Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
klawiatura "zawsze pod ręką"
Autor Wiadomość
Kiluk
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 23 Wrz 2009
Posty: 134
Wysłany: 2010-08-21, 23:46   klawiatura "zawsze pod ręką"

witajcie szukam jakiejś klawiatury dostępnej zawsze gdy jest pootrzebna
Miopocket ma taką.....

widziałem klawiaturę dostępną na pasku (górnym) otwartej aplikacji - ikonkę "KB" po kliknięciu odpalała się klawiatura.
szukam bo otwieram sobie np notatnik i co mi z niego, jak nie moge pisac bo nie mam klawiatury

co za klawiatura wstawia ikonke "KB" w górnum pasku ?

Kiluk
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 109
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-08-21, 23:48   

Kiluk, poszukaj w Apteczce. Nazwa pliku: keyb.exe. Apteczke znajdziesz w http://www.my-navia.pl/dload.php
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
Kiluk
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 23 Wrz 2009
Posty: 134
Wysłany: 2010-08-22, 00:15   

mam apteczkę
mam też na tą chwilę zainstalowany miopocket (którego chcę się pozbyć)
roz\umiem, że jak odpale keyb z apteczki, to potem np"za tydzień" zechcę wpisać cos w notatki to będzie to możliwe
co więcej, ze klawiatura będzie zawsze dostępna.

na tą chwilę odpalam keyb.exe i mam komunikat
:Keyb is not a valid windows ce application" - chyba miopocket to powoduje ale........ nie jestem pewny

Kiluk
 
 
Hukkle
Maestro GPS
Akira512



Pomógł: 87 razy
Dołączył: 02 Mar 2008
Posty: 2772
Skąd: 52.8 17.2
Wysłany: 2010-08-22, 08:52   

Ale jaki to problem? W Akirach, prawie wszystkich Naviach i kilkudziesięciu innych sprzętach (których nazw w tej chwili nie pamiętam) oryginalna klawiatura sama wyskakuje przy próbie edycji czegokolwiek.
Gdybyś wymienił nazwę sprzętu i oprogramowania z jakiego korzystasz, byłoby łatwiej ci pomóc.
_________________
Jeśli nie wiesz - czytaj FAQ
Jeśli chcesz by inni wiedzieli - napisz w FAQ-propozycje
Jeśli pomogłem, nie klikaj "Pomógł" - pomóż komuś innemu
 
 
Kiluk
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 23 Wrz 2009
Posty: 134
Wysłany: 2010-08-22, 13:33   

pisałem, ze jak na tą chwile korzystam z miopocket`a więc nie mam żadnych problemów z klawiaturą.
ale chcę przestać korzystac z tego oprogramowania, i "wsadzić" w navi jakiś panel (możliwe, że iNavi) i obawiam się, czy np w notatniku i lub innych softach np. Car Budget itd... będę miał klawiaturę w każdej chwili dostępną,
Bo ikonka z klawiaturą jest na pulpicie (pod notatnikiem).
Kiluk
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-08-22, 16:04   

Nie zmienia to faktu ze nie wiadomo jaką masz navi. U mnie klawa się sama pojawia jak potrzebuje.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
Kiluk
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 23 Wrz 2009
Posty: 134
Wysłany: 2010-08-22, 18:20   

sorki nie napisałem.
mam Mio 500

Kiluk
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 10