2010-09-06, 18:28, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 26
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-09-06, 17:42   

Bo nie kupuje sie od osób którzy biorą dane z forum i to nieumiejętnie :-P
Masz zmianę ścieżki programu nawigacyjnego??
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
LukaszekP
Waypoint



Pomógł: 3 razy
Dołączył: 05 Sty 2010
Posty: 169
Wysłany: 2010-09-07, 23:42   

Wszystkie NTT 4336, 5036 oraz 5036FMBT mają zmianę ścieżki uruchamianego *.exe pod przyciskiem nawigacja w ustawieniach.
_________________
Mapki pass nawigacja
Odblokowanie WindowsCE

Tabelka Modeli GoClever
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 26
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-09-08, 16:03   

To sprawa odblokowania sama sie rozwiązuje :-P
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 11