Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Znika mi klikanie
Autor Wiadomość
jurekkoto 
Waypoint
GoClever 4366MBT



Dołączył: 26 Kwi 2008
Posty: 111
Skąd: jura krak-częst.
Wysłany: 2010-07-24, 21:06   Znika mi klikanie

Poradźcie co mam zrobić w GoClever 4366FMBT zaznaczam Screen Taps jest ok dopóki nie wyłączę nawigacji , później znowu nie klikania na ekranie i jest ptaszek odznaczony ?
 
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8306
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-07-24, 21:17   

Pisałem Ci w poradniku, to wina seryjnego menu które to restartuje.
To kwestia main.exe. Wyjmij z mojego menu dasior i podstaw u Siebie na rf2.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
jurekkoto 
Waypoint
GoClever 4366MBT



Dołączył: 26 Kwi 2008
Posty: 111
Skąd: jura krak-częst.
Wysłany: 2010-07-25, 20:18   

Tylko nie wiem czy mogę , bo ja mam odblkowane innym sposobem nie twoim.
 
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8306
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-07-25, 20:28   

Menu to menu a odblokowanie to co innego. Zrób kopie tego co masz jak się boisz :-)
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
jurekkoto 
Waypoint
GoClever 4366MBT



Dołączył: 26 Kwi 2008
Posty: 111
Skąd: jura krak-częst.
Wysłany: 2010-07-26, 10:02   

C t jest rf2 i gdzie tego szukać ?
 
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8306
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-07-26, 10:08   

Residentflash2. To dysk, wejdziesz z poziomu navigacji albo przez totoalcomandera.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
jurekkoto 
Waypoint
GoClever 4366MBT



Dołączył: 26 Kwi 2008
Posty: 111
Skąd: jura krak-częst.
Wysłany: 2010-07-26, 10:20   

Soory ale nie widzę tego rf2 nigdzie?
 
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9741
Wysłany: 2010-07-26, 10:29   

jurekkoto, jego nie widać. Wejdź do ResidentFlash i dopisz 2 do paska adresu.
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8306
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-07-26, 10:35   

A tyle razy pisałem ze jest niewidoczny i opisywałem jak tam wejść :-)
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
jurekkoto 
Waypoint
GoClever 4366MBT



Dołączył: 26 Kwi 2008
Posty: 111
Skąd: jura krak-częst.
Wysłany: 2010-07-26, 10:43   

Ok znalazłem tylko ,że po podmianie tego main nie działa , znowu ptaszek jest odznaczony Screen taps

[ Dodano: 2010-07-26, 11:44 ]
Znalazłem metodą dzakusa
 
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8306
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-07-26, 10:45   

Działa bo sam to robiłem.
Tak z marszu nie podmiesz bo menu musisz zabić albo zmień nazwę main.exe na main1.exe i skopiuj ten ode mnie. Rozumiem ze main wyjmujesz z menu 4.1??
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
jurekkoto 
Waypoint
GoClever 4366MBT



Dołączył: 26 Kwi 2008
Posty: 111
Skąd: jura krak-częst.
Wysłany: 2010-07-26, 10:47   

Nie znalazłem blow 2.8?
 
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8306
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-07-26, 10:51   

BLOW to co innego, nie może działać :-)
Pisałem Ci ze z menu by dasior z poradnika masz wyciągnąć main.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
jurekkoto 
Waypoint
GoClever 4366MBT



Dołączył: 26 Kwi 2008
Posty: 111
Skąd: jura krak-częst.
Wysłany: 2010-07-26, 10:58   

No dobra ale w 4.1 są tylko 3 pliki i nie widzę main ?
Albo ktoś da link co to ma być , bo już nie wiem???
 
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8306
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-07-26, 11:11   

W katalogu POD masz plik main.exe.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 10