Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2012-01-18, 12:22
Mireo Cardinale BlackEdition (2010-07-07) i nowsze
Autor Wiadomość
Edgar
Navi Expert


Pomógł: 8 razy
Dołączył: 05 Lut 2010
Posty: 377
Wysłany: 2010-12-10, 23:49   

thanks napisał/a:
The EMapa of Poland's okay! The 06/2010 maps are not in GiniusDrive. Weis a why?


Hello thanks
Licencje na nieszczepiony orginalny soft, mapy, 3d, tts, speedcam,
dla (Miomap 2008, Mireo, BE, Spirit)
Kod:
http://www.filefactory.com/file/b4a1dcf/n/lic_mio_soft_orig.zip


Dzięki Walek75
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18778
Wysłany: 2010-12-11, 07:16   

Niestety, lic dla budynków poland_em_200910_eeu.3d.cpf nie działa z Mireo z Twojego postu
_________________

 
 
Edgar
Navi Expert


Pomógł: 8 razy
Dołączył: 05 Lut 2010
Posty: 377
Wysłany: 2010-12-11, 10:23   

jacekp1313 napisał/a:
Niestety

Witam Jacek coś robisz źle, lic. są OK.
Ma wyglądać tak:
Folder Maps:
poland_em_200910_eeu.3d.cpf
poland_em_200910_eeu.3d.lic
poland_em_201009_eeu.cpf
poland_em_201009_eeu.lic
germany_ta_200902.3d.cpf
germany_ta_200902.3d.lic
germany_ta_201006.cpf
germany_ta_201006.lic

Folder Buildings
poland.cpf
germany.cpf
Musi biegać.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18778
Wysłany: 2010-12-11, 10:47   

Mam tak: Mireo z 2010-11-22, w foldrze maps jest:

poland_em_200910_eeu.3d.cpf 18555520B
poland_em_200910_eeu.3d.lic 112B
poland_em_201009_eeu.cpf
poland_em_201009_eeu.lic
W Buildings - pusto.

W poprzedniej wersji miałem w Maps
poland_em_201009_eeu.cpf
poland_em_201009_eeu.lic
w Buildings
poland_em_200910_eeu.3d.cpf 18555520B
poland_em_200910_eeu.3d.lic 100B i żadnego pliku poland.cpf (ten był w MioMap)

[ Dodano: 2010-12-11, 10:51 ]
Póki co - zostaję przy wersji z 2010-07-07.
_________________

 
 
thanks
Navi Expert



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 12 Sie 2009
Posty: 341
Skąd: Berlin - Deutschland
Wysłany: 2010-12-11, 11:58   

Dziękuję!

Czy ktoś ma niemiecki głos TTS dla mnie?
TMC działa również w! :-P

Thank you!
Does anyone have a German TTS voice for me?
TMC also works on!
_________________
http://www.gsmfreeboard.c...83&postcount=45
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3469
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2010-12-11, 12:07   

jacekp1313 napisał/a:
Mam tak: Mireo z 2010-11-22, w foldrze maps jest

Ja mam w folderze miomap na flashu i mapę, i budynki a mireo jest na karcie: budynki są widoczne. Oczywiście ścieżka do mapy jest podana w ordinale.ini .
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
thanks
Navi Expert



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 12 Sie 2009
Posty: 341
Skąd: Berlin - Deutschland
Wysłany: 2010-12-11, 13:40   

Edgar napisał/a:
thanks napisał/a:
The EMapa of Poland's okay! The 06/2010 maps are not in GiniusDrive. Weis a why?


Hello thanks
Licencje na nieszczepiony orginalny soft, mapy, 3d, tts, speedcam,
dla (Miomap 2008, Mireo, BE, Spirit)
Kod:
http://www.filefactory.com/file/b4a1dcf/n/lic_mio_soft_orig.zip


Dzięki Walek75


Can not find the download TTS Voice licenses! Can you tell me where they are?

Nie możesz znaleźć download TTS licencji głos! Czy możesz mi powiedzieć gdzie są?

edit:
I found the folder in the Spirit TTS licenses!

There is a Voice@Daniel@2057@M.lic! Does anyone have this *.@F.cpf the file?

edit:
Znalazłem folder w Duchu licencji TTS!

Tu jest Voice@Daniel@2057@M.lic ! Czy ktoś ma ten *.@F.cpf pliku?
_________________
http://www.gsmfreeboard.c...83&postcount=45
 
 
Edgar
Navi Expert


Pomógł: 8 razy
Dołączył: 05 Lut 2010
Posty: 377
Wysłany: 2010-12-11, 17:10   

thanks napisał/a:
Can not find the download TTS Voice licenses!

lic mio soft orig\Spirit\TTS
No German
 
 
thanks
Navi Expert



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 12 Sie 2009
Posty: 341
Skąd: Berlin - Deutschland
Wysłany: 2010-12-11, 18:58   

Thanks Edgar!

