Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: dasior591
2011-03-09, 19:56
Menu dla GC 5066FMBT HD
Autor Wiadomość
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2012-11-13, 14:30   

www.goclever.cba.pl
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
compresor99 
młodszy inspektor GPS
Navio 500 plus HD



Wiek: 32
Dołączył: 16 Paź 2010
Posty: 9
Skąd: Lublin
Wysłany: 2012-11-17, 12:22   

Prosił bym Cie dasior o konkretna instr. bo już cuda robiłem i wgrywałem co się dało z twojej strony, obecnie udało się z tym menu blow tylko, że jest ono bez hd więc za małe na tą nawigację. Pozdrawiam
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2012-11-18, 12:45   

a masz ce5 czy ce6?
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
compresor99 
młodszy inspektor GPS
Navio 500 plus HD



Wiek: 32
Dołączył: 16 Paź 2010
Posty: 9
Skąd: Lublin
Wysłany: 2012-11-18, 19:37   

ce6
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2012-11-20, 08:43   

5066 czy 500??
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
compresor99 
młodszy inspektor GPS
Navio 500 plus HD



Wiek: 32
Dołączył: 16 Paź 2010
Posty: 9
Skąd: Lublin
Wysłany: 2012-11-24, 10:43   

500 plus HD
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2012-11-25, 13:56   

Przypomnij mi na PW wieczorkiem jutro to wrzucę na forum.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
compresor99 
młodszy inspektor GPS
Navio 500 plus HD



Wiek: 32
Dołączył: 16 Paź 2010
Posty: 9
Skąd: Lublin
Wysłany: 2012-11-25, 17:34   

Ok. Jak nie będe w trasie bo mam nie uregulowany czas pracy i nigdy nie wiem kiedy pojade.
 
 
djshaker 
azymut


Dołączył: 27 Wrz 2010
Posty: 1
Skąd: Kielce
Wysłany: 2012-11-29, 12:21   

Dobra robota!
Wybaczcie, ale napiszcie proszę, co powinienem zrobić aby np. po otwarciu opery w menu i kliknięciu w pasek adresu pojawiała mi się klawiatura?
W WinCE 5.0 tez mi się przestała pojawiać, po zainstalowaniu menu HD 1.6 final, jakies sugestie?
Dzięki za odpowiedź.
 
 
Rysieeek 
azymut


Dołączył: 01 Cze 2009
Posty: 1
Wysłany: 2013-04-10, 12:34   

witam...
mam (znaczy żona ma i korzysta..) GC navio 500+ z winCE 6.0 i chciałem jej troszkę poprawić funkcjonalność, i wgrałem menu 1.6final....
żonie się bardzo spodobało, szczególnie dostęp do Office Mobile (szczególnie Excel z prostym arkuszem do bieżącego rejestrowania np. czasu pracy, a nie robienia notatek na świstkach papieru i później w domu przenoszenia do kompa ze świstków lub odtwarzania z pamięci...)
ale jest jeden problem...
podstawowymi elementami z których najczęściej korzysta to nawigacja (jest ok.) i Bluetooth pozwalający wykorzystywać GC jako zestaw głośnomówiący... i tu jak to mówią "nadejszła ciemność"...
czytałem o problemach z tym menu i Bluetoothem w przypadku CE6.0...
czy może ktoś znalazł jakieś rozwiązanie, bo inaczej będę musiał powrócić do fabrycznej wersji menu, a to może doprowadzić do konfliktu rodzinnego ;-) żona niekoniecznie może zrozumieć jak to jest, że coś jest, a nie można z tego korzystać...
jeżeli ktoś zna rozwiązanie to będę wdzięczny :-)
 
 
Edzio666
azymut


Dołączył: 04 Mar 2009
Posty: 3
Wysłany: 2014-02-08, 22:37   

Po ciężkich walkach z moim Navio 500 plus (z WIN CE 6.0) udało mi się odpalić BT na menu 1.6 użytkownika dasior591.

Zmodyfikowałem parę linijek w plikach mscr, wrzuciłem kilka nowych plików do folderów BT i teraz po uruchomieniu 'instalki' dostajemy w pełni działające menu pod CE 6.0 :)

Jeśli autor menu wyrazi zgodę, wrzucę gdzieś do pobrania to menu (oczywiście żadnych informacji o autorze nie kasowałem) :)

pozdrawiam
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2014-02-10, 10:54   

Spoko, wrzucaj, ja niestestety nie mam czasu na rozwijanie tego :(
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
Krzychu91
Waypoint


Dołączył: 19 Cze 2009
Posty: 101
Wysłany: 2014-03-20, 22:58   

Witam. Czy ktoś mógł by mi udostępnić link z pulpitem bo niestety linki wygasły.

Pozdrawiam
 
 
npmg 
młodszy inspektor GPS
Grzechoo


Dołączył: 18 Maj 2014
Posty: 6
Wysłany: 2014-05-18, 16:23   

podajcie linka prosze
_________________
Lark 50.4 HD BT
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18829
Wysłany: 2014-05-18, 17:08   

Przeciez masz to menu, bo je wgrywałeś http://www.my-navia.pl/vi...p=430395#430395
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 11