Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Nokia 330 / PD-12 Problem z automapą
Autor Wiadomość
kwaleczek 
azymut


Dołączył: 01 Gru 2009
Posty: 4
Wysłany: 2009-12-01, 13:16   

karta. Wydaje mi się że 330 nie ma tyle pamięci flash;]
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 109
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2009-12-01, 13:21   

Zaznaczyłeś przy instalacji AM "Nokia330AutoStart"?
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
kwaleczek 
azymut


Dołączył: 01 Gru 2009
Posty: 4
Wysłany: 2009-12-01, 14:08   

gotowiec
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 109
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2009-12-01, 14:11   

Skorzystaj z wersji instalacyjnej.

[ Dodano: 2009-12-01, 14:13 ]
Zmień nazwe katalogu z AM na "R66" i Automapa EU.exe na "R66Navigate7.exe"
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
kwaleczek 
azymut


Dołączył: 01 Gru 2009
Posty: 4
Wysłany: 2009-12-02, 12:42   

Pomogła zmiana nazwy
Dzięki
 
 
fighter1983
azymut


Dołączył: 06 Lis 2009
Posty: 2
Wysłany: 2009-12-09, 14:52   

Ponawiam pytanie, bo ucieklo, a AM wprowadzilo juz ta opcje:
pełna wersja systemu AutoMapa Traffic umożliwiająca unikanie korków dzięki statystycznym danym o natężeniu ruchu drogowego, a w przypadku korzystania z urządzeń korzystających z kart SIM (Smartphone) również dzięki informacjom on-line z serwera AutoMapa Traffic. Urządzenia działające pod kontrolą systemu Windows CE ze stałym podłączeniem do Internetu zostaną objęte funkcjami AutoMapa Traffic w kolejnych wersjach.

I teraz pytanie, czy mozliwe jest, aby za posrednictwem lacznosci Bluetooth polaczyc sie z telefonem komorkowym i korzystac z niego jak z modemu. Co da nam wlasnie urzadzenie Windows CE ze stalym podlaczeniem do neta a co za tym idzie: TrafficInfo w czasie rzeczywistym a nie statystycznym? bo statystycznie w wawce wszystkie mosty sa ciagle zakorkowane a co za tym idzie: logika wyznaczania tras jest pozbawiona logiki :)
Oczywsicie mam na mysli Nokie 500

da sie cos takiego zrobic na tanszych urzadzeniach typu: Navroad nr460bt i jest to"seryjne" ze laczymy sie przez bluetooth z tel. i korzystamy z niego jak z modemu.
Czy zeby miec ta funkcje bede musial wymienic urzadzenie, czy moze ktos ma pomysl jak to zrobic?
 
 
kris5500
Waypoint


Dołączył: 08 Sty 2009
Posty: 18
  Wysłany: 2010-01-04, 10:27   nokia 330 PD-12 nie pamięta ustawień

Witam wszystkich.Wgrałem sobie automapę 6.1 do noki pd-12.Wszystko działa poprawnie tylko jest jeden problem,po wyłączeniu i załączeniu nawi resetują się wszystkie ustawienia które sobie ustawiłem po instalacji automapy np.głos czesia,mapa 3d itd.Dzieje się tak po każdorazowym wył.i zał. nawigacji.Może ktoś wie w czym tkwi problem.Z góry dziękuje za pomoc.
 
 
fabiang86
azymut


Dołączył: 13 Sty 2010
Posty: 2
Wysłany: 2010-01-13, 17:05   

czesc mam nawigacje nokia 330 pd-12. odkupilem ja od znajomego wiec licencja jest na niego. mam pytanie jak zmienic jicencje na mnie?
aha i jak weszlem na jego login to pisze ze licejcja jest przeterminowana. jak ja przywrucic?? aha mam r66 i auto mape 5.1.1 skad i jak wgrac nowsze oprogramowanie??
POMOCY :!:
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-01-13, 17:09   

Moze by tak więcej szczegółów, odblokowana czy nie?? co masz r66?? czemu nie założyłeś swojego tematu??
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
fabiang86
azymut


Dołączył: 13 Sty 2010
Posty: 2
Wysłany: 2010-01-13, 17:13   

sorki. jestem 1 raz na jakims forum.
chyba nie jest odblokowana. moge to zrobic sam?? ja??
na karcie jest r66-chyba nawigacja, i auto mapa 5.1.1

[ Dodano: 2010-01-13, 17:49 ]
czesc mam nokie 330 pd-12 chcial bym ja odblokowac i wgrac najnowsza auto mape ale niewiem jak to zrobic i skad sciagnac. pomocy
:!: :?:
 
 
megakuter 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 28
Dołączył: 01 Gru 2009
Posty: 6
Wysłany: 2010-03-07, 12:30   

Panowie czytam i czytam i nie mogę uruchomić dźwięku w AM niestety IGO ladnie dziala tylko AM nie chce ruszyć...
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 109
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-03-07, 14:31   

megakuter, która wersja?
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
megakuter 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 28
Dołączył: 01 Gru 2009
Posty: 6
Wysłany: 2010-03-07, 15:02   

MAM nokia 500 czy jakoś tak... udało mi się uruchomić dźwięk :-) a autompa to 6,1,0 (876) działa idealnie pozdrawiam
 
 
moran8206
azymut


Dołączył: 31 Sty 2009
Posty: 1
Wysłany: 2010-05-04, 10:29   

Witam. Czy może ktoś zamieścić ponownie skrypt do Automapy. U kolegi andrbacha na zwierzaku jest już nie aktualny.
 
 
bolobol
Navi Expert



Pomógł: 20 razy
Dołączył: 23 Lis 2008
Posty: 464
Wysłany: 2010-07-09, 00:14   

Auto Mapę, na Nokii 500 instaluje się bez konieczności jej odblokowania.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,14 sekundy. Zapytań do SQL: 10