Do you have Voice@Daniel*.@F.cpf TTS ?????
_________________
http://www.gsmfreeboard.c...83&postcount=45
 
 
Edgar
Navi Expert


Pomógł: 8 razy
Dołączył: 05 Lut 2010
Posty: 377
Wysłany: 2010-12-11, 19:55   

thanks napisał/a:
Do you have Voice@Daniel*.@F.cpf TTS ?????

I am sorry silent
 
 
komornik
Waypoint



Dołączył: 21 Lip 2009
Posty: 33
Wysłany: 2010-12-11, 21:59   

I apologize, forum be polish but not english.
 
 
walek75 
GPS instruktor


Pomógł: 37 razy
Dołączył: 23 Cze 2008
Posty: 617
Wysłany: 2010-12-12, 14:08   

thanks, TTS voices Daniel and Serena are english voices. If you need it you can download those files here: http://www.megaupload.com/?d=DF71RXZF (inside TTS voice files and both licenses: crypted universal and uncrypted for cracked software).
Mireo's products are provided on the Eastern European market, so no German TTS voices yet.
komornik napisał/a:
I apologize, forum be polish but not english.
I to usprawiedliwia wpisywanie OffTopic-owego postu ?
Mi się zawsze wydawało, że na tym forum pomagamy sobie bez względu na język którym się posługujemu, a z dwojga zgłego to wolę angielskie posty niż bełkot generowany przez google translator przy tłumaczeniu na polski z innych języków (poczytaj poprzednie posty kolegi Thanks-a, a zrozumiesz o co mi chodzi).
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3469
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2010-12-12, 17:34   

komornik napisał/a:
I apologize, forum be polish but not english.

Przeczytaj i przetłumacz na nasze : http://www.my-navia.pl/vi...p=250251#250251 , dlatego lepiej jak napisze w angielskim czy niemieckim niz takie tłumaczenie z translatora.
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
thanks
Navi Expert



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 12 Sie 2009
Posty: 341
Skąd: Berlin - Deutschland
Wysłany: 2010-12-12, 18:43   

Okay then write times only in English!

Many thanks once TTS is announced but not Ginius DeLuxe with me. An idea why not. Neither Polish nor englich!

I have also copied the POI to POI Mireo Speedcam http://www.poiplaza.com/?p=se of here. Although created Genius Deluxe from this POI data, but still more are under POI will not appear. What can I do so that the display of POI Mireo Speedcam poiplaza? Thanks

By the way Traffic System works with Genius Deluxe now super here in Germany. Have modified only the Ordinale.ini and another used gpstmc.dll! Ginius DeLuxe does not even need the TMC antenna, as otherwise the original software on the MIO V505TV!



[ Dodano: 2010-12-13, 07:56 ]
How does the POI and Speedcam Ginius at Deluxe?
've Already downloaded everything but the POI are not displayed.

I downloaded from here.. mobile Speedcam (Mio Moov, GoClever, Mireo)!

Nothing works properly with the latest Genius Deluxe Mireo BE




Deutschland TA (06.2010)
Österreich TA (06.2010)
Schweiz TA (06.2010)
Holland TA (06.2010)
Belgien TA (06.2010)
Luxembourg TA (06.2010)
Liechtenstein TA (06.2010)
Tschechien TA (06.2010)
Slowakei TA (06.2010)
Polen EMapa (9.2010)



Kod:


haslo: thanks

_________________
http://www.gsmfreeboard.c...83&postcount=45
Ostatnio zmieniony przez thanks 2010-12-14, 09:42, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
walek75 
GPS instruktor


Pomógł: 37 razy
Dołączył: 23 Cze 2008
Posty: 617
Wysłany: 2010-12-13, 22:38   

thanks napisał/a:
How does the POI and Speedcam Ginius at Deluxe?
've Already downloaded everything but the POI are not displayed.

I downloaded from here.. mobile Speedcam (Mio Moov, GoClever, Mireo)!

Nothing works properly with the latest Genius Deluxe Mireo BE
Make folder speedcams inside main cardinale folder (for example if cardinale is instaled in \sdmmc\cardinale, make folder speedcams inside \sdmmc\cardinale), next copy import.txt from POIPlaza to speedcams folder and run Cardnale BlackEdition software. After runing Cardinale convert file import.txt and make proper file speed_cameras.ri2 (file import.txt should be deleted, because is no longer needed).
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 11