Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Akira nie działa - przepalony bezpiecznik w ładowarce samoch
Autor Wiadomość
mona__g
azymut


Dołączył: 09 Sie 2010
Posty: 2
Wysłany: 2010-08-09, 08:46   Akira nie działa - przepalony bezpiecznik w ładowarce samoch

Witam,
mam Akire 4301 już ponad 1,5 roku. Oczywiście pierwszą rzeczą było jej odblokowanie poprzez zmianę nazwy folderu. Pech chciał że jak zmieniałam ostatnio oprogramowanie na na najnowszą Automapę to sformatowałam karte i nie zgrałam sobie zapisanych oryginalnych plikó nawigacji.

Jeżeli komuś padł bezpiecznik w ładowarce to czy tez nie możecie uruchomić Nawigacji. Moja ładowała się pod kompem ale komputer jej nie widzi i nei chce się włączyć.

Jeżeli coś stało się w nawigacji to chciałam nagrać oryginalne plik na kartę i zanieść na reklamację. Jeżeli coś się w niej przepaliło to i tak jej nie podniosą i nie dojdą do tego że miałam wgrany inny soft na kartę. Zresztą nie wiem czy doganie innego softu na karte może byc powodem utraty gwarancji?

Także PLISS:
potrzebuję oryginalne pliki z karty dołączonej do zestawu Akira 4301.

Sprawa pilna. Gwarancję mam do końca września.

Pozdrawiam,
Mona__g
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 109
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-08-09, 09:41   

mona__g, karty nie musisz dawać do serwisu, bo jest sprawna.
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
mona__g
azymut


Dołączył: 09 Sie 2010
Posty: 2
Wysłany: 2010-08-09, 11:15   

Dzięki za poradę. Wydaję mi się, że mogło pójśc jakieś spięcie i coś uszkodziło nawigacje. W tym wypadku jak to naprawią to super, może po prostu nie da się tego podnieść to zwróca mi kasę. a jesli nie da się podnieść to nikt nie dojdzie do tego, że miałam na karcie inny soft.

Znalazłam na forum podobny przypadek:
http://www.my-navia.pl/vi...55c1e609f1e4871

A mam pytanie. Czy ktoś może mi polecić ewentualnie jakąś nawigację? Pewnie za te moje 350 zł sprzed półtorej roku to mogłabym się już rozejrzeć za jakąś 5 calową. Oczywiście nie zależ mi na marce. Chodzi o to by można było sprawnie ją odblokować i wgrać AM.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 9