Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2012-01-18, 12:22
Mireo Cardinale BlackEdition (2010-07-07) i nowsze
Autor Wiadomość
Edgar
Navi Expert


Pomógł: 8 razy
Dołączył: 05 Lut 2010
Posty: 377
Wysłany: 2010-09-18, 18:06   

Witam
Zassałem Mireo cardinale APP BE_31_4101285
Biega idealnie ci co mają w navi TMC będą heppi.
Ja nie posiadam ale przy pierwszym uruchomieniu,
tak zaciekle szukał aż się zapętlił :mrgreen:

http://rapidshare.com/users/RZGZ8Q

pass do strony: cardinalemireo
 
 
eddie.t.h
Waypoint
gc5066fmbt



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 03 Sty 2010
Posty: 40
Wysłany: 2010-09-19, 11:24   

jacekp1313 napisał/a:
Bez pliku lix.
Sprawdzałeś, czy działa bez niego (mój sprzęt wyjechał wraz z żoną...)?


Działa bez problemu. W sumie żadnej zmiany poza numerkiem buildu nie widzę :-( . Czy ktoś spotkał się może z jakimś changelog'iem Mireo? Bo w sumie to nie wiadomo co się zmienia z wersji na wersję...
_________________
 
 
eddie.t.h
Waypoint
gc5066fmbt



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 03 Sty 2010
Posty: 40
Wysłany: 2010-11-05, 13:20   

A u mnie jak zwykle kompilacja nowości z różnych zakątków internetu, czyli:
- Mireo BE z 2010.09.16
- Emapa z postu powyżej
- GeoPix'y
- Polski głos TTS

Zapraszam KLIK

Folder Maps można umieścić na karcie jak komuś braknie miejsca na Flashu. Mireo bez problemu odnajdzie mapki.

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2010-11-05, 14:56 ]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wydzieliłem z wątku MioMap / MireoCardinale - Linki do map
_________________
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9636
Wysłany: 2010-11-05, 13:28   

Jaka wersja programu?
To znaczy - 3.1. i co dalej?

p.S. Zły wątek - tu tylko mapy
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
eddie.t.h
Waypoint
gc5066fmbt



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 03 Sty 2010
Posty: 40
Wysłany: 2010-11-06, 00:09   

jestem_ktoś napisał/a:
Jaka wersja programu?
To znaczy - 3.1. i co dalej?

build 4625290
Cytat:
p.S. Zły wątek - tu tylko mapy

:oops:
_________________
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18893
Skąd: 3City
Wysłany: 2010-11-06, 06:44   

Wielka prośba: mógłbyś wydzielić sam program? Nie każdy chce ciagnąć z chomiczka 176MB (z czego 30MB to program, reszta to mapa i geopixy, dostępne na innych serwerach - sprawdziłem, bo mi się chciało)

[ Dodano: 2010-11-06, 07:14 ]
I jeszcze jedno - po sprawdzeniu na emulatorze (nawi z żoną w trasie, dlatego tak rano wstałem, żeby dać buzi na pożegnanie) pokazuje, że jest to 3.1 462590 z 16.09.2010
No i wyjątkowo drętwa Agata w TTS. Bez patrzenia na mape trudno się zorientować, kiedy skręcać
_________________

Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2010-11-06, 07:24, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
imar42 
guru
GC 5066FMBT



Pomógł: 61 razy
Wiek: 58
Dołączył: 05 Maj 2009
Posty: 1052
Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2010-11-06, 07:18   

jacekp1313 napisał/a:
build 4625290
ten build pochodzi z Thu, 16 Sep 2010 09:21:30. Pięknie i zrozumiale opisał to kolega walek75 kilka postów wcześniej http://www.my-navia.pl/vi...p=227850#227850
_________________
Uniwersalne ImarMenuRC do urządzeń z ekranem 480x272 i 320x240

 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18893
Skąd: 3City
Wysłany: 2010-11-06, 07:25   

Czyli teoretycznie najnowsza wersja programu?

[ Dodano: 2010-11-06, 07:33 ]
No i (na emulacji) nie działają budynki 3D - które ładnie wyświetlała poprzednia wersja 8511498 z 07.07.2010
_________________

 
 
eddie.t.h
Waypoint
gc5066fmbt



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 03 Sty 2010
Posty: 40
Wysłany: 2010-11-06, 11:07   

jacekp1313 napisał/a:
Wielka prośba: mógłbyś wydzielić sam program?


Pewnie KLIK

Cytat:
No i wyjątkowo drętwa Agata w TTS. Bez patrzenia na mape trudno się zorientować, kiedy skręcać


Zawsze można wywalić katalog TTS i pozostać przy starych głosach (które imho też rewelacyjne nie są niestety :-( ).
_________________
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18893
Skąd: 3City
Wysłany: 2010-11-06, 17:07   

eddie.t.h napisał/a:
można wywalić katalog TT
Tak też zrobiłem
eddie.t.h napisał/a:
imho też rewelacyjne nie są
Niestety. Szkoda, że nie ma jak się do nich dobrać - przyzwyczaiłem się do Hołowczyca w mapieMap
_________________

 
 
Edgar
Navi Expert


Pomógł: 8 razy
Dołączył: 05 Lut 2010
Posty: 377
Wysłany: 2010-12-05, 22:46   GINIUS DRIVER - Black Edition V 3.1-0419069 (2010-11-22)

Witam.
Nowe wydanie tej fajnej nawigacji.

Zestaw zawiera mapy oraz photos Grecji, brak lang.pl. zachować obecny
Wpisać przed startem właściwe dane GPS, ponieważ zatrzyma się podczas uruchamiania.
Dodano przyspieszacz symulacji
Ja mam taki wpis
[GPS]
Found=com7:,57600,8N1,n
Ostatnio zmieniony przez Edgar 2011-03-01, 19:27, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9636
Wysłany: 2010-12-06, 12:47   

Jedna wada: nie działa ze "słodzonymi" mapkami (poland_ta_201006)
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
walek75 
GPS instruktor


Pomógł: 37 razy
Dołączył: 23 Cze 2008
Posty: 617
Wysłany: 2010-12-06, 14:09   

jestem_ktoś, http://rapidshare.com/fil...d_ta_201006.lic - licencja typu crypted_universal - będzie działać z softem z postu Edgara
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18893
Skąd: 3City
Wysłany: 2010-12-06, 15:15   

Sprawdzałem na emulatorze WinCE (na PC) działa. W domu potestuję na nawigacji, z inną mapą (na TA Mireo trasy wyznacza mniej logicznie, niż na Emapie)

Czy ten lic pasuje do wszystkich map, czy tylko do konkretnej serii (201006 lub TA)?
_________________

 
 
Edgar
Navi Expert


Pomógł: 8 razy
Dołączył: 05 Lut 2010
Posty: 377
Wysłany: 2010-12-06, 20:47   

jacekp1313 napisał/a:
Czy ten lic pasuje do wszystkich map

Nie.
W linku masz do pozostałych.
Są one aktualne do 29.05.2087 (dożywocie :-D )
Zmieniamy obecnie tylko mapy, chyba że coś się zmieni.
Kod:
http://www.filefactory.com/file/b444ha3/n/universal_lic_2.zip

Thanks Walek75
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 11