Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2012-01-18, 12:22
Mireo Cardinale BlackEdition (2010-07-07) i nowsze
Autor Wiadomość
eddie.t.h
Waypoint
gc5066fmbt



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 03 Sty 2010
Posty: 40
Wysłany: 2010-08-23, 13:29   Mireo Cardinale BlackEdition (2010-07-07) i nowsze

Witam!

Zapraszam do pobrania najnowszego BlackEdition 8511498 (2010-07-07) w paczce z mapą TA datowaną na 2010.06 w formie gotowca na GC5066FMBT. Powinien również odpalić na innych navi po modyfikacji ordinale.ini.

link

Ja osobiście jestem pod wielkim wrażeniem działania tego programu. Szybkością jak i logiką wytyczanych tras imho wyprzedza wszystkie popularne programy. Do tej pory program kulał w Polsce ze względu na kiepskie mapy ale z najnowszym TA jest ok. O dziwo mimo, że mapa praktycznie ta sama co do IGO to ograniczenia prędkości są ok :shock:
_________________
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2010-11-06, 06:42, w całości zmieniany 3 razy  
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18780
Wysłany: 2010-08-23, 13:48   

Plik exe i lix pozwalaja na uruchomienie nieoryginalnych map, czy to zwykła kopia z czyjegoś urządzenia?
_________________

 
 
eddie.t.h
Waypoint
gc5066fmbt



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 03 Sty 2010
Posty: 40
Wysłany: 2010-08-23, 13:51   

Jest to wersja w pełni posłodzona.
_________________
 
 
tak
Waypoint


Wiek: 29
Dołączył: 09 Paź 2009
Posty: 132
Wysłany: 2010-08-23, 14:30   

BlackEdition 8511498 (2010-07-07)


eddie.t.h

Nawet bardzo dobrze śmiga.
Mam tylko jedno pytanie na orginale jest wyznaczone miejsce do wpisania numeru ulicy a na tej nie ma.
 
 
eddie.t.h
Waypoint
gc5066fmbt



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 03 Sty 2010
Posty: 40
Wysłany: 2010-08-23, 14:32   

Cytat:
Mam tylko jedno pytanie na orginale jest wyznaczone miejsce do wpisania numeru ulicy a na tej nie ma.


Nr ulicy wpisujesz po jej nazwie, w jednym polu :-)
_________________
 
 
Bby 
Waypoint
GoClever 5066



Dołączył: 28 Cze 2010
Posty: 73
Wysłany: 2010-08-23, 15:00   

mapa jest z błedami w mojej wsi jest chodnik zaznaczony jako ulica, a chodnikiem nie przejadę i jeszcze (ale nie u mnie) jezioro skorzęcińskie i powidzkie jest uciętę
_________________
Mój sprzet:
GoClever 5066
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18780
Wysłany: 2010-08-30, 21:40   

Działa zarówno na Navii Nv35, jak i GC4330.
mapy można sobie podmienić - http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=361
numer domu wpisujemy w rubryce z ulicą.
_________________

 
 
mikisan
Navi Expert


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 10 Cze 2009
Posty: 264
Wysłany: 2010-08-31, 20:17   

U mnie wersja ok, mapa zaś...widzi mi ją jako emapę :-P ? Co jest grane do diaska? Mam tylko tą jedną -TA wrzuconą, a BE upiera się, że to Emapa.
_________________
GC 5065BT, 5070

 
 
skorik 
Navi Expert



Pomógł: 13 razy
Dołączył: 04 Wrz 2008
Posty: 386
Skąd: Toruń
Wysłany: 2010-08-31, 20:30   

U mnie pokazuje TA 2010.06 [29.05.2087]
Chodzenie po menu lekko zamula.
_________________
GoClever 4330A

Moje menu:
 
 
mikisan
Navi Expert


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 10 Cze 2009
Posty: 264
Wysłany: 2010-08-31, 20:36   

Już ok -mój błąd. Pokazuje jak należy.
Ooooo -asystent pasa! :shock: Trasa W-wa - Kielce i dosłownie na wstępie już asystent. Widzieliście?
Rzecz jasna zasługa TA ale nie wiedziałem, że BE to potrafi...
_________________
GC 5065BT, 5070

 
 
jarekST20
Waypoint
Sigma ST20


Dołączył: 28 Lip 2009
Posty: 44
Wysłany: 2010-09-01, 00:02   

Orientuje się ktoś czy jest jakaś komenda do pliku konfiguracyjnego wyłączająca animację menu? U mnie też trochę muli.
 
 
januszek2245 
Navi Expert
januszek2245



Pomógł: 4 razy
Wiek: 44
Dołączył: 27 Kwi 2008
Posty: 274
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2010-09-01, 07:11   

Dziękuję kolego za wstawkę, wszystko sprawuje się bardzo dobrze na Manta 060.
 
 
franusz 
Navi Expert
NOKIA 500



Pomógł: 10 razy
Dołączył: 22 Maj 2008
Posty: 220
Wysłany: 2010-09-01, 13:06   

Cytat:
Szybkością jak i logiką wytyczanych tras imho wyprzedza wszystkie popularne programy.


Potwierdzam,AM się nie umywa.
_________________

 
 
 
hipeck 
GPS instruktor


Pomógł: 7 razy
Wiek: 71
Dołączył: 20 Wrz 2009
Posty: 562
Wysłany: 2010-09-01, 13:21   

Bo w AM ostatnio spiepszyli pod tym względem chyba wszystko co się dało. I dalej myślą - co by tu jeszcze spiepszyć panowie. pozdr
 
 
hubicom 
Waypoint
GC 5066FMBT / HTC DZ



Wiek: 44
Dołączył: 05 Lip 2008
Posty: 88
Skąd: PN WLKP.
Wysłany: 2010-09-01, 14:03   

eddie.t.h napisał/a:
Jest to wersja w pełni posłodzona.
Działa bez problemu :-) szkoda że nie można pocisnąc na własnych mapach (Emapa 2010.06) - tych z update GC.
/A może można - tylko jak je przerobić?/
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 